Wednesday, November 17, 2010

UNCLE SEEKERS cuba MEMALUKAN kita UMAT ISLAM di Malaysia.Terpanggil saya untuk memberi CADANGAN selepas membaca pelbagai komen, luahan dan kemarahan pelbagai lapisan RAKYAT berhubung ISU yang dipropagandakan oleh UNCLE SEEKERS (http://uncleseekers.blogspot.com)tentang apa yang dia namakan 'CINTA SYYYYH'. Cinta Larangan atau CINTA TERLARANG kononnya LUAHAN hati antara Uncle Seekers yang nama sebenarnya adalah Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas dengan Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman yang merupakan mantan Permaisuri Agong.

CADANGAN daripada saya agar pihak berwajib seperti Kementerian Dalam Negeri(KDN) melalui penguatkuasa POLIS dan Unit Penerbitan serta yang berkaitan, Suruhanjaya Komunikasi Malaysia (SKMM)dan pelbagai agensi atau unit yang terlibat AGAR segera melindungi Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman dan keluarga daripada terus DIAIBKAN oleh Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas melalui pendedahan bersiri kisah cinta tragis dan perhubungan yang terjalin antara mereka berdua sebelum ini. Ini penting bagi memelihara RASA HORMAT rakyat terhadap ketinggian taraf dan darjat Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman yang pernah bergelar PERMAISURI AGONG iaitu PERMAISURI kepada PEMERINTAH TERTINGGI dan KETUA AGAMA ISLAM di Malaysia.

Jangan biarkan manusia seperti Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas atau Uncle Seekers ini sewenang-wenangnya memperlekeh dan mempersendakan melalui siri AIB yang dipaparkan kepada umum dan beliau sedang peroleh keuntungan berlipat kali ganda melalui SIRI PENDEDAHAN ini. Yang pasti saya amat yakin Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas akan mengeluarkan BUKU berkaitan perhubungan terlarang beliau dan kisah cinta beliau kelak. Dan ini menjadi MOTIF utama pendedahan beliau terhadap khalayak UMUM bagi melariskan penjualan BUKUnya kelak.
Analisis saya selepas membuat penilaian berhubung LATARBELAKANG Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas adalah cukup JELAS beliau didominasi dengan PENGARUH MISTIK yang cukup punya NILAI KEYAKINAN DIRI yang tinggi dan OBSES terhadap diri sendiri dan anasir mistik. Latarbelakang keluarga yang sentiasa dalam dunia mereka sendiri menambah keyakinan saya bahawa beliau KEJARKAN ATTENTION daripada umum dan ianya tidak akan berakhir di situ sahaja. Beliau akan terus dan terus MENGEJAR PERHATIAN yang tidak mungkin berkesudahan.
Mungkin kisah Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas atau UNCLE SEEKERS akan berakhir selepas beliau menutup matanya dan meninggalkan ALAM FANA ini buat selama-lamanya dan itu hanyalah andaian kita kerana ALLAH sahaja yang berkuasa keatas segalaNYA ciptaanNYA ini.
Hayati dan amati kisah tragis ini untuk PERINGATAN kita dan keluarga kita di masa mendatang. Wassalam.

helmiehassan

BERIKUT ADALAH POSTING-POSTING UNCLE SEEKERS DALAM BLOG PERIBADINYA.

Sunday, November 14, 2010
Permaisuri Aishah - Part 6
Permaisuri Siti Aisyah - Part 6


Gambar kenangan bersama aisyah, menantu, anak perempuan dan dua orang cucu uncle. Aisyah suruh anak dan menentu saya dengan panggilan bonda

Abah (klik) atau (klik)sedang menasihati kami berdua di rumah persinggahan kami di Janda Baik

Pertukaran nombor telefon mula bertukar...

Seperti yang dijanjikan dalam facebook saya beberapa hari yang lalu, part 6 ini adalah kisah “cinta syyhh” yang terakhir tetapi saya akan berikan gambaran ringkas motif sebenar kenapa kisah ini dipaparkan dalam ‘part 7’

Saya tak salahkan pembaca diatas serangan bagai peluru pandu terhadap saya kerana anda tidak tahu perkara yang sebenar. Banyak lagi gambar dalam simpanan saya tetapi saya tak akan siarkan disini. Cukuplah….

Saya memohon maaf kerana terpaksa menghentikan kisah ini kerana saya ingin bukukan tentang “Cinta Syyhh” ini untuk berkongsi pengalaman dengan peminat yang ingin tahu perkara yang sebenar cinta ini.

Saya amat yakin buku “Cinta Syyhh” akan buat pembaca mengucap panjang kerana gambar-gambar & bukti yang dipaparkan cukup ‘buas”


Total visitor part 1 - part 6
Dalam masa 8 hari, dari 8-11-10 jam 2.00 pagi sehingga 16-11-10 jam 11.33 malam, tidak kurang setengah juta tetamu keluar masuk kerumah ini. Terima kasih!(mungkin tetamu yang sama dan tetamu yang baru).


Total comments part 1 - part 6
Lebih kurang 0.1% yang telah memberikan komen (sehingga 11.33 malam bertaikh 16-11-10)dan boleh dikatakan 100% komen negatif. Anda semua berhak memberikan pendapat masing-masing. Inilah kelebihan negara aku Malaysia yang tercinta.Cuma satu saja yang saya gusar, kalau saya bersalah dengan aisyah kerana telah mengaibkannya, saya masih boleh mohon maaf padanya tetapi bagaimana pula anda yang telah memfitnah dan mencerca mahu meminta maaf dari saya sekiranya diantara kita menutup mata terlebih dahulu?


Ada juga yang menuduh saya sendiri yang memberi komen dibawah. Saya tersenyum sendiri kerana melihat sikap orang kita…he he..Adakah diri kita sudah cukup sempurna?Banyak lagi komen sebegini yang diterima. Sudi-sudilah pusat rawatan islam menjemput saya untuk membuktikan fitnah-fitnah sebegini. Email saya uncleseekers@gmail.com


Saya menerima panggilan dari orang tua saya petang tadi sekitar 6.30 petang. “Abah akan keIran esok, raya korban disana. Waaa..cerita Habiblah (nama panggilan keluarga) sedang hangat sekarang.Agenda daily (klik) pun main cerita..”

Abah, minta maaf kalau terlewat promote buku abah (klik). Hari ini baru teringat. he he


Saya akan buat satu lagi pendedahan tentang ..... dinegara ini setelah hampir setahun saya buat kajian. Pembongkaran ini boleh mengancam nyawa saya kerana gambar dan video akan disertakan sekali bagaimana upacara..... dilakukan.

Kenangan bersama di saufiville bersama keluarga aisyah, pemiliknya Mem (anak tudung merah) dan Fini (baju kuning). Ada bersama chekri (baju hitam), zelmy (baju merah), mona (tshirt pink seluar cerah), liza(tshirt pink seluar hitam)


Dari tahun 2004 sehinggalah 2010 saya sentiasa difitnah dengan pelbagai tohmahan sehingga ada yang sanggup buat blog khusus memfitnah saya..(klik) Saya tahu ramai diluar sana cemburu dan sakit hati kerana saya suka membongkar penipuan. Disebabkan pembongkaran yang dibuat kemungkinan perniagaan mereka terjejas dan menanggung malu serta reputasi diri terjejas seperti pembongkaran bomoh palsuseperti pusat rawatan cakra alam, pameran hantu di shah alam dan seremban, mencabar bomoh hantar santau pada saya, mencabar mahaguru silat laga kebathinan dan banyak lagi. Tujuan saya buat hanyaalah semata-mata tidak mahu bangsa melayu terus tertipu. Saya tidak dibayar oleh sesiapapun untuk membuat kajian sebelum membongkar sesuatu isu.

Dirumah janda baik inilah saya membantu aisyah….gambar dalam foto adalah rakan-rakan dari singapura yang datang menziarah saya pada tahun 2009.


Seribu orang yang membenci kita seribu orang juga menyayangi kita kerana hukum imbang seperti kata saidinana ali.

Dari gaya penulisan saya tahu ramai juga yang memberi komen negative adalah dari orang yang sama. Nak buat bagaimana, bangsa kita ni memang terkenal dengan PHD seperti ketam didalam raga yang sentiasa menjatuhkan sesame sendiri . Mereka terlupa yang menaikkan atau menjatuhkan kita bukannya manusia tetapi DIA.

Sudah lama saya menunggu peluang keemasan ini untuk merayu kepada anda yang suka memfitnah saya. Sila kemukakan bukti pada setiap tuduhan yang anda yang kerap sebar dalam internet bahawa saya kaki penipu, kaki sihir dan lain-lain.

Sesiapa yang masuk kerumah saya ini, mohon beri salam terlebih dahulu.

Saya teringat kata-kata imam syafie, aku menang berdebat dengan Sembilan orang yang pandai tetapi aku kalah dengan seorang yang bodoh. Saya tidak mahu menjawab waima satupun komen dari part 1 sampailah part 6 ini kerana takut berdebat dengan orang merasakan dirinya sudah cukup sempurna atau yakin sudah ada tiket kesyurga.

Perkara yang paling mencuit hati saya adalah tuduhan yang mengatakan gambar mesra diantara dengan aisyah adalah tampalan semat-mata dan ada juga menuduh saya bahawa “cinta syyhh” ini adalah rekaan. Saya berani disaman atau dipenjarakan sekiranya cerita ini adalah rekaan dan gambar yang disiarkan adalah tampalan.

Dikesempatan ini saya memohon maaf sekiranya sikap saya kelihatan “agak buas” dimedia cetak dan media elektronik selama ini. Maafkan saya…

"Saya mengambil pendekatan untuk tidak mengakui atau menafikan perkara yang dibangkitkan olehnya…"

dato seri...berkata benarlah walaupun pahit...

Bapa aishah, Dato Seri Abdul Rahman Mohd Yatim berkata, sebaran gambar-gambar itu kerana sikap ‘syok sendiri’ Syed Abdullah atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers

Ye ke dato?....(klik)

Nota

Saya akan jelaskan motif sebenar kisah “cinta syyh” didedahkan dalam isu part 7

Posted by UncleSeekers at 7:16 AM

.
Posted by knini at November 14, 2010 7:34 PM
Thursday, November 11, 2010
Permaisuri Aishah – Part 5
Permaisuri Aishah – Part 5

Adakah dato seri pikir sekiranya saya kawin dengan aisyah, otomatik saya jadi bapak tiri sultan selangor yang akan membawa gelaran "tuanku uncleseekers". dato seri.. tolong jangan buat lawak. Beta tak sanggup...he he..Ini kan semua hanya "cinta syyhh"

Hampir 95% menyuruh aku supaya segera menyiapkan part 5 dan bakinya memberi teguran agar dihentikan segera kisah “cinta syyhh” ini kerana ianya bukan saja membuka aib permaisuri tetapi diri ku sendiri!

Desire Jalan Doraisamy, Asian Heritage Row, Kuala Lumpur, Malaysia

Aku menulis artikel ini di Desire Club kuala lumpur pada 10hb November sambil melayan alunan muzik r&b selepas habis mesyuarat dengan salah seorang anggota paranormal terkenal dari singapura. Beliau meminta aku membongkar satu penipuan terancang anggota paranormal negaranya. Aku memberi jaminan padanya yang aku akan membantunya dalam perkara ini kerana ianya sesuai dengan prinsip aku iaitu “to seek the truth”

Aku, aisyah dan mama pernah letak kereta di sebelah bangunan desire ini ketika kami hendak ke imperial sheraton untuk makan malam bersama lawrence dan Alex.

Setelah beliau pulang 2 jam kemudian tetiba aku terima sms dan panggilan dari wartawan arus perdana sekitar 11malam bertanyakan aku bagaimana untuk menghubungi aishah. Aku katakan padanya supaya pergi ke wangsa walk sekitar 8 pagi sehinga 10 pagi atau terus hubungi taliannya. Beliau agak kecewa kerana permaisuri tidak membalas smsnya!

Adeekseekers bersama permaisuri aishah di Restoran Wadihadramaut

Liza juga tahu rahsia "cinta syyhh"


Tamara Carlyn Rowlands menyapa saya ketika saya sedang menulis artikel ini. Walaupun tamara tidak lagi bertugas didesire, namun kerap berada disana untuk memeriahkan setiap majlis.

Sekitar jam 7 malam ketika aku bersama liza dan adeekseekers berada di plaza GM kuala lumpur ntuk membeli beberapa keperluan peribadi tetiba aku menerima pangglan dari zelmey bahawa aishah telah pun membuat tempahan bilik Presidential Suite Mandarin Oriental Hotel dengan harga kalau tak silap RM28,000 semalam selama 3 hari!

Setengah jam kemudian aku terima panggilan dari mama supaya aku datang ke hotel tersebut untuk meminta tolong dari saya dan aisyah ketika itu berdekatan dengan mama pula bercakap dengan saya agar segera datang!

Disinilah 2 orang "gadis biru" menari

Sedang aku menulis tetiba mata aku terpandang dua orang "gadis biru" sedang menari.Mereka berdua memakai sepasang baju berwarna biru. Seorang cute dan seorang lagi seksi bangat. Aku terkezut awek yang seksi bangat tu punya nasi lemaknya mak ai…menggegar jantung-jantung jantan dalam kelab tu! Yang cute tu bibirnya cantik, hidung mancung, kening berbaris dan matanya agak redup…

Aku minta izin untuk mengambi gambarnya untuk diabadikan dalam cerita ini. Mereka berdua berkata “Why not”

Harap maaf, gambar mereka terpaksa dipadam


Dipendekkan cerita, apabila saya tiba dilobby hotel aisyah meluru pada saya dan seperti biasa mencium tangan dan mencium pipi dan memeluk saya. Aisyah memperkenalkan pada pekerja hotel bahawa saya adaah suaminya! Saya terkedu dan mulut ini terkunci dari berkata apa-apa!

Beliau terus memeluk dan kami terus ke bangunan sebelah iaitu klcc…

Sebenarnya saya sangat malu diperlakukan sebegitu tetapi mama mengenyitkan pda saya. Saya angguk dan dalam fikiran saya terus mencari helah supaya saya tidak diperlakukan begitu kerana ratusan mata yang melihat aksi tersebut!


Tetiba saya sampai dikawasan tempat jualan pakaian dalam.Saya tidak berapa pasti dimana saya berada ketika itu kerana fikiran saya asyik mencari pelbagai helah supaya tidak dipeluk. Saya rimas! Rimas! Rimas!

Sekadar hiasan

“Abang pilihlah untuk saya…”

Mak ai! Aku mana tau saiz dia...Matilah aku malam ni…saya beritau mama bahawa saya tidak pernah pergi ketempat sebegini (sebenarnya kalau saya ada jodoh kali ini, saya sendiri akan pilih pakaian dalam untuk isteriku! Biasalah..kelemahan lelaki dimata..he he)

Selepas mama membeli semua barang keperluan untuk malam tersebut, aisyah menyuruh saya menangkat barang yang dipilih. Saya cakap pada aisyah “sorilah…abang tak pernah buat benda macam ni”

“Abang ni langsung tak romantik lah”

Memanglah aku tak romantik dengan dia sebab warna pakaian dalam yang dipilih langsung tak stim. Hancusss…

“Dalam hati kecilku berkata, “ Sorilah beb, peduli apa aku samada kau permaisuri atau apa, jangan paksa benda yang aku tak suka”

Mama mengenyit mata dan mengangguk kepala padaku. Aku faham maksud mama kerana ianya “cinta syyhh”.

Sampai dikaunter pembayaran sekali aisyah buat hal dihadapan dua orang gadis yang terima pembayaran darinya.

“Kenalkan uncleseekers…dialah suami saya”

Adusss….malunya aku tuhan saja yang tahu tapi nak buat camner…

Sekali lagi aku mencari helah berpura-pura mencari gula-gula dikaunter tersebut…

“Abang nak yang ini ke?”

Aku dah malas nak layan sebab ada pasangan suami isteri yang memerhatikan gelagat kami bertiga.

“Boleh jerlah..”

Setelah pembayaran dijelaskan kami berpegangan tangan keluar sampailah dipintu keluar klcc tersebut tetiba asiyah ditegur oleh seorang lelaki bersama teman-temannya direstoran.

“Tuanku permaisuri…, apa khabar?”

“Baik, kenalkan ini suami saya, unclesekers…”

Aku terkedu sambil bersalaman dengan longlai dengan mereka semuaAku menjauhkan diri dari kumpulan tersebut sambil aisyah berbual. Selepas itu saya dimaklumkan bahawa orang yang menegur aisyah adalah ketua polis daerah atau negeri atau cawangan mana pun saya tak pasti kerana saya tidak mahu ambil tahu!Kami terus menuju kehotel dan apabila masuk saja ke pintu hadapan hotel tersebut terserempak pula dengan beberapa kakitangan hotel yang lain dan seperti biasa saya diperkenalkan sebagai suaminya.

“Aisyah…jom arr cepat naik atas”

“ok ok abang”

Kami bertiga menuju ke lif. Sebaik saja lif ditutup, saya memandang keadaan sekeliling dan terus berdoa

“Ya Allah, selamatkanlah aku malam ni…”

Bersambung

Nota penting

Kepada sesiapa yang berkenaan, saya bertanggungjawab dunia dan akhirat setiap artikel yang ditulis. Saya bersedia di bawa kemuka pengadilan sekiranya artikel ini berunsur fitnah dari part 1 sehingga part 5 ini. Mungkin terdapat sedikit kesilapan sana-sini kerana artikel yang dibuat ini tersangat ringkas.

Buat aisyah dan mama, harap berterus terang sekiranya ada yang bertanya. Janganlah berbohong kerana diakhirat nanti pasti kita akan dipersoalkan

Buat dato seri - Boleh blah la lu - lu talam dua muka punya olang!
Monday, November 8, 2010
Permaisuri Aishah - Part 4
Permaisuri Aishah - Part 4

"Cinta Syyhh" - cinta yang diamanahkan...

Pada 7hb Jun 2010 ketika aku sedang menikmati nasi goring selepas “skrip reading” filem Momok Jangan panggil aku” bersama artis AF Noni, Ekin dan pendatang baru dalam dunia filem iaitu Babyfaralia sekitar jam 4 petang, aku terima panggilan dari Aishah.

“Abang dimana? Datang jumpa Aishah di Ampang Jaya…bla la bla”

Aku sengaja buka pembesar suara supaya aku boleh makan dengan tenang tanpa genggaman telefon ditangan dan semua rakan-rakan tadi mendengar dengan jelas perbualan kami berdua.

Lebih kurang 3 kali Aishah menghubungi dalam masa setengah jam. Semua yang ada dimeja makan menggeleng kepala kerana nasi goring yang aku makan tidak habis kerana melayannya.

Kalau nak tau lebih lanjut intipati perbualan kami berdua, tanyalah sendiri dengan mereka bertiga.

Dato seri amat terperanjat apabila saya berjaya keluarkan "benda" dari tubuh aisyah! Kenapa dato seri tidak mahu simpan "benda" ini sebagai kenangan atau dibawa kemakmal untuk kajian staintifik dan kongsi bersama hasil keputusannya pada umum! ha...ha...ha...

Tanpa membuang masa saya minta Baby faraliana menghantar saya keampang point kerana kenalan saya yang bernama Ah Kuat menunggu saya disana. Sebaik saja sampai ampang jaya saya hubungi aisyah semula.

“Aisyah dah ada kat wangsa majulah abang. Abang datanglah sini…”

Dipendekkan cerita aku berjumpa dato seri di kedai makan ampang jaya. Kami memesan kaki kambing dan roti boom untuk dinikmati bersama. Dato seri member amaran pada saya agar jangan menghubungi tuanku permaisuri lagi. Tetapi Allah maha kaya, ketika amaran tersebut baru disampaikan tetiba aisyah hubungi saya bertanya kenapa saya tidak datang kekondonya.

Saya beri pelbagai alasan kerana tidak mahu menyinggung perasaan dato seri. Setiap lima minit aisyah hubungi saya supaya tetap datang ke tempatnya.

“Abang tak nak datang pasal papakan? Takpe..aisyah sendiri yang akan handle this matter! Abang datang aja”

Kenangan bersama mama, aishah, saudara muzaffar dan zelmey yang mengetahui banyak rahsia "cinta syyhh" ini.

Saya mohon keizinan dato seri untuk kekondo aisyah. Saya tau dato seri kecewa dan malu dengan saya.

Saya tiada pilihan lain kerana aisyah mendesak supaya segera berjumpa dengannya. Dalam keadaan yang tersepit ketika itu saya sempat mengajak dato seri ikut bersama. Dato seri sempat berpesan agar pertemuan kita bertiga pada malam tersebut dirahsiakan dari pengetahuan aisyah.

Saya bersama Ah Kuat terus kediaman aisyah. Sekitar dua puluh minit kami berdua sampai kedestinasi.

Disinilah aisyah berlari keanakan kerana merajuk dengan saya, Tanah, langit, pokok-pokok, bunga, kayu, pasu bunga, cengkerik dan lain-lain disitu menjadi saksi.Kesnya kecil saja, saya suruh aisyah minta maaf pada ayahnya, tapi dia tak mahu. Tak gitu zelmey?


“Kenapa abang datang lambat sangat?

Adalah seperti amalan biasa, setiap kali aisyah berjumpa dengan saya, beliau akan mengucup tangan dan mencium pipi saya walaupun depan dikhalayak ramai dan disaksikan oleh mama.

Saya hanya tersenyum tanpa menjawab soalannya. Saya bawakan makanan kegemarannya iaitu sate. (lupa nama gerai yang dibeli)

“Aishah dah kenyanglah abang. Takpe, kita beri pada papa saja sate ni”

Mama yang duduk dimeja bulat hanya tersenyum memandang saya. Tetiba dato seri datang masuk kerumah aisyah seperti tiada apa yang berlaku.

Sedang aisyah berbual dengan Ah Kuat tetiba saya terpandang sesuatu disiling.

CCTV?!....

Walaupun sudah banyak kali kerumah aisyah, saya tidak perasan yang alat tersebut dipasang diruang tamu itu.

Seorang sahabat menghubungi saya ditalian bahawa nama bapa aisyah didalam kad ucapan ini tiada pangkat dato seri! Adakah pihak istana terlupa ataupun ....entahlah. dato seri x marahkan? he he

Terdetik didalam hati kecil saya kenapa kondo yang sekecil itu yang hanya hanya satu sofa, television, pemain video, satu alat senaman dan satu set meja bulat perlukan pengawasan sebegitu teruk sekali. Ini bermakna setiap pergerakan aisyah diadalam kondo akan dipantau! Sebelah kiri rumah aisyah adalah kediaman dato seri dan sebelah kanan pula kalau tidak silap didiami oleh kedua adik kandungnya. Tetiba saya teringat semula kata-kata dato seri bahawa aisyah pernah buat panggilan kepada polis bahawa dato seri mengurungnya dan apabila polis sampai dirumah (ampang jaya) dato seri maklumkan kepada anggota tersebut bahawa ini adalah masalah keluarga.

Saya terus ke bahagian depan untuk merokok (seperti biasalah!). Barulah saya sedar selama ini setiap kali saya ingin masuk atau pulang, mama yang akan buka mangga pintu depan gril!

Kediaman aisyah tak ubah macam lokap! Persoalannya kenapa?

Banyak kenangan kami berdua di Mandarin Oriental Hotel Kuala Lumpur

Part 5 – Apa yang berlaku diantara aisyah dengan saya di President Suite Mandarin Oriental Hotel pada 6hb Jun 2010?
Posted by UncleSeekers at 5:38 AM
Thursday, November 4, 2010
Permaisuri Aishah - Part 3
Permaisuri Aishah - Part 3

"Sudah-sudah la tu bro..Lu dah sampaikan point lu..Kesianlah kat Pemaisuri..dia wanita yang baik dan dihormati. Jangan disensasikan perkara ini sampai membuka keaiban org..tak baik bro..Sebagai sahabat, gua hormat pemaisuri..gua sayang lu bro."

Subuh tadi aku terima pesanan dari seorang sahabat agar pendedahan ini dihentikan demi menjaga nama baik permaisuri. Mood aku untuk menulis bagaimana bermulanya "cinta syyhh" aku dengan aisyah terus terbantut!

Oklah…aku slow sikit untuk part 3 ni demi menjaga hati seorang sahabat.

A picture speaks a thousand word
Aisyah tanya aku kenapa abang tak bersama semula dengan Cik Manja? Aku cakap “Semuga Allah tempatkan Cik Manja disyurga kerana telah menjaga makan tidurku dengan tip top semasa menjadi dia menjadi steriku, bertanggungjawab, hormati kedua ibubapaku tapi prinsip hidup abang tak akan rujuk semula pada hubungan yang telah terputus namun persahabatan kami berdua masih baik dan saling membantu sehingga hari ini”

Kepada dato seri…inilah antara buktinya! Betullah kata beberapa pihak pada saya. “Syed, berhati-hatilah dengan parents mereka…”

Komen saya pada dato seri…Bila perlukan saya bercakap punyalah lembut gigi dari lidah pastu bila dah settle semua terajang dan ugut macam2. Memang dasar tikam dari belakang punya olang!

Desa Putra Condo - Dikondo inilah aku sering bertemu dengannya

Bersambung part 4 – Kenapa dato seri mangga pintu depan grill macam lokap dan letak cctv dalam ruang depan kondo aishah?
Posted by UncleSeekers at 2:26 AM

Wednesday, November 3, 2010
Permaisuri Siti Aishah - Part 2
Permaisuri Siti Aishah - Part 2

Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman

Beberapa panggilan yang aku terima hari ini semua memuji kerana keberanian aku membongkar isu ini.

Bukan kerana berani tapi kerana mencari kebenaran (to seek the truth). Ada juga yang suruh aku bersedia makan yang sedap-sedap dan main internet puas-puas kerana tak lama lagi aku akan ditahan bawah ISA! (bolehke?)

Kalau aku ditahan ISA pun aku bangga kerana aku adalah rakyat Malaysia yang pertama ditahan bawah ISA kerana mendedahkan kisah “cinta syyyh” dengan DYMM Raja Permaisuri Agung Ke X

Kisah “cinta syyhh” aku dengan aisyah hanyalah picisan jika dibandingkan dengan Dodi-Al Fayed yang kaya raya dengan Princess Diana yang cun melecun akhirnya terbunuh dalam kereta.

Aku tak berminat nak menulis buku tentang “cinta syyhh” ini. Cukuplah sekadar coretan didalam blog. Itu pun member dah nasihat macam-macam.

Kepada aisyah, ucap terima kasih kerana sudi menziarah Habib di ampang puteri ketika dia terlantar sakit. Terima kasih juga pemberian coklat dan air the untuk Habib.serta meluangkan masa bersama mantan isteri saya cik manja

Gambar kenangan bersama kakak sulung, aisyah dan adik saya di rumah hujung minggu kami Janda Baik

Kepada dato seri…don’t worry, saya tak akan jawab sms atau panggilan sekiranya aisyah berbuat demikian. Dato seri ada pistol (dato seri pernah tunjuk pistol pada saya dirumah ampang kononnya nak menakutkan saya secara saikologi….podah!) harta, duit, kuasa dan boleh buat macam-macam pada saya yang cuma ada blog saja. He he

Bersambung part 3 – Bagaimana saya mula mengenali permaisuri aishah dan bermulanya “cinta syyhh”
Posted by UncleSeekers at 8:03 AM

Tuesday, November 2, 2010
Permaisuri Siti aishah
Permaisuri Siti Aishah

Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman

Setelah beberapa bulan aku sembunyikan "cinta syyhh" diantara aku dengan mantan permaisuri agong dari pengetahuan umum, hari ini aku terbuka hati untuk memaparkan sedikit maklumat tentangnya...

Kemesraan ini dirakam sekitar bulan Jun 2010 di Janda Baik. Aishah juga seorang manusia biasa yang perlu teman hidup...

Diwaktu gelombang taufan melanda dirinya, aku diamanahkan untuk bersamanya buat beberapa ketika. Dia memanggil aku dengan panggilan "Abang" dan aku pula hanya memanggilnya "Aishah" atau kadangkala "YaAishah".

Dipendekkan cerita tetiba skandal ini bagaikan petir menyambar! Aku diberi amaran dari Dato Seri supaya tidak membuat panggilan pada Aisyah lagi. Helo dato seri...tolong buat pemeriksaan di Maxis, satu hari berapa kali aisyah telefon saya. Dari pukul 10 malam sampai 5 pagi tak kurang 8 kali setiap malam dan saya hanya call dia 3 hari cuma sekali atau dua kali saja. Itu pun kerana diamanahkan!

Tak payahlah dato seri nak offer saya duit!

Saya tau dato seri bengang dengan saya sebab saya tak layan tawaran duit dari dato seri dan tak jawab sms dato seri! Simpanlah duit dato seri tu.

Kenapa dato seri kemaruk nak beri duit pada saya? Aisyah pernah datang bersama mama bertemu ayah saya (klik) sekitar 8 pagi kerana hendak meminang unclesekers! Adakah dato seri tahu? Ayah saya masih hidup lagi dato seri...Walaupun aisyah mengetuk pintu bilik saya beberapa kali "abang...bangun bang..aisyah datang ni..." saya tak akan membuka pintu sebab waktu tidor saya tiada siapa boleh ganggu waima mantan permaisuri agung. Tak percaya tanya mama sendiri. Mama orang Islam dan tidak pernah tinggal solat 5 gol.

Apa tujuan dato seri ugut saya? Adakah kerana nak menakutkan saya? Sorilah dato seri...saya bukan seorang penjenayah atau perompak duit dato seri. Bukan mengungkit tapi membangkit, semasa diampang makan kambing dan roti boom siapa yang bayar? Setiap kali syed keluar dengan aisyah pun syed yang bayar, cuma sekali saja dia belanja saya minum teh bersama madu di pavallion. Ketika itu saya selsema. Dia belikan saya handphone pun saya tak ambil!

Percutian aisyah di saufiville beberapa kali kerana aisyah nak berehat bersama saya itu pun saya hanya sempat luangkan masa tak sampai 1 atau 2 jam. Kebanyakannya aisyah akan melawat tempat-tempat lain dijanda baik.

Saya tahu dato seri mula 'terasa hina' apabila aisyah mencium tangan dan pipi saya setiap kali kami berjumpa dan aisyah tidak menghormati dato seri sendiri sebagai ayah. Perkara ini sangat ketara apabila aisyah, mama dan dato seri datang kejanda baik pada malam yang saya bantu aisyah. Aisyah membentak dan berlari anak kehujung taman kerana saya suruh aisyah meminta maaf pada dato seri?

Dato seri...bantuan yang saya beri pada aisyah pada malam tersebut yang disaksikan sendiri oleh dato seri, mama dan aisyah membuatkan dato seri terkejut bukan?

Seeing is believing!

Saya suruh mama dan aisyah simpan dirumah benda dalam botol tersebut tapi mama dan aisyah takut! Kalau disimpan kan bagus... boleh buat kajian selanjutnya tentang sifat makhluk halus dalam botol...

Mama kerap kali bertanya bagaimana saya boleh lakukan? Selepas didesak beberapa kali, saya hanya menjawab, setiap orang ada kelebihan, barulah mama terdiam!

Saya terasa hati dengan dato apabila dato seri 'delete' semua rakaman yang telah diambil selama 3 hari 3 malam rumah aishah di No 58, Jalan 1, Taman Tar, Ampang, Selangor!

Dato seri...saya tak nak duit dato seri dan tak nak jumpa dato seri. Banyak cerita "cinta syyhh" saya dengan aisyah . Kalau dato seri terbaca artikel ini, harap 2 perkara saja.

1. Aisyah sebenarnya nak kawin. Kalau aisyah kawin, selesai masalah yang ditanggung. Tak baik dato seri buat dia macam ni.

2. Jangan tipu aisyah banyak sangat!

Buat mama..
Syed sanggup lafaz atau junjung Quran (seperti kebiasaan amalan untuk membuktikan kebenaran) dimana saja yang diminta tentang kebenaran artikel ini dan bertanggungjawab diakhirat dan mama juga harus begitu.

Aku tau pembongkaran ini akan mencetuskan kontroversi dan mungkin aku disumbat didalam lokap atau jel atau kena saman atau....

Sesuai dengan prinsip hidup aku

"To seek the truth"

bersambung....
Posted by UncleSeekers at 4:51 AM

KOMEN-KOMEN RAKYAT MALAYSIA
324 comments:
«Oldest ‹Older 1 – 200 of 324 Newer› Newest»

Anonymous said...

bru je bce dr chap 1 - sekarang... speechless
November 14, 2010 7:39 AM
Anonymous said...

bangsa aper la kau ni orag tua haram jadah..puas ke hati kau dpt memalukan bekas permaisuri tu.aku sumpah la kalu terjumpa kau pasti aku aku akn ludah muka kau...panas perut mak kau mengandugkn kau.
November 14, 2010 7:51 AM
Anonymous said...

Beb...
Yang ko hangin x tentu pasal ni nape?
Mak ko ke Bekas Permaisuri tuh...
Abeh tu yg Permaisuri tu dok mengaku n dok tayang2 Uncle neh sebagai suami die ni pesal?Lagi malu ke x?
Tulah,mak ko swoh g sekolah baca abc ngan alif ba ta smpai abih,ni ko g baca separuh jln...kan dah x tau ujung pangkal citenye...
Haih,Melayu,Melayu....
(mintak maap ye kalau ayat ni terlebih kurang ajar pasal ayat ko tuh yg terlalu kurang ajar.suka suki ko je nk ludah muka org.Wat penat je mak ayah ko ajar tata tertib sebagai org Melayu...
Haish!!!
November 14, 2010 8:02 AM
Anonymous said...

eiiii betul ke ni?sungguh2 xsangka..
November 14, 2010 8:03 AM
manbp said...

ko jangan ambik kesempatan la bro...
tu pon kalo ko ade otak...
ko nak selesaikan masalah ke...nak buat masalah..
ko bole selesaikan masalah tu dalam lingkungan individu terlibat je...x yah nak libatkan orang ramai...
nampak mcm ade niat tertentu..yg buruk
November 14, 2010 8:04 AM
Anonymous said...

Itu betul...
Terpulanglah pada individu yang menulis sama ada untuk buat macam mana pun...
Yang penting, hati budi bicara sipembaca jugak. Nak baca, baca. Tak nak baca, sudah...
Bukan nak mengaibkan sesiapa.Cuma inilah hakikatnya...
Tepuk dada,tanya selera...
Masuk telinga kanan,Keluar telinga kiri...
November 14, 2010 8:10 AM
Anonymous said...

ko buat blog ni nak suruh orang baca ke ..ko syok sendirik..
ha..ha..konon buat blog nak baca sendiri...baek ko buat buku catitan sendiri la bro..x yah publis
November 14, 2010 8:30 AM
Anonymous said...

ada ke ko buat ni atas persetujuan bekas permaisuri aishah????
sekadar nak tahu..
November 14, 2010 8:34 AM
Anonymous said...

Boring..le blog ni.
November 14, 2010 8:40 AM
Anonymous said...

Artikel Belum siap ditulis,

Tapi komen dah panjang berjela..

Ape kes ni?Siapa dia yang jadi penulis ni..haha

Dunia dah terbalik..haha
November 14, 2010 8:43 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”


uncle..udah2 le tu..sian kat aisyah..uncle patutnye menasihati dia & bimbing dia ke jalan Allah bukan hanyut bersama-sama dia.. anggap la perbuatan dato seri krn terlalu sayangkan anaknye..
November 14, 2010 8:55 AM
Anonymous said...

"....Bukan nak mengaibkan sesiapa.Cuma inilah hakikatnya..."


bukan mengaibkan..?
bior betol
November 14, 2010 9:03 AM
Anonymous said...

hello..apa sbnarnya motif buat ni semua?? ke uncle dah kena tinggal sebenarnya?? dah kena tinggal mngamok2 pastu publish gamba kat tenet..x bertanggungjawab langsung!
November 14, 2010 9:13 AM
m.a.l.a.s.b.e.r.n.a.f.a.s.. said...

dari sudut pandangan seorg manusia..hukum logik nyata bhw anda seorg lelaki lemah...tewas dlm sesuatu perkara dan bertindak atas dasar keterdesakan..dari penulisan anda..anda jelas sekali mengaibkan diri sndr dan org lain..saya bukan ingin menyangkal atau menerima kebenaran kisah ini..tetapi saya lbh menitik beratkan nilai kemanusiaan di kalangan kita..anda berani kerana benar..tetapi benar anda ini begitu murah..diharapkan anda bisa membuang hal ini..jgn kerana marahkan seseorg..abis maruah menjadi brg berdagang..anda org yg dikenali dan semakin dikenali..berilah contoh yg baik utk masyarakat..bertindak sebagai lelaki yg budiman..sekian..semoga kerendahan diri muncul dlm diri anda dan kita smua..
November 14, 2010 9:23 AM
Anonymous said...

Salam pada semua pembaca. apsal ni? kelam kabut aku tgk page ni?
dh macam perang la plak comment ni. cerita belum start,dah mula nak bagi comment.?
Ape la. :)
November 14, 2010 10:18 AM
fakeplasticlife said...

kau ni kelakar lah unkel..
sakit jiwa ke ape?
dah abis idea ke nk buat cte mengarut?

kalau lah semua cerita ni betol, tapi aku yakin, mesti ade sesuatu yang tak kena, same la dengan program2 dan buku2 yang kau tulis tu!..
November 14, 2010 10:24 AM
Anonymous said...

cite dr part 1..buat aku nak muntah je..tolonglah.."....Bukan nak mengaibkan sesiapa.Cuma inilah hakikatnya..."ye ke...aku tengok dari part 1-part6..mengaibkan orang je..kenapa ek..wujud pula manusia macam ni..tak payah nak bagi tahu satu dunia kisah cinta syyyh awak tu..kalau sudahnya tak dapat restu cari yang lain...perempuan bukan satu dalam dunia..tapi cerita ni memang sadis...sebab buka aib orang..
November 14, 2010 10:25 AM
Anonymous said...

terima kasih kepada ZEHAN..
dalam banyak2 komen di dlm blog uncle ni..
komen anda yg baik sekali..
tidak lagi menghasut dan menghina..
sebaliknya saling menasihati..
itu adalah tuntutan agama.. (^_^)~
November 14, 2010 10:50 AM
Anonymous said...

TOLONGLAH, JANGAN AIBKAN ORANG LAIN..INSTITUSI RAJA DI MALAYSIA MERUPAKAN SIMBOL KEDAULATAN MALAYSIA..YANG TENGOK BLOG NIE BUKAN SAHAJA MALAYSIAN TAPI FROM OTHER COUNTRIES AS WELL..SAYA SEBAGAI ORANG BUKAN ISLAM PUN RASA TAK PATUT UNCLESEEKERS NIE MENGAIBKAN EX PERMAISURI..ADOI..BIKIN MALULAH BANGSA MALAYSIA LAH..
November 14, 2010 10:51 AM
Anonymous said...

hang publish menda ni sbb dendam ngan dato seri...
x gitu unkelcker
kalau tidak..masakan hang maki dia..
November 14, 2010 11:05 AM
optimus prime said...

agak terkejut...
November 14, 2010 11:17 AM
mak ko said...

asshole!!
November 14, 2010 12:08 PM
Anonymous said...

yg korg nak bising2 sgt apsal?
kalau x puas ati, cuba sesapa gi report pastu dakwa la uncle.
pi lawan kat court kalau berani sgt.
kalau uncle salah, dia kena hukum.
kalau dia betul, sendirian berhad mahu diingat haha!
November 14, 2010 12:39 PM
Anonymous said...

Salam, aku pn ada ex gf gak.. walau kami dh x bersama, aku rasa tak patut jugak aku bukak aib dia. marah2 pn kena ingat juga dia pernah jd gf kita.

so bro pa masalah lu ni? lu dah kena tinggal ke sebab cara penulisan lu mcm dh kena tinggal.

ok lu x puas ati ma bapanya GF lu.. masalahnya skrg dgn GF lu sekali kena aib.

adalah lebih baik lu ma GF lu panggil sidang akhbar bilang lu dua syg sama syg , dh x boleh d pisahkan dan mau kawin..

- jack
November 14, 2010 12:57 PM
Anonymous said...

blog yg hanya mencari publisiti dgn mengaibkan orng lain. Menyedihkan...
November 14, 2010 2:22 PM
aku keciwa said...

pukimak2 yg backup uncle tu, ntah2 uncle sndiri yg tulis

taktik lama la uncle...
November 14, 2010 4:21 PM
Anonymous said...

Entah-entah Siti Aishah itu saudara sepupu atau sedara terdekat ...saspen tu...
November 14, 2010 4:24 PM
Anonymous said...

Ntah2...

1) Kau ni bersaudara dgn Mantan permaisuri... tu yg rapat... takkan lah dia nak hilang 'title' di sebabkan org hodoh mcm kau ni...

atau..

2) kau dah bagi ilmu guna2 kat dia..tu yang dia nampak kau mcm Hans Isaac ke Brad Pitt ke...

Tolong lah...Ingat allah sikit ye... Jangan Hipokrit.

And..boleh minta Alamat rumah tak?

Aku nak hantar Cermin BESAR utk kau..supaya ko boleh tengok rupa kau hari2.....


adiosssss
November 14, 2010 4:35 PM
Bibu said...

btul saya bersetuju dgn Zehan.
Bukan kite komen bermaksud kite sendri pon baik tapi yg penting ingat memperingati. kalo betul niat tu dedahkan kebenaran, tak perlu tayang Permaisuri tanpa tudung dan berpeluk semua. Itu Aib bukan KEBENARAN.kalo benar Uncle dating dgn de pon, buat dgn cara yg baik bukan begini.Secara tak langsung mendatangkan fitnah.saya harap kite semua bertaubat!
November 14, 2010 5:21 PM
joegrimjow said...

report abuse
November 14, 2010 5:53 PM
Anonymous said...

salam.
uncle seeker...cukup2 la wat cite2 cmni...xelok...sbb kamu mggalak kn lg org2 yg bace cerita kamu ni mngutuk sesama islam.
dh cukup dosa mgaib kn org n membuka aurat seorang wanita..
ni kamu nk menambah kn lg dosa kamu dgn mggalakkan kutuk mgutuk n benci sesama islam.
bwk2 la bertaubat..pintu taubat sentiasa terbuka..
wassalam
-yg prihatin
November 14, 2010 5:56 PM
Mahfuzah Husna Zulkifli said...

AKU BERSAKSI BAHAWA TIADA TUHAN YANG DISEMBAH MELAINKAN ALLAH
DAN AKU BERSAKSI BAHAWA NABI MUHAMMAD ITU ADALAH PESURUH ALLAH


:: Salam Uncle. Xperlu nak sambung episod seterusnya. Cukup la maruah org2 yg trlibat dipijak2. Uncle kena uruskan hal ni dgn cara yg baik secara PERiBADi, bukan PuBLiC mcm neh.

'Seek the truth' dgn cara yg SALAH. Hentikan segera! Itu hanya alasan semata. Uncle, uncle pun seorang ayah kan? Dah bercucu pun. Maruah keluarga Uncle kena jaga jgak.

Stakat ni dah banyak umpat keji org. Bertambah plak dosa diorang mencarut2 kat sini secara xsngaja sbb terlalu geram. So, Uncle sebenarnya dah sedar kan benda yg Uncle buat ni tak kena?

Saya doakan kita semua mati dalam keadaan beriman dan diredhai ::

SALAM
November 14, 2010 6:18 PM
~~~ WaNiE otHmAn ~~~ said...

kata x suka, tp ikut ke hulu hilir, klua msuk hotel, siap g bli bra? well, sounds like a GEDIK to me. Man with a prinsip? You? I guess not!
November 14, 2010 6:24 PM
Deceptive said...

Uncle....copek la sambung.
btw, x-queen tak marah ke uncle citer kat blog pasal dia??
November 14, 2010 6:26 PM
ntah sape aku said...

dunia..dunia..ape sudah jd....lol
November 14, 2010 6:32 PM
uncle seekers bangang said...

yang si Anon membela uncle ni sebenarnya dia sendiri la tuhh.. sapo lah bodo nak backing ko nih.

ko ni memang dari dulu lagik GILA GLEMER! tak cukop dengan hantu ko carik sekarang ko carik pasal dengan org vvip pulak.

ko ni buat malu keluarga al attas pak syed oii!

ko paham ke tak maksud AIB dengan HAKIKAT? ke ko ni memang bangang la.

apa la jampi serampah yang ko pakai sampai PA jadik camtu?

ko mesti tanak idop lama dah kot
November 14, 2010 6:48 PM
Anonymous said...

semua yang komen ni Orang Melayu yang memalukan...dah la melayu agama Islam pulak tu...ish2....siap nak ludah lagi....stakat yg pemberi komen hanya tau cerita sebesar taik idung dah sibuk nak komen cam haram...Tapi uncle sangat suka dan Gumbira dengan Komen Korang yang cam haram tu...dia senyum je bila baca....:P
November 14, 2010 7:52 PM
Anonymous said...

suka carik hantu...lama2 sendirik jadik hantu..
toksah nak spin satu dunia la ngan cerita tahyol ko tuh...
dasar nak publicity murahan la tuh..
November 14, 2010 7:52 PM
Anonymous said...

hanya orang bodo je suka aibkan orang lain..diri sendiri dan keluarga..
bangga ke.... anak cucu angkel baca cerita ni...?
atau ini satu intro untuk melariskan buku ankel atau nak test market..
November 14, 2010 8:05 PM
Anonymous said...

x baik buat crte mcmni..klu ye pun betul, jgnlah smpy mengaibkan permaisuri.. sy bmbg yg permaisuri telah dipergunakan smada secara halus ataupun x.. mklumlah org hantu2 nie bkn blh percaya.. hentikan la crte ni.. knp perlu 1 dnia taw hal korang.. ?? ade samting wrong with aisyah.. mybe tekanan hdup dilaluinye sblm ni yg wat die jd cmtu..
November 14, 2010 8:08 PM
echah_syed said...

gambo mcm superimpose jek...cuba korang perati betul-betul.ish2..
November 14, 2010 8:19 PM
Anonymous said...

Nasib baiklah bekas permaisuri Selangor , kalau Johor tak tahulerrr nasib uncle. Issue nyer sekarang nie pendedahan nie memalukan Bekas Permaisuri secara tak langsung melibatkan institusi Raja dan negara Malaysia.Nasihat aku baik delete & minta maaf cepat sebelum ramai yg mengamuk. Publisiti murah & makan diri Uncle..
November 14, 2010 8:26 PM
alya said...

out of all ur article psl ni, xde pun pakcik ckp kat mana2, tujuan utama pakcik buat semua ni?

apa tujuannya?
memalukan dato seri?
memalukan aisyah?
atau sekadar utk kepuasan diri sendiri?
November 14, 2010 8:43 PM
Anonymous said...

tujuan pakcik seekers wat sume ni nak tunjuk terernye die sihirkan si aishah ni.. sape2 perlu bantuan sihir guna2 leh carik uncle...
November 14, 2010 8:52 PM
dotblogspotdotkom said...

.... deme nih cite apa?.. hantu?... tak nampak pun hantu nyee... huhuhu...tak seram la cite pasai orang nih..
November 14, 2010 8:54 PM
Anonymous said...

STOORY NIE.. MACAM BONGEK JER...
PACIK NI KURANG KASIH SAYANG KOT.
SBB TU TULIS2 CAMNI..NAK PERHATIAN LAR TU!! LOL..HAHAHA
November 14, 2010 9:00 PM
Anonymous said...

kalau di bace dari semua part, sy membuat kesimpulan, ex permaisuri mungkin mengalami tekanan perasaan/mental, mungkin disebabkan gangguan benda halus (bak kata uncle seekers) atau dissbkn kehidupan peribadinya sebagai permaisuri suatu ketika dulu.
kalau tak, mak mana yang bg isyarat mata dgn uncle seekers suruh ikut je kemahuan anak dia dtg kerumah la, hotel la, dan juga membeli pakaian dlm dan juga tak kisah ex-permaisuri memperkenalkannya sbg suami. kalau ex-prmasiuri sihat, takde maknenye dia nak buat scandal dgn uncle seekers terang-terangan, dpn mak ayah pulak tu.
Mungkin Uncle Seekers disuruh mengubati ex-permaisuri yg terkene gangguan. Tapi kenape tah yg uncle seekers marah sgt dgn dato seri smpi sanggup mengaibkn keluarga org mcm tu.
Entah lah. tak sangka ada juga org yg sanggup mengorbankan maruah dan perasaan org lain bila perasaannya diusik oleh org lain plak. Sian mereka.
Saya bersimpati dgn ex-permaisuri yg sakit. harap bgnda cpt sembuh, so boleh la jauhkn diri dr org spt uncle seekers yg mengaibkannya.
November 14, 2010 9:11 PM
Anonymous said...

hilang respek aku pada keluarga alattas ni, kesian anak2 dan cucu2 dia, dapat ayah dan datuk mcm ni.

x kisah la cerita ni betul atau tak, benda maksiat macm ni tak perlulah nak dihebah2kan. apa la nak jd dgn manusia islam sekarang, buat dosa dihebah2kan... bangga dgn dosa yg dibuat... nauzubillah. semoga Allah ampunkan kita semua
November 14, 2010 9:24 PM
Anonymous said...

Nak menaikkan trafic blog ke??????
November 14, 2010 9:31 PM
Anonymous said...

aku pn rasa cenggitu jugak...nak jadi blog paling hangat masa kini la tuh..blum abis tulis lagi da inform brapa byk jumlah reader dia ada..nampak sgt gile glamour..
November 14, 2010 9:41 PM
Anonymous said...

bertaubatlah.kenapa nak dibuka aib sendiri dan orang lain.astagafirullah.
November 14, 2010 9:54 PM
aYu said...

haih~mcm2..
November 14, 2010 10:00 PM
Rooftop said...

Dalam masa 25 jam dari jam 10.58 malam 13/11/2010 sehingga 11.17 malam 14/11/2010 sebanyak 121,559 orang datang melawat blog ini.

Terima kasih diatas semua komen positif dan negatif. he he

--> agaknye, sebab ni la kot pacik ni buat cita propa mcmni.. nak org byk lawat blog die. b4 ni haram org nak tgk.. menyedihkan la pacik ni.. hohohoho.. nice try, tapi sorila pacik, x suma org leh trima cita ko bulat2... hohoho
November 14, 2010 10:03 PM
Anonymous said...

tak perlu malu.. sbb anak bapak al attas dan keturunan yg kat malaysia ni level paling rendah, tahap kuli hamba abdi. bile takde duit sihir sana sini. gimik sana sini. yg si bapak seekers ni pembodek ahli politik.
November 14, 2010 10:07 PM
IJ said...

I just don't get it as to why uncle ni nak aibkan Queen's family. Kalau ye pun uncle diugut oleh Dato' Seri, it's a father's act to protect his daughter. Plus, Dato' Seri tak buat benda tu publicly. It's just between you and him so kenapa uncle nak publish benda ni semua? What are you trying to prove?

We can't judge yet sbb kita baru dengar cerita sebelah pihak but i doubt Queen's family akan buat any statement sebab they are off good family and they won't put themselves as low as you uncle.

Uncle claim uncle dari keluarga baik2 but dengan apa yang uncle buat ni, you have tarnished your family's reputation specially your father.

Queen tu menjaga aurat di di public, saya tak faham kenapa uncle kena post pic dia tanpa tudung.

Selepas saya baca kesemua 6 bahagian, saya tertanya-tanya di awal cerita uncle kata tujuan uncle jumpa her family sebab nak membantu buangkan anasir2 jahat yg ada pada Queen. Uncle patut be a professional la jangan libatkan kerja dengan peribadi. Uncle tau she's in trouble yet you are taking advantage of the situation. Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi uncle!

Dari cerita uncle tu menunjukkan yang dia terhegeh-hegeh kat uncle and uncle tak suka dipaksa do something you don't like. But kalau betul uncle tak berminat dengan dia kenapa uncle layan all her call ajak datang jumpa semua? Kalau kerja uncle dah settle sembuhkan dia, blah je la? Kenapa nak teruskan lagi? Kenapa uncle layan?

As a human being yes dia pun memang ada perasaan and naluri untuk disayangi and menyayangi and kita tau she maybe confuse having to carry the title at a young age but don't take advantage la uncle!

You're too much! All i can say, i'm waiting for some people up there to take action against you. If its not the police or the royal family, Insyaallah, Allah will!

Saya ni tak belajar agama tinggi macam uncle but i remember my mom once told me, doa orang yang teraniaya dimakbulkan Tuhan> Let's just wait and see what's next waiting for you Uncle!
November 14, 2010 10:11 PM
MATAHARI said...

aku nak komen. tapi aku rasa lawak gila sebab ramai sangat annoying-mouse dalam ni. kecut hati ke?lol.

to uncle seeker.
kami tak layak mengadili, sebaik2 hakim ialah Allah s.w.t
November 14, 2010 10:21 PM
Anonymous said...

MUNGKIN BENAR CRITA NI.... (setelah dikupas oleh uncle ni mcm dia mengupas kebenaran wujudnye hantu dlm rncangn seekers, dad y stp kejadian kene amik gmbr tok wat bukti)....APE PUN SY YAKIN XPERMAISURI SDG DLM MASALAH N MENGALAMI GANGGUAN EMOSI (xtau la ape yg menyebabkan permaisuri jd cmni, mungkin di mandrem mungkin juga slm ni mengalami penderaan emosi)...KLU UNCLE BETOL...PTUTNYE BANTU LAH PERMAISURI NGN CARA BETOL...MUNGKIN CINTA SYHH TU BEMAKSUD UNCLE TERPAKSA LAYAN CINTA KHAYALAN XPERMAISURI ATAS PERMINTAAN MAMA XPERMAISURI....(wallahualam)....TAPI TINDAKAN UNCLE NI SANGAT SALAH N MENUNJUKKAN UNCLE LEBIH TERUK DARI BAPA XPERMAISURI(yg uncle tuduh jahat sgt tu)

critical thinker - shah alam
November 14, 2010 10:41 PM
Anonymous said...

sbnrnya uncle seeker yg buat blog ni or org lain yg sedang mengaibkn kedua2 karakter dlm blog ini. something wrong somewhere la.
November 14, 2010 10:44 PM
Anonymous said...

org tua pisau cukur versi lelaki hampeh..gile spotlight..
November 14, 2010 10:54 PM
shahirahkhairudin said...

encik pengacara seekers, berhenti lah.. sudah-sudah lah.. tak baik tau buat cenggini.. kalau ye pun kita ni teraniaya, biar lah Allah yang balas. apa kuasa kita sebagai hamba-Nya.

bila baca artikel ni, aku simpati dengan mantan Permaisuri Agong. jangan lah cemarkan iklim blogger dengan cerita-cerita macam ni. sekian..

p/s: nak report abuse gak lah..
November 14, 2010 11:08 PM
Anonymous said...

ingat mati ingat sakit..ingatlah saat kau sulit..ingat,ingat..hidup cuma satu kaliii....(lirik baik utk peringatan)
November 14, 2010 11:09 PM
Lagend Event & Management(MEDAN BUDAYA SHAH ALAM) said...

cite yg best....kim salam dgn encik senoi yer uncle..
November 14, 2010 11:15 PM
intanurulfateha said...

astagfirullahalazim....
November 14, 2010 11:20 PM
HafizRahman.com said...

report abuse already
November 14, 2010 11:36 PM
mintakmahap said...

kesian uncle.
gila glamer.


kesian betul kesian.
semoga hidupmu diberkati uncle.

amin..
November 14, 2010 11:41 PM
cik EPAL said...

boleh percaya ke cerita uncle seekers ni?
November 14, 2010 11:41 PM
Anonymous said...

cm x caya jerk...tah2 aisyah ngn mama die dh kne bomoh kot..lau tidak xkn la x DYAM nk wat perangai x senonoh cm tu...taubat la cepat2...tah esok lusa kita masuk lam kubur....
November 14, 2010 11:44 PM
Anonymous said...

salam...
janganlah dibuka aib orang...benda yang berlaku tuh mesti ada sebab. Kenapa & mengapa tuanku aishah berkelakuan demikian pun mesti bersebab...kalau dia tak sakit, takkanlah dia mcm tuh...

so diharap uncle pertimbangkan kembali....jagalah nama baik aishah & keluarga al attas ....
November 14, 2010 11:47 PM
Anonymous said...

salam pada uncle dan jugak pengkomen..ramai yg bercakap dr sudut undang2 dunia..iyer,kalo dr segi undang2 dunia uncle mmg tak salah,bkn sebar fitnah sbb benda betul(berdasarkan evidence dr gambar2 n sms2)..tp jgn terlalu fikirkan hukuman dunia,hukuman akhirat bagaimana?

renung2kan lah..patutnya uncle sebagai lelaki bimbing dier ke jln yg benar bkn mengaibkan dia sebegini rupa..yg salah,ayahnya bkn dia(as what i've read earlier)

macam yg uncle ckp,dia pun manusia biasa,jd kalo die hanya manusia biase mengapa perlu menulis tentang dia di bog ni?kebenaran apa yg uncle cari?
November 15, 2010 12:00 AM
Anonymous said...

Ape pun yg TERjadi... Jgn aibkan dengar gambar2 yg sepatutnya menjadi simpanan peribadi dan bukan untuk tanyangan.... walaupun prinsip "Seek The Truth" itu menjadi pegangan, rasenye cukup sekadar kebenaran CINTA antara 2 jiwa dan bukan utk tatapan atau bacaan org ramai (public)... kdg2 ape yg kite rasa BETUL sebenarnya tak sesuai untuk di YA kan... dan terima la kritikan org ramai bagi memperbaiki kehidupan akan datang..
November 15, 2010 12:02 AM
Anonymous said...

bila dh baca sampai part 6...aku dapat buat kesimpulan bahawa Queen Aisyah tu sakit.....korang nilai lah sdiri....tp Uncleseekers x eloklah nk publish org sakit camni...org sakit selalu x betul & dgn kata lain gila
November 15, 2010 12:05 AM
^*NaNa*^ said...

wut da stories behind da lies ni?tak paham aku ...rasa macam byk sgt hipokrasi..tak ley caya bulat2 apa yg diceritakan kat sini...mungkin rekaan atau tambahan semata2 untuk sesuatu kepentingan...dunia sekarang macam2 bley jadik..bhaya betul...
November 15, 2010 12:11 AM
Anonymous said...

apa2 pun aku x kisah kita sama2 manusia biasa ada hati n perasaan x kira pangkaT N keturunan cubalah buangkan sikap negatif dari dalam diri ! bukan nak menunding ke mana2 pihak ! lantak la diaorang punya suka la ! janji suka sama suka yg korang nak sibok2 naper ! apa2 pun good life to auncle seekers n princess aishah
November 15, 2010 12:15 AM
Anonymous said...

kenapa cara u cerita seolah olah u tak suka pada dia, seolah olah terpaksa. kesian kat Aishah. Dalam Islam, berdosa tau buka aib orang lain.. kalau kita buka aib orang lain, Allah SWT akan buka aib kita di akhirat kelak nanti. cukuplah... janganlah buat macam ni... kita semua manusia biasa... jangan kecil hati ye... i suka sebenarnya rancangan u. i hormati juga permaisuri Aishah.please uncle.....
November 15, 2010 12:35 AM
Anonymous said...

salam all..
Manusia yg realitynya.. Pantang melihat kesenangan n kesudahan manusia yg laen nya.. Ada saja perkara buruk akan di khabarkan.. Bukannya nak tolong pun.. Nak memburukkan lagi keadaan adalah.. Mengucaplah wahai semua yg berjiwa kacau.. Jgn ada perasaan buruk.. jaga diri sendiri dulu, jgn jaga tepi kaen org.. perangai cam tu boleh menghancurkan bumi kalau d amalkan..
November 15, 2010 12:36 AM
d_tieah said...

Selesai bc sampai part 6..
Huhu..

[Banyak plak yg guna "anonymous"]
November 15, 2010 12:38 AM
Anonymous said...

you are officially the biggest loser ever
November 15, 2010 12:41 AM
iniblogpalingmenggelikanpernahakubaca said...

blog paling menggelikan yang pernah aku baca.hey! your blog are totally bullshit.go die!
November 15, 2010 12:42 AM
Anonymous said...

bodoh punya uncleseekers tu....memang nak cari publisiti murahan. Dari dulu lagi buat benda bodoh sampai sekarang...bertaubatlah sementara masih bernafas...jangan aib kan orang...tak selamat ko nanti...dari dulu lagi tipu orang cakap boleh tangkap gambar hantu lah apa lah...PENIPU..
November 15, 2010 12:47 AM
Anonymous said...

DELETE BALIK SEMUA POST,
tak yah laH publish..
MENGAIBKAN BANYAK PIHAK..
AISHAH kan BEKAS PERMAISURI, uncle dahh menjatuhkan MARUAH SENDIRI, AISHAH DAN BAPANYA..kalau marah pon, settle antara korang dah la, nak cari publisiti sampai BOLEH MENJATUHKAN MARUAH NEGARA.. ish.. MEMANG TAK PATUT LAH..
November 15, 2010 1:07 AM
Anonymous said...

NAPE TAK BUAT IKLAN NUFFNANG?? MESTI BANYAK INCOME ANGKEL... SEBAB VISITOR RAMAI BEBENOR
November 15, 2010 1:12 AM
Anonymous said...

hahhaa..kesian aku kat pak cik tua neh..nmpak sgt dia yg tulis sdiri komen2 kat atas tu yg bela diri sndiri,,wak luuuu!!!! Lu mmg hantu la pak cik..kih3...aku kesian kt ko pak cik oiii....

gi amek air smayang tu..udah2 ler dok mengarut,,umah kate pergi kubur kaye mari da pon....damn!!!
November 15, 2010 1:17 AM
ZA said...

Salam encik,

Dah smpai masa encik stop dan remove semua entry dan gambar berkaitan cerita2 mengaibkan ni. Cik puan aisyah pun ada maruah, ada keluarga dan ada sedara mara. Encik tak penah terpikir ke? Whatever happened between u, cik puan aisyah and her family...biarlah antara kalian shj (which i strongly believe cik puan aisyah was NOT in her right state of mind masa semua kejadian ni berlaku). Saya tak nampak apa kebaikan yang encik atau sesiapa pun dpt dengan cara ni. Melainkan encik cuma nak publisiti murahan atau ada agenda tersembunyi sendiri? Allah Maha Mengetahui.
November 15, 2010 1:22 AM
Anonymous said...

Betol la Syed Hussain ni kaki bongkar cerita buruk orang. Sapa yang dia buat baik bukan baik yang dia balas. Dapat jeeerr... cerita buruk orang yang dia kawan baik, dia akan belasah.

Baru ni aku nampak dia ada kawan dengan Ku Yah pulak. Nanti Ku Yah pulak dia belasah.

Kotor lah keluarga niihhh...
November 15, 2010 1:23 AM
hannako yuri said...

yes, report abuse!
tapi under ape yerr?
haha
November 15, 2010 1:28 AM
nurinnunu said...

well said iJ.!
hes really into sometin to come out wif some story like tis..
seek ATTENTION not seek the truth.
November 15, 2010 1:33 AM
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

motif uncle buat semua ni untuk apa???

LATEST ENTRY

FALSAMPAH ATAU FALSAFAH?

KALAU LA AWAK TAHU?
November 15, 2010 1:45 AM
molmolla said...

hadoiiii uncle! wa pening kepala okay.. hahahah!

report abuse juga, ikut joe :D
November 15, 2010 1:51 AM
Anonymous said...

Allahuakhabar, subhanallah, semoga bekas permaisuri Aishah sembuh dr segala penyakit, dijauhi dr gangguan syaitonnirojin.. maha hebat dugaan yg beliau hadapi, masyallah.. Lahnatullah kepada manusia mcm uncle seekers yg attention seekers ni.. mengucap la wahai uncle. taubat nasuha... laillahaillah.... wallahuallam... Allah maha mengetahui...
November 15, 2010 1:52 AM
Anonymous said...

uncle ni sembahyang ke tak?
mama dia sembahyang tak??
November 15, 2010 1:59 AM
Anonymous said...

Queen tu menjaga aurat di di public, saya tak faham kenapa ORANG TUA SIAL NI kena post pic Queen tanpa tudung??

...tah2 Queen ngn mama die dh kne bomoh kot..

.. Woi Binatang Jantan Tua Sial!!!
- jom bertaubat..
jgn tau buat aje.. ko dah tua, dah nak mampos.. jgn nak aibkan Queen!!

ko dah mengaibkan INSTITUSI DI-RAJA MALAYSIA YANG MERUPAKAN SIMBOL KEDAULATAN MALAYSIA!
SIAL BANGSAT!!
November 15, 2010 2:19 AM
. said...

boleh percaya ke? bahaya ni sebab kontroversi sangat.
November 15, 2010 2:24 AM
Bie Eusoff said...

betul ke cerita suma ni uncle?ex-queen tau ke uncle tulis pasal ni?
November 15, 2010 2:28 AM
POSH76 said...

glemernyerrrrr
November 15, 2010 2:39 AM
Anonymous said...

sah2 dah kena bomoh la...kesian..ilmu dan kelebihan digunakan untuk kepentingan diri sendiri.
November 15, 2010 2:44 AM
Anonymous said...

xbaik memalukan org lain..xkre la brdarjat atau x..matlamat x menghalal kan cara..kalu ade msalah pribadi, better solve by urself..if this thing is true, it should be private..dont have to share wif public..
November 15, 2010 3:19 AM
Anonymous said...

aku tgk kat blog bapak dia ada gambar ku yah.....aaaah baik ku yah plak hati 2

kepada uncle,banyak2 mengucap la wei memang keturunan arab ni haprak la wei suka tikam belakang ,lagi haprak dari melayu

ko tu dah ada cop dajjal+penipu kat dahi tu.semua orang tau history ko.muka jenglot ko tu pun dah macam muka calon ahli neraka jahannam.ko bajet orang nak percaya cerita mangkuk hayon ko tu ker.........

berbulu sial ngan mangkok haram jadah ni
November 15, 2010 3:22 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:35 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:36 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:36 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:37 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:37 AM
Rafhan said...

REPORT ABUSED
November 15, 2010 3:38 AM
Chikanos said...

uncle nape x abis kan je cte nie?
bukan senang nak jumpa kosah2 mcm nie.... pape pown aku respek la kat uncle sbp berani wat pengakuan mcmnie
November 15, 2010 3:38 AM
Rafhan said...

INSTALLING VIRUS TO VISITOR
November 15, 2010 3:39 AM
Mohamed Hatta said...

mungkin ada kebenaran atau tidak. Kita manusia biasa tak punya kuasa untuk menghukum. By the way uncle seekers, uncle memang berani. Sy respek uncle!
November 15, 2010 3:51 AM
Rafhan said...

berani x kena tempat. klu berani sangat pergi la palestin tolong orang Islam kat saner. Stakat berani bukak aib orang buat ape. Agama Islam X ajar buat benda macam ni.
November 15, 2010 3:54 AM
Anonymous said...

ASSALAMMUALAIKUM TUAN PUNYA BLOG,

sebagai seorang yg berpendidikan tinggi dan golongan profesional, aku tak nampak ape isi cerita kamu. semua olahan cerita hanya yang baik2 di pihak kamu, dan yg teruk2 di pihak aisyah.

aku rasa olahan karangan adik aku yang amik UPSR baru2 nie pon lagi mantap. sbb dia dpt A. olahan cerita kamu menunjukkan yang kamu sangat2 kurang membaca. maaf ye.

jika kalau benar kisah kamu dan aisyah, ape kiranya kamu masuk meminang beliau. itu baru cinta sejati.

aku ingin ketengahkn sabda junjungan besar kite Nabi Muhammad SAW bahwasanya, sentuhan sesama bukan muhrim adalah lebih hina dari bersentuhan dengan khinzir. jadi, fikir2kan lah.

semoga kamu mendapat hidayah dan petunjuk dr yg Maha Esa. aminnn.
November 15, 2010 4:00 AM
Shahiran said...

Tetibe termasuk dalam ni ada cerita novel gak upenye. Jarang ada citer2 novel blog lelaki.
November 15, 2010 4:13 AM
Uruchimaru @ kf said...

hihi...eh geng hambe ade kat cny..walawey pacidot..

dotblogspotdotkom !!!

*garu kepala*
November 15, 2010 4:32 AM
Ann said...

ramai yg komen psl n3 ni tp nk komen psl debat ngn dr fadzilah kamsah tu...br jer tgk td

memang terserlah sifat bodoh sombong pakcik...lawak betul...mmg blh jd pelawak no 1 negara...:)


"kalo dato' tak tau dato' jgn ckp"..=>ayat ni plg kelakar dlm vid tu...


*psl kes queen ni, br ak kenal uncleseekers..serius citer seeker yg mgarut tu xnah pun aku tgk (tau kwujudan citer dr iklan jer lah)

jd pkcik telah bjaya mglamerkan diri :P


chowwwwwwww
November 15, 2010 4:51 AM
Marhaen Kacak said...

fuhhhh...ramai yang mengutuk dan mengejiii... ada jugak yang menyokong.... aku tunggu dan lihat apa yang akan terjadi jer..:P


Dato' Najib Buta Sejarah
November 15, 2010 4:58 AM
norshakeela said...

kecik2 taknak mampos besar2 memalukan orang.
November 15, 2010 4:58 AM
Anonymous said...

bodoh punye uncle seeker
November 15, 2010 5:00 AM
Anonymous said...

hadoila najis btol blog kau ni. cite kau pon najis. apetah lg muke kau.

utk sape yg backup si najis mughalazah nih, korg nih pon najis gak kn. weh, dr kecik smpai besar ape kau blaja. hormat ade paham??? cubelah kalau ade org buat cite cmni tp pompuan tu ialah ank kau. pehhh, sendirik mau ingat ar bro.

eh bro ke berok ke? kompiusla aku tgk muke kau nih.
November 15, 2010 5:02 AM
Anonymous said...

bangsat..kalau ya pon jangan la hebohkan kat internet...
November 15, 2010 5:27 AM
Anonymous said...

kau ni bodoh ke bangang
buka aib orang kenape?

muke pon dah macam setan
kau ingt ko boleh glemer ke??

g mampus la

sampai cucu cicit kau org keji
November 15, 2010 5:34 AM
Anonymous said...

Kawan2 yg turut memberi komen... apa kata, setiap daripada kita sama2 berdoa kepada Allah S.W.T supaya menyembuhkan Permaisuri Aisyah.. insyaAllah semoga doa 121,559 org yg telah melawat blog ini dimakbulkan. Kepada Uncle Seekers, don't forget, What you give, you get back..Kindly please don't forget, kelebihan tu Allah pinjamkn sementara je..bila2 masa je Dia boleh tarik balik..so, beringat la ye..
November 15, 2010 5:39 AM
fakhrulrazi said...

Uncle Syed dari keturunan yg amat baik iaitu dari benih tulang sulbi kekasih Allah yang pernah naik 7 petala langit Isra' dan Mikraj langsung menghadap Allah di Mustawal'a'ala..yang menerima perintah sembahyang 50 waktu menjadi 5 waktu..yang kerananya dicipta syurga dan neraka serta seisi alam ini..yang terlalu mengasihi umatnya..iaitulah baginda kita Muhammad SAW.
Semoga Uncle dapat memelihara nama baik Moyang (great2 moyang) uncle itu yang juga Nabi dan Rasul bagi kita iaitulah dengan cara menuruti segala ajaran dan contoh akhlak mulia nya!! Dia pernah memberitahu kita bahawa hidup didunia ini terlalu sekejap...hanya 2 jam setengah (1 hari akhirat 1000 tahun dunia, umur purata umatnya 63 tahun dunia = 2 jam setengah akhirat!!). terlalu singkat hidup didunia ini...untuk kita kejar keredhaan Allah, untuk kita lulus semua ujian Allah, untuk kita jadi hamba Allah yang baik...maka jika lulus 2 jam setengah kita didunia ini, akan berolehlah kebahagiaan kita di akhirat untuk berjuta bilion tahun infiniti selamanya..2 jam setengah..kita tak ada masa utk ini semua..........
November 15, 2010 5:40 AM
Anonymous said...

apabila sibodoh mula ber blog ...... puki emak ko terjuntai pak syed ... bukan syed tp syedton setann ... lupe mak bapak lu kan hanjing kurappp yang tak terpelajarr
November 15, 2010 5:41 AM
© bLurr said...

nak publisiti pergi carik newspaper ke, melodi ke. baru dapat dengar dari dua pihak.

nak tegakkan kebenaran ke? tak payah nak bukak aib orang ler..

aiyoo ape punya orang la
November 15, 2010 5:45 AM
Anonymous said...

tak tau la tujuan apa lu buat citer mcm ni.. dasyat 13 ni.. gua sedey la bro..lu stop la buat citer memalukan ni..wa malu bro.. lu guna otak ke kpala lutut masa tulis ni.. lu solat tak bro..lu puasa tak bro..lu kenal tak sapa tu Allah hah bro..mengucap bro..mengucap..
kalau cinta lu terhalang pon, lu guna la otak lu yg seberat 100grm tu dgn betul.. tak guna yg kanan..lu guna yg belah kiri..ketuk-ketuk skit bagi function.. dah la bro, tak baik buat mcm ni..insaf bro,insaf..cinta pada Allah boleh masuk syurga bro..
November 15, 2010 5:57 AM
Sharkielaz said...

die neh da nyanyuk sgt agak nye... bangge siot ayat2 dlm 'novel' die uh...seda2 la...rumah kate pegi..kubo kate mari dah neh~
November 15, 2010 6:01 AM
Miss Farah. said...
This post has been removed by the author.
November 15, 2010 6:18 AM
Miss Farah. said...

Well, agak speechless. I dunt believe this shit..Acctually kau ne cri publisiti ke?and, klo owg wat kau cmne kn cne ko ase?skunk myb kau mng..but then , kau akan kne gak,,dunt worry..and btw kau ne xgentleman btoi la..npe nk bkk aib org..kau da bgs angat ke?aish. melayu2..bila la nk sdaq.
best regard. :)
November 15, 2010 6:20 AM
Anonymous said...

Assalamualaikum wbth
uncle and family
x payahlah cerita hal mengaibkan naik hotel turun hotel asyik salahkan orang je...
bawak2 lah bersolat dan berzikir dan udah 2 lah tu...x payah cerita lagi boleh...
subhanallah walhamdulilah
November 15, 2010 6:31 AM
nurul nazreen said...

ngeee~ uncle . aku bencik kau uncle . kau pun boleyh bencik aku . kahkahkah~ kau ni byk nipu jer . bler nk insaf dah . dah bosan gn kau punye cter ni . taw nk crik publisiti tah pape jer
November 15, 2010 6:32 AM
Anonymous said...

muke da hodoh perangai lg la huduh,,lau org da ramai komen negatif ko fhm2 la ape mksud nye,,mmg xde perasaan malu ke..?? lau aq lari g bulan kwan alien
November 15, 2010 6:33 AM
bencik uncleseeker said...

muke dia ?? kahkahkah~ mcm itik oi . mulot byk nipu tu yg mcm itik tu . bongok lah kau uncle . dah la bukak aib org . patu buat ayt bjet queen tu hamak kat kau jer . aku ni rakyat biase pun geli gn kau . apetah lagi queen tu
November 15, 2010 6:36 AM
ko lelaki huduh said...

hahah lau aq bkn setakat geli..da jijik la aq tgk muke dye,,mmg xde kemaluan ea,,(perasaan malu) ,,kesian queen,,tp nape dye pluk jge jantan ni,,aduyaaiii..
November 15, 2010 6:39 AM
uncle penipu bjet hot said...

dia peluk pakse jer tu . wkakakaka!! padahal tak taan bau ketiak uncle . uncle?? bahahaha . sejak bler lak kau jd bapak sedara aku .
November 15, 2010 6:41 AM
ko lelaki gler said...

hahahha bulu ketiak da bergulung2..kesian queen,,jantan ni saje jek nk bg hot blog dye,,agaknye sebelom ni ade org ni komen blog dye kot,,tu yg wt cter hangat,,kahkhakhak.. hnjing kurap
November 15, 2010 6:44 AM
kau dah hot wey!! (kot~) said...

wkakakaka!! blog dia xde org nk cument . tu yg sje buat cter hot . weh3x uncle . kau dah hot doe skg . skandel gn queen lak uhh . kahkahkah!! mesti kau gelak2x bangga kat uma kan?? ehh kau ade uma ke ?? ke un9 kat cc jer . ahahahah
November 15, 2010 6:46 AM
ako benci ko said...

hahah gelak bangge ramai org komen blog dye.. komen yg negatif ade la..lau positif boleh gak nk di bangge kn,,eii pape jek la ko ni,,ko ni bkn org kot,,mst antu kn,,org komen negatif pown ko msh nk gelak,,
November 15, 2010 6:50 AM
Hantu Sumsum said...

Tu la, bila orang terus terang.. depa takleh terima..
November 15, 2010 7:09 AM
aizuddin said...

uncle, saya cabar uncle semayang penuh 5 waktu
November 15, 2010 7:19 AM
anon said...

oit UNCLESHITTERS...

dasar lelaki dayus. dah la rancangan kau tu menipu.
berdebat ngan dr fadzillah kamsah pn mcm org x berilmu.
karangan dalam blog kau ni, mcm hasil tulisan budak hingusan yg terencat akal inginkan perhatian..
sedar la diri, umur dh tua, kubur kata mari, umah kata blah la lu..
sembang mcm orang arif agama, tp perbuatan kau tu menunjukkan kejahilan, takbur, riak...
November 15, 2010 7:22 AM
Anonymous said...

aku ni muda 20 an lagi mmg tak respek langsung kat ko yang umur tua bangkai..ko ni bodoh la taik!cerita giler glamer!pukimak ko!
November 15, 2010 7:32 AM
Anonymous said...

yang mana yang backup uncle ni, sebenarnya uncle jugak.....

perangai sebijik mcm ac mizal.......

menipu dan mengaibkan...
November 15, 2010 7:39 AM
Anonymous said...

muka ko dh laa mcm cibai..ko buat lak perangai mcm org x skolah...ya allah ya tuhanku.. kau bg dn tunjukkn lah pembalasan pd manusia yg mcm ni...!!!
November 15, 2010 7:47 AM
Anonymous said...

potong je anu si uncle pengecut ni..!!dlm blog berani ar ko dok ckp mcm2..klu btol sgt ko tu 'seek 4 the truth'(kononnya)..tampil depan2 la..xde ke sape2 nk interview ko uncle..??kisah tip top nye panas nih..gentle beb..baru anak jantan..cuba check tngok bawah tu..ade telor ke xde..??wakakkakaa..
November 15, 2010 8:03 AM
Anonymous said...

well uncle,i xkisah pn ape uncle nk tulis pn..up to u..da besar kan..da buley pikir mane baik & buruk...by the way,its ur blog..u buley tulis ape u nk..for my comment,jgn terlalu expose sgt mende2 gini..just keep as ur memories...ia jugak buley mendtangkan aib...ape2 pn,think before u write...and again,its ur blog..i just comment ajer...peace!!
November 15, 2010 8:18 AM
hamzah ian said...

har har har har..
November 15, 2010 8:26 AM
Hizam said...

Astagfirullahalazim. Knp membuka keaiban orang. Permaisuri sedang sakit sebab saya dan isteri saya pernah berusaha merawat Permaisuri tahun lepas, pernah tidur dirumah kami. Panjang cerita kami dengan dia. Dia bukan dirinya yang sebenarnya. Saya kira pendedahan kamu ini cukup terkutuk. Moga kamu tidak dilaknat Allah. Tolonglah jangan ambil kesempatan keatas orang yang tidak berdaya. Kejinya perbuatan kamu. Cukup tekutuk kerana pendedahan ini.
November 15, 2010 8:27 AM
Anonymous said...

ko ni kambing laa...nak kecoh satu dunia....lu bikin gua panas jeee.....muke da x leh blah...mmg kambing sah2...buka la aib org...lu tgu hari lu nanti....
November 15, 2010 8:28 AM
Hizam said...

Astagfirullahalazim. Knp membuka keaiban orang. Permaisuri sedang sakit sebab saya dan isteri saya pernah berusaha merawat Permaisuri tahun lepas, pernah tidur dirumah kami. Panjang cerita kami dengan dia. Dia bukan dirinya yang sebenarnya. Saya kira pendedahan kamu ini cukup terkutuk. Moga kamu tidak dilaknat Allah. Tolonglah jangan ambil kesempatan keatas orang yang tidak berdaya. Kejinya perbuatan kamu. Cukup tekutuk kerana pendedahan ini.
November 15, 2010 8:29 AM
Anonymous said...

salam..maf la kalo pe y saye kate ni kasar.. cume pda pndapat sy kalo btoll la mcam kate tred mark awak 2 "to seek the truth", sy rase ni care y salah.. xperlu mncari 1 kbnaran dgn mmbka aib org len.. lg 1 sy ni pmpn,,awak xrase bersalah ke mngaibkn seseorg y mnynyangi awak seeclaz ati?seolah-olah awak mmpesndakn pengrban die pda awak slame ni..hargai la owg y sygkn awak 2..ni care y salah..
nk slesai masalh slow tlak la both famly bkn ng public.. sume owg pride termasuk kamu even mnusia bese so tink bout sumthng carefuly la b4 u done sumthing stupid like dis.. andai sy jd aishah sy mnysal pnah syg laki2 spt awak..useless
November 15, 2010 8:32 AM
Puteri Iqa Izyan said...

uncle, just stop it.

byk lg kot cara lain nak femes...
November 15, 2010 8:36 AM
Anonymous said...

patut laa dr dulu aku x suker ko..rupenye mmg btl firasat aku. ko mmg lelaki dayus + tak bermoral!
November 15, 2010 8:51 AM
shahirahkhairudin said...

jadi.. mari lah kite pakat-pakat report abuse!

aku paling pantang dengan golongan menganiaya kaum wanita nih..

jijik
November 15, 2010 8:59 AM
Anonymous said...

Selalunya balasan Allah terhadap manusia sebegini keji amat pantas. Mari kita lihat berapa lama blog ini yakni tuannya mampu bertahan.. mari kita sama2 saksikan.. setiap yang berdosa PASTI MENDAPAT BALASAN SETIMPAL..Ya Allah tunjukkanlah kepada kami kebenaran ..amin ya rabbal a lamin
November 15, 2010 9:10 AM
misz myza said...

Uncle...Nama tajuk citer ni, cinta syhh kan??? kalau dah syyhh, kenapa perlu dedahkan nama dan gambar yg tak sepatutnya letak??? sekali pun nk luahkan ke, letak je la nama samaran..
November 15, 2010 9:23 AM
Anonymous said...

cinta ssyyyhhhh tu cinta syyyhhhaaiiitan

jon report abuse ramai2....sasape rajin pergi call cyber security dgn skkm
November 15, 2010 10:04 AM
Anonymous said...

tue kutok yg sgt bodo...kaler bra mak lu lg x stim
November 15, 2010 10:39 AM
Langit Pertama said...

PArt 7 (Final Episod)..
Oh, rupa-rupanya aku bermimpi...
Kuang..kuang...kuang...
November 15, 2010 11:14 AM
Langit Pertama said...

KAlo la tetiba aku terjumpa blog pakwe aku, pastu terbaca part kami pi Giant dan aku minta dia pilihkan bra, lalu dia pilih yg sexy2 gitu, pastu dia bayarkan (sbb bra tu murah je), pastu aku suka sangat sampai guling2; agak2 korang aku rasa malu tak...

Igtkan kami je tau, rupanya satu dunia boleh tau. Dah la ada gambar aku manja2 ngn dia tepek kat situ. Seluruh sanak famili aku dh tau dh.. Adoi... MAlunya....

ini contoh....
November 15, 2010 11:19 AM
mrbelimbing said...

Yg datang nak kutuk tu buat apa. Padahal dtg sbb suka baca cerita tu. Pastu nak kutuk2 plak mcm diri suci tahap dewa. Poodah!

Kalau x suke blah ler sng cerita. Lagi satu yg kutuk2 guna Anonymous tu xde k*te. Guna la nama betul ker, at least nickname ker...Ptui....
November 15, 2010 11:20 AM
SizZLing SuZai said...

??!???????!!!
if ur aim is 2 be so0o dem instantly famous..yup u've did it..
coz SAYA PON XKNAL ANDA NI SAPE b4 sy tersampai cni...huh?!?

pakcek..MISSION ACCOMPLISED!!
November 15, 2010 12:13 PM
dak eina said...

letaklah nuffnang! hak hak
November 15, 2010 12:20 PM
ReentryCapsule said...

ni cerita bodoh apa ni.Lantak la diorang nak kongkek tepi longkang pun peduli hapa.Uncle seekers ni pun bukannya hensem pun yg korang nak kecoh-kecoh.

Cari hantu pagi ptang siang malam hantunya tak jumpa2 jugak.Sebab uncle seekers ni pun dah serupa hantu.Sampai hantu pun takut semua cabut lari..ChaiiTTT!!!
November 15, 2010 12:46 PM
Anonymous said...

sudah la lu muka papan!!!!
henti2kan la bro cite lu ni...
sudah2 la bukak aib tu...
November 15, 2010 1:56 PM
Anonymous said...

ko tunggu yer!!! aku jumpe ko.. dr jauh aku tembak ko.!!
November 15, 2010 3:26 PM
MASA said...

siapa SANGKA cerita mengaibkan ni berjaya menarik PERHATIAN orang ramai BACA BLOG NI.
November 15, 2010 3:44 PM
Anonymous said...

something wrong with the Ex-Queen...atau mungkin abang yang bertuah....either one...senang cerita kahwin saja
November 15, 2010 4:05 PM
Anonymous said...

finally, i find the truth.... UNCLE SEEKER IS ACTUALLY A :

1- CRAZY
2- INSANE
3- MENTAL PERSON!

nice story..keep up the gud work!
November 15, 2010 4:10 PM
Adii NakHeran said...

no wonder perangai cm 2,,
laen manusia laen ragamnya,,,
ap pun motif dia ni,,
xsepatutnya keluarkan statment cm 2,,
aishhh,,,
harap2 happy ending la,,
November 15, 2010 4:17 PM
Anonymous said...

astagfirullah hal azim....
salamulmukminin....
selepas ana baca part 1-6 niyh,ana terfikir,anta tak rase ke akidah anta dah rosak ?buat maksiat pastu bangga!silalah anta jaga maruah anta sekalipun jika anta tak sanggup jaga akidah anta!.tak rasa berdosakah?layari wanita2 yg mendekatkan anta dengan zina!,tolonglah jaga martabat institusi raja kerna Permaisuri dahulu adalah tulang belakang sultan(ketua agama).JANGAN LAH JATUHKAN MARUAH PEMAISURI SbB MENGAHWINI seorg pengemar maksiat.Jika kerna ingin menghebahkan sekalipun kepada awam,jagalah aurat isteri anta!takmalukah anta kerna anta dayus?.Iya benar pemaisuri ada hak mengahwini anta,tapi ana rasa tindakan mentua anta benar kerna anta tidak menjaga maruah anta sendiri.semoga AlLAH melindungi akidah ana dan anta muslimin muslimat.
maaf kerna menasihat!
November 15, 2010 5:17 PM
Anonymous said...

dah banyak criter, org yg diberi kepercayaan untuk mengubati seseorang. tetiba dia plak jatuh cinta dan ngambik kesempatan. kesian kat ex queen, bukan semakin nak sembuh, tapi makin sakit adalah. Masa muda dipaksa kahwin seblom abis blajar lagi. kawin ngan orang tua sesangat plak tu. dah banyak yg dia kehilangan dalam hidupnya selama ini. skang, uncle seekers plak nak aniaya dia. bertaubatlah, ingat, Allah itu maha adil.
November 15, 2010 5:17 PM
AJK Masjid said...

Hari ni cerita bodoh ni dah masuk Sinar Harian. Makin mencanak la traffic yg akan masuk blog ni. Mmg itu pun tujuan sebenar dia. Nak cari publisiti murahan. Muraahhhhh sgt harga diri mamat ni.
November 15, 2010 5:27 PM
Anonymous said...

AKU X PENAH TGK SEEKERS TU PON, NI BARU KENAL DUKUN SYIRIK SIAL NI, CARI2 SETAN UNTUK BERKAWAN, LAST2 DIA PON JADIK SETAN, MAKSIAT,SETAN TU KO XYAH CARI LA MMG ALLAH CIPTA BEBERAPA MAKHLUK GHAIB UNTUK SESATKAN MANUSIA DI MUKA BUMU, LAST2 KO YG TERIKUT, SESAT, DAN MENYESATKAN.. KO STOP LA TULIS BENDA YG MENBGAIBKAN QUEEN.. KAMI SEMUA NI DAH BENCI TENGOK MUKE SETAN KO!

-AMY-
November 15, 2010 5:38 PM
Anonymous said...

Bro uncleSuckers,

Lu ni memang kurang ajar. Jgn harap org tak kurang ajar dgn lu.
Bapa jenis apa ko ni, datuk jenis apa ko ni?
Ajar anak cucu lu buat benda tak baik!
Tp lu mesti kata aishah yg peluk cium u smua, u terpaksa ikut,bapak aishah tak betul dsbnya.
Itu semua alasan bro!

This is the truth! Kalau lu org yg tak bermasalah, org yg baik, yg islam, yg waras, yg sedar diri(dh ada anak cucu), masalah lu dgn aishah&/familinya takkn terjadi walaupun diaorang bermasalah!

But u can give exuse forever!

And please SEEK THE TRUTH what is syurga & neraka coz this is the place u’ll go!
November 15, 2010 5:47 PM
Khel Khaliesah said...

aku pelik nape ramai sanagt anonymous, padahal korang komen ok je,
same je motif cam aku nak komen pasal orang tue...
hey pakcik seekers, aku ni ade ayah jugak, tak kire betape teruk orang tue tu, tak berani aku nak kurang ajar dengan die sebab teringat kat my dad, tapi ko tu tue, dengan rambut panjang, nserius nampak busuk, at least rebonding rambut tu.. tak namppak busuk tak mandi.. aku lebih hormat pakcik pengemis drpd ko...ok itu pasal appearance ko...
yang paling aku tak setuju adelah ko letak gambar aurat beliau! patutkah? beliau lebih dieknali wanita bertudung, ko tetibe dedah! Allah balas balik kat ko ni! serius ni!
dan pasal citer ko tu, tak kire ape motif ko, bukan ini carenye...
ko bukak aib orang, lu pikir la sendiri Allah balas balik cam ne...
i'm talking about bukak aib orang...
November 15, 2010 5:54 PM
Khel Khaliesah said...

dan aku suke blog ni....
waktu google tadi, cari blog u, terjumpe kembar blog pakcik...
kan, Allah dah balas...

http://uncle-seekers.blogspot.com/
November 15, 2010 5:56 PM
bukan puteri said...

aku dah baca sekali lalu part 1-6..kesian kat bekas permaisuri tuh..dia hanya insan biasa. klu pun dia syg & cinta giler kat uncleseekers bkn lesen utk mengaibkan dia dgn cara pendedahan begini..tak kesian kat dia ke? apa pun alasannya aib tu kena simpan.
November 15, 2010 6:12 PM
Anonymous said...

aku baca paper sinar harian-

“Ya, saya akui memang pernah bercinta dengan dia (Aishah) selama dua bulan iaitu pada bulan Mei dan Jun lalu.

“Namun, ia bukanlah cinta sebenar dan kerana itu dipanggil ‘cinta syyhh’ yang mempunyai maksud tersendiri,”

-aku benci setan cam syed ni, hina cam dajal.. -

APASAL BUKAN CINTA SEBENAR? SEBAB SETAN NI NAK BURET AJE.. PASTU BLAH, SIAL CAM HANJENG!
November 15, 2010 6:47 PM
Anonymous said...

Orang yang membenci uncleseekers nampaknya semakin ramai, drastik mencanak2 naik. Rasanya kalau ditakdirkan uncle kena hukum tembak mati pun takde siapa yang kesian kat uncle.

Tapi secara logiknya mmg uncle ni dari awal lagi mempunyai niat tak baik pada mantan Tuanku Permaisuri...

Buktinya:-
1- Uncle rakam dan ambil gambar2 ni untuk apa? Tentu dah ada tujuan untuk mengeksploitasikan gambar ni sejak dari awal bukan? Uncle mmg kejar publisiti hina macam ni kan?

2- Mantan permaisuri manusia yg siuman. Dan apa yang digambarkan dalam cerita blog ni seolah2 mantan permaisuri dah tak siuman lagi. Even pelacur pun tak mungkin berperangai mcm ni. Logik ke mantan permaisuri macam org gila mengaku kat semua uncle ni suami dia kalau dia betul2 waras? Kalau betul dia mengaku dan merayu2 pada uncle sampai seteruk itu nampak sangat mindanya telah dikuasai oleh benda jahat. Mengaku je lah uncle... yg uncle mmg dah calit ilmu pengasih pada dia.

3- Uncle bukanlah hensem sangat pun. Saya orang biasa pun tak terhingin langsung dgn uncle... dan orang macam Aishah TAK PERLUKAN manusia mcm uncle kerana dia boleh mendapatkan lelaki jauh lebih hebat daripada uncle.

4- Kenapa ada gambar pmpn seksi dalam tu? Uncle ni mmg hepi dapat malukan orang yer? Nampak sgt.... dah le gatal... Sekali imbas dari cara uncle menulis ni kita dah tau uncle ni jenis lelaki mcm ni.

5- Kenapa loudspeaker ketika ada tetamu lain di rumah? Uncle sengaja nak org lain tahu hubungan Aishah dengan Uncle. Mmg uncle sengaja nak org dgr konon2 suh jadi saksi bila uncle nak reveal benda ni. Come on la..... Orang Malaysia tak bodoh la nak percaya uncle.
November 15, 2010 6:47 PM
Anonymous said...

Uncle seekers ni nak perhatian sbnrnya..konon2 hebatlah sbb bercinta dgn ex-permaisuri..Rasa nya ex-permaisuri sbnrnya bukanlah dalam keadaan dirinya yg normal..dia sakit sbb itulah kelakuannya spti budak2 (merajuk dsb)..tapi uncle ambil kesempatan ke atas dirinya..entah2 uncle yg mandrem dia utk kepentingan tertentu...
November 15, 2010 6:53 PM
Anonymous said...

kadang-kadang rasa benci bila baca cerita yang nak memburukkan orang ni..kalau betul kita pernah sayangkan seseorang..kenapa nak dedahkan cerita ini hingga menjatuhkan maruah org tersebut???
November 15, 2010 6:57 PM
Jemari Seni said...

Aiyok! cukup2 la mengaibkan org..takde makna apa pon..
November 15, 2010 7:06 PM
Anonymous said...

man, if u really love her, you wont do this to her.. pity her, she needs love, not to be humiliated like what you did to her now!
November 15, 2010 7:21 PM
Anonymous said...

Orang bodoh je mcm uncle seekers nih, dah la gambar cut & paste kemudian tak de bukti pun g bilik hotel la g beli underwear la padahal gambar dari internet kakakakakaka!!! kau ni memang bodoh la uncle seekers kemudian suka mengaibkan org pulak tu.. kau tak fikir ke diri kau sendiri dapat malu!
November 15, 2010 7:22 PM
Anonymous said...

Uncle seekers memang lahanat.
Citer part1 -sampai part6 macam sial.
memburukkan maruah seorang wanita.

Muko x hensem , tapi ada hati nak citer kena peluk, belai. MACAM SIAL!!!!


Klo ko bomohkan dia, aku dan seluruh rakyat malaysia doakan ko mati perlahan2 dengan penuh Azab. Dengan izin Allah.
November 15, 2010 7:26 PM
Xacrafizer said...

kenapalah aku lahir kat malaysia,kenapa aku tak lahir kat palestin jer,berjuang utk islam kat sane lagi bagus dari berjuang kat sini,tgk lah ape yg aku dpt..inikah saudara islam yang aku patut doakan? yang aku patut pertahankan ? yang aku patut panggil abg/adik/kakak.Lagi sakit hati bile aku bace org lain backup si uncle nie,itu paling buat aku bengang.Dah terang2 dia buat salah,korung leh backup die lagi kan ? Ya Allah,ampunkanlah dosaku.
November 15, 2010 7:50 PM
Anonymous said...

tak baik tauu uollss kata uncle macam tu. ni punca rezeki tauu. memang keturunan uncle cari makan macam ni. bapak uncle tu kan penulis picisan gaks. so, uncle bercita2 nak ikut jejak langkah bapak beliau. kenapa uollss marah ni? tak baik tauuu.

uncle ala2 keturunan Nabi gitu. sebab tu laa uncle ada kelebihan ubat2kan orang. bukan jual minyak dagu tauu uollss. sebab minyak yg uncle guna tuh bertahan 2 bulan jerr kat PA. kehkehkehkeh
November 15, 2010 7:50 PM
Alibroley said...

Dengan tersiarnya n3 ini maka...
telah mencemarkan maruah negara dimata dunia apabila imej dan cerita mengaibkan membabitkan bekas permaisuri agong tersebar luas...
sama ada kisah ini benar atau tidak busuknya sama ada sedikit atau banyak tetap terpikul oleh negara..
rakyat yg cintakan negara dan sayang kan institusi raja2 dinegara ini mohon agar pehak berkuasa megambil tindakan yg sewajarnya
November 15, 2010 7:50 PM
Anonymous said...

ko ni bangang la
gile publisiti btol
ape2 pon
xpayah la ko nk aibkn org semate2 nk puaskn ati ko yg busok cm bgkai babi tu
nape la org bodo cm ko ni de gak ek
November 15, 2010 7:52 PM
KauSeekersHaprak said...

Hazim kat atas tu dah bagitahu Mantan Permaisuri tgh sakit dan tak tahu apa yg dia buat so kau Uncle Seekers yg ambik kesempatan la nampaknya arahkan dia bergambar dgn kau agar kau leh publish..publisiti murahan macam kau le murahan. Nak jatuh talak kat bini pun pasal nak harta bini.. kesian kat kau. Bertaubatla
November 15, 2010 7:53 PM
Anonymous said...

dia mmg x cintakan SA, mmg dari awal2 lagi dia dh plan utk buat story mcm ni, sbb tu siap ada simpan msg, resit bagai. nak buat bukti. mmg neraka jahanam la utk org mcm ni. ambl kesempatan dan aibkan org. kalau tidak di dunia, di akhirat kau dapat azab Allah, hidupla kau dgn hantu2 kau

-you are damn loser-
November 15, 2010 7:55 PM
akmafaizal said...

sungguh berani pendedahan ini. bukan ke mendedahkan aib orang tu tak baik.nnt segala keaiban uncle pun terserlah..
hmmm..seek for the truth to sepatutnya tentang rahsia2 Allah.bukan hal skandal uncle da..isk isk!
Moga2 kita diberi hidayah dan petunjuk agar sentiasa beriman. Amin
November 15, 2010 7:59 PM
Anonymous said...

Memang betol la bro!
Lu ni SEX SEEKERS!!!
November 15, 2010 8:08 PM
Anonymous said...

Pakcik...pakcik...sudah2 ler tu.....Astaghfirullahalazim.....
Memang bminat nk tau pasal pkembangan permaisuri..tp bkn yg seperti ini..i dont think so yg pakcik ni tgh pgg amanah..(sy anonymous@tulip yg xder account google..)Salam...
November 15, 2010 8:10 PM
Anonymous said...

kalau betul pun benda ni kenapa ak kena cerita kat satu dunia. kalau betul uncle seeker cinta kan dia and uncle seeker ni org yg jujur dan baik patut ke mempermainkan cinta aisyah tu sampai tulis blog macam ni.. haisyh.. walaupun dia bagitau org ramai yg uncle seeker ni husband dia tapi cara dia bagitau elok... ni cara uncle seeker mededahkan kisah cinta korang seolah olah macam nak menunjukkan yang aisyah tergila-gilakan uncle dan seolah olah dia wanita gersang high and dry.. walupun betul dia macam tu tapi tak patut rasanya dedahkan dgn cara macam ni.ni kira mengaibkan orang.. apa2 pun itu pandangan saya je lepas baca ni...
November 15, 2010 8:11 PM
hazam said...

sah..uncleseekers dgn yg menyokong dia ni sakit jiwa..tak beragama....
November 15, 2010 8:17 PM
maisyah said...

berdosa membuat org lain percaya dg apa yg anda tulis mahupun katakan... nauzubillah..
November 15, 2010 8:26 PM
Anonymous said...

ape agenda lu sbnrnye...lu mcm x nak..tpi ko folo gak..lagi budus...
November 15, 2010 8:40 PM
Anonymous said...

i love you la uncle...muahhh!! ;)
November 15, 2010 8:45 PM
g0rg0nz said...

uncle memang terbaik ah,,, cuba bukitkan kebenaran.. :D
November 15, 2010 8:45 PM
jiman said...

uncle poyo tulis komen puji diri sendiri. hahaa
November 15, 2010 9:06 PM
Anonymous said...

lu babi!
November 15, 2010 9:11 PM
Anonymous said...

lu memang babi!
November 15, 2010 9:11 PM

«Oldest ‹Older 1 – 200 of 324 Newer› Newest»

Post a Comment
Links to this post

Uncle Seekers Dedahkan Kisah Cintanya Kerana Tidak Mahu Siti ...
Niat yang suci dan murni sungguh Uncle Seekers ini. Mungkin ramai yang membencinya tetapi tujuan utama Uncle Seekers membongkarkan kisah cinta syhhnya.
Posted by AbangNara at November 17, 2010 9:13 PM
scandal 2010 : tokey hantu pon pandai berscandal?
aci confirmed masuk dalam list ah! Berita Harian. Metro. Utusan. segala lah..! scandal apa? scandal pasal pakcik seekers yang sampai sekarang aku tak tengok cerita dia...serius! scandal dengan sapa? Mantan Permaisuri Agung, Permaisuri ..

Posted by UncleSeekers at 2:23 AM
250 comments:
«Oldest ‹Older 1 – 200 of 250 Newer› Newest»

ariffhaidar said...

i respect u uncle....!!
November 11, 2010 4:29 AM
Anonymous said...

hangat!!
November 11, 2010 8:28 AM
zelmey said...

Seek the truth

Dato Seri tu bukan talam 2 muka la .... talam bocor ..
November 11, 2010 4:06 PM
Anonymous said...

uncleseekers , gua respect lu habis... you are one in millions... gua ulang sekali lagi yg gua respect habis dengan lu...
November 12, 2010 2:34 AM
Anonymous said...

kalau dah hantu tu, apa apa pun berhantu..
November 13, 2010 6:53 AM
Anonymous said...

Kalau ikut rekod yg lepas2, uncle ni byk mengencing. So, conclusion utk story yg ni dari part 1-5, aku anggap cerita tipu gak la buat masa ni.
November 13, 2010 7:47 AM
Anonymous said...

Takde sambungan lagi ke? cam best je cita ni xD
November 13, 2010 9:11 AM
Hanneyfx said...

uncle... u r grrreattt....
November 13, 2010 9:11 AM
Anonymous said...

ko buke aib ko sendiri la uncle seeker..

dh terang2 perbuatan ko menyalahi ajaran Islam..

berpegangan tangan dengan bukan Muhrim siap berpelukan plak 2...

pergh...mantap!!!

wah contoh terbaik nie...hahaha
November 13, 2010 9:21 AM
Anonymous said...

ciri2 org takde iman... dah la takde iman..duit pun xde..rupe pon zero...
November 13, 2010 9:43 AM
Anonymous said...

Hahaha... tgk cara jalan cerita yg ujung2 nih.. dah macam nak kena jadi macai jer tuan syed nih. Aduiyai...

Takpa.. macai pun macam lah.. Duit dapat, sedap pun dapat. Mana nak dpt lg mcm tu.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah tuan syed hanya mama, dtk seri dan aishah ajer yg tau. hahaha.
November 13, 2010 1:41 PM
Kadir said...

...


mcm tu rupanya.. baru aku tau....

Uncle.. wa mmg respek 5 bntang sama lu.. lu mmg hebat..


..
November 13, 2010 3:09 PM
Marhaen Kacak said...

layan jer la yer.... haha...


Sudah-Sudahlah Permata Hijrah Trading : Jangan Menipu Umat Islam Lagi
November 13, 2010 3:26 PM
Anonymous said...

bro..whats ur motif? this is humiliation. poor queen

frankly speaking, u r totally lost..please make taubah and learn the real Islam and learn how to interpret Quran from a person that qualified to do so.clearly u r not qualified and ur Islam was totally different and divert from the real Islam.
wake up.u r only a man with no advantages over the others. u cannot 'seek the truth' by urself nor using ur own tiny little bird brain.u need help. believe me bro..u need some serious help..

please act like a grown up..
November 13, 2010 3:41 PM
Anonymous said...

Bertaubatlah..org yg sokong pak cik ni pon bertaubatlah..Sukati je buka aib org..Cik Aishah ni keluar rumah pakai tudung..yg pegi letak gambar aurat dia ni pehal??Bagus sgt ke??sedih aku tgk umat islam akhir zaman ni..kunun cinta..nak termuntah..
November 13, 2010 3:43 PM
Anonymous said...

Aku rse yg comment sokong pak cik yg tak famous ni dan hanya tahu mencari publisiti murahan sbb nk famous cpt ni adalah diri dia sendrik..dah tak de org nak comment baik2..so comment la sendrik...
November 13, 2010 3:45 PM
Anonymous said...

buat bende haram pun nak respect..keje bodoh...pergi la ngaji dulu...dunia ni sementara....
November 13, 2010 3:51 PM
Anonymous said...

bertaubatlah..bila2 jer pakcik boleh kena serangan jantung dan gollll...mintak ampun pada mereka yg telah diaibkan..dosa yg dah berlaku tak perlu dihebahkan..bertaubat dan tawakal semoga Allah menerimanya..teruk mcm mana pun Dato Seri tu ugut pakcik...dia tu manusia ja...sampai masa Allah akan balas.cukuplah...hentikan semua ini.kita manusia mmg x dpt lari dr dosa..setiap nafas yg tuhan beri tu adalah peluang utk kita insaf dan kembali pada jln yg yg diredhainya.sy rasa baik pakcik cr rezeki melalui cr yg lain...xyah dah tanggkap2 hantu atau jin atau apa2 pun....biasanya kalu kita buat jahat..hantu setan tu jd sekutu kita.sy rasa pakcik dah tak tau beza yg mana betul salah sbb setan n jin dah penuh dlm urat darah pakcik.astaghfirullah...
November 13, 2010 5:33 PM
Anonymous said...

aku tak sangka..ankel seekers ni sanggup sihir aishah..

AKU CABAR KO SEEKERS, SETKAN BILE2 MASA, KITE JUMPE KAT MANA2 PUSAT RAWATAN ISLAM, AKU NAK TENGOK KO KENE RUQYAH.

JANGAN TAKUT KALAU KO BENAR
November 13, 2010 6:45 PM
Anonymous said...

haha... gla nie olang... bodo la lu nie pakcik glo...
November 13, 2010 7:34 PM
Anonymous said...

Terkilan...itu yang ingin saya katakan....awak sorang islam...sebaiknya awak simpan rahsia cinta syyhh tu...tapi rasanya awak bongkar hanya untuk cari glamour...Jangan gunakan kelebihan yang diberi Allah S.W.T itu untuk mencari glamour dan mengaibkan insan yang tak berdosa...Sesungguh dia juga insan biasa punya perasaan...Jika awak dah melihat kesengsaraan dia kenapa tambah lagi dengan cerita yang mengaibkan ini....sekadar mengingat sesama islam...
November 13, 2010 7:49 PM
Anonymous said...

ni realiti atau fantasi..cerita uncle macam cerita novel daa..
November 13, 2010 8:03 PM
MC_Shaharul said...

x fhm aku ape motif ko duk aib kn org mcm nie...percintaan shyyy?uwekkk nk t`muntah aku..kunun2 bgs la tue..rosak la umat Islam akhir zaman nie..wat maksiat pn nk kecoh2 kt org..
November 13, 2010 8:42 PM
Anonymous said...

Salam...pakcik n zelmey nie adalah 2 insan yang xtahu nilai seorang wanita. bersekongkol mendedahkan aib seorang wanita.. lelaki-lelaki yg menyokong pakcik ni pun x tau makna maruah... semakin anda memujinya dia akan semakin alpa.. bongkak.. bacalah penulisannya, angkuh dan takbur... semoga Allah membuka hati penulis dan org2 yg mendukungnya agar kembali ke jalan Allah.. Sesungguhnya azab Allah terlalu dahsyat untuk dibayangkan... wallahualam..
November 13, 2010 8:52 PM
Anonymous said...

apa yg part 6 tu?gila ini olang.....
November 13, 2010 9:04 PM
Anonymous said...

PERMAISURI AISHAH DAH KENA SIHIR NGAN ORANG TUA HODOH NI.....tgok ayat org tua nih.....riak takbur berlagak....xde ciri2 org beriman langsung....nak glemer dan nak aibkan orang jerk dia niih...cepat tangkap dia...sian permaisuri aishah
November 13, 2010 9:18 PM
Sofia Karim said...

Uncle .. betul ke ni? Aisshh.. macam xcaya je.. huhuhu...
November 13, 2010 9:20 PM
Anonymous said...

even tho its true,,,,,,,,, (which i believe ade tokok tambah & ade motif from the beginnin)...u r still munafik and jahil.. and people will know that u dun hav any good intention in whatever u do.. n neraka lah tempat org2 mcm kau..... mengaibkan saudara islam sendiri,, laknat la kau!!!!
November 13, 2010 9:34 PM
Anonymous said...

tindakan uncle dalam mendedahkan kisah benar ni merupakan suatu yang baik dan amatlah wajar.biar satu dunia tahu bahawa harta,pangkat dan status tidak memberi apa-apa makna..ramai orang diluar sana yang berangan-angan menjadi seperti siti aishah dan juga menjadi orang kenamaan.

tindakan uncle ni lebih banyak memberi pengajaran daripada membuka aib semata-mata.cara olahan ayat uncle juga memang ikhlas dan berani.teruskan mendedahkan hal sebenar..

kebenaran biasanya menyakitkan tapi itulah hakikat yang perlu diterima setiap insan.

Ezam KL.
November 13, 2010 9:50 PM
una berry said...

uncle, I wanna ask u something
why bother to reveal all these?
just for the sake of publicity or what?
I know it's ur blog n ur story
but it's kinda shallow don't u think?
but in terms of 'good' story-telling, I love it. very controversial :)
November 13, 2010 9:50 PM
Anonymous said...

astaghfirullahhh..

da la pakai tudung...bila berjumpa cium tgn, cium pipi??? gambar peluk??...sedihhnyeee....

ya allah ..ko tunjukkan la sirotulmustaqim kpd hamba mu ini...
November 13, 2010 10:00 PM
Anonymous said...

pengakuan yang berani.. tp.. adakah begini jijik perangai n kelakuan permaisuri siti aishah yang nampak sopan dan baik?atau hanya rekaan
November 13, 2010 10:08 PM
Anonymous said...

PICTURE FAKE GILEW
November 13, 2010 10:18 PM
Anonymous said...

wa nak tau satu je bro...
PE MOTIF LU REVEAL SEMUA NI???
lu tolong jawab kay.. WA NAK SANGAT TAU...
thanks.
November 13, 2010 10:23 PM
arif said...

yeahh itu dia, even if this story betul pun aku tetap tak sokong ko. sbb ko dah la dari dulu terang2 penipu. suke cari publisiti murahan, pelik, masih ade lagi peminat. lols, igt wei, publisiti murahan tak bw kemana pun. dengan cerita ko yg macam mnunjuk2 dgn hubungan permaisuri ape la. cehhh, get a life la. cube kerja tu biar ok skit, jgn nak show off n publisiti je. tak tau why still ade fans. lols, lols n lols. hahhaha
November 13, 2010 10:28 PM
Anonymous said...

to pak cik seekers, klu u punya kisah "cinta syssh" tu betol pun, apa u punya motif nak dedah kan citer ni. klu tengok gaya penulisan ko, orang dah boleh agak lar pak cik, ko memang ader motif tertentu....riak dan bongkak, cam aishah jer terhegeh-hegeh kat ko...
November 13, 2010 10:35 PM
Anonymous said...

~apakah kebaikkan yg ko dpt??? apa amanah ko terima??? terlalu bodoh ke pemaisuri aisyah utk mencium tangan,pipi kaMo di khalayak ramai sdgkan dia tahu sedia maklum orang mengenalinya??? adakah dia di sihir??? Laknatullah manusia mcm ni... menggunakan sihir.. bermakna mempercayai kuasa syaitan/iblis..
secara automatik syirik.. menduakan Allah swt... pak cik tua.. byk sgtkah amalan kamo?? sehingga membuka aib orang.. Allah akan menutup aib kamo jika kamu menutup aib insan lain.. dan jika kamo buka aib org.. that mean aib ko pun sama terbuka!!! manusia BODOH + bahlul adelah manusia yg buka aib sendri!!!! apa kah yg ko dpt??? pahala??? ko buka aurat dia utk ttpan khalayak umum... persetan manusia seperti ni...belajar untuk hormati org.. kalu kamo di pihak yg benar.. perlukah di sebar begini??? mencari kebenaran di sini???kalu aisyah itu waras ( x disihir/dibuat ) pasti dia geli nak pelok kaMo!!! kenapalah ada manusia seperti kaMo.. yg menjatuhkan maruah org lain dgn senang2 dn bangga lak tu... sGt sedih dGn manusia seperti ini.. Insaf sebelum terlambat...jika benar Ko tidak inginkan ini,, pasti ini jua tak berlaku sengal!!!!
November 13, 2010 10:39 PM
Mknace said...

biar betui??!?
November 13, 2010 10:40 PM
Anonymous said...

aku percaya cerita ko ngok....tapi aku yakin ko telah manderam aisyah tu...kalau x dia xkan jadi mcm tu...
tgk muka ko pun aku dah tahu ko tu anak setan ... ko dgn pengikut2 ko memang lakhnat...kalau siti aisyah tu ko x guna-guna kan aku rasa dia pun geli nak muntah tgk muka ko tu...
dah lah perangai mcm iblis...pegii blah lah ko....hanya org2 bodoh je yang percaya cerita2 karut ko ni...
November 13, 2010 10:44 PM
DaHLia said...

tak eloklah nak mendedahkan aib orang lain...
huh, dari dulu lagi aku tak suka Seekers2 ni..kalo ye pun nak seek the truth, ni xpayah2 seek pun...kesian Aishah, sure lepas ni ramai akan anggap dia macam2 yang tak elok...
November 13, 2010 10:49 PM
Anonymous said...

Salam bro...
tulisan bro mcm da bengang n mcm da break ngn siti je... hehehehee...
November 13, 2010 10:52 PM
joe norla said...

naisss.nampak tu pakcik seekers. orang melayu x mudah tertipu la bodo. dorang tak terima bulat2 apa ko cerita. jangan bajet sgt. jahat gila ko neh.
November 13, 2010 11:02 PM
fara_78 said...

apa nk jd ni...buka pekung sendiri..
agaknya ble bt artikel cmni bole la uncle jd famous blik kot..org baca pn ketawa daaaaa
November 13, 2010 11:11 PM
fara_78 said...

walaupn cinta terhalang jgnla smp mdedahkan aib org.
November 13, 2010 11:12 PM
Anonymous said...

"seek the truth".. hehe..
dah dapat dah kebenaran yang kau cari uncle??
damn hampeh nyer makhluk..
November 13, 2010 11:14 PM
Anonymous said...

"seek the truth"..
more to "sick the truth" I believe..
sorry uncle.. nice try..
the truth is still out there..
November 13, 2010 11:19 PM
Anonymous said...

you r PATHETIC... same on you to say that kind of thing in your blog... nmpk sgt ko nie cam gila seks
November 13, 2010 11:19 PM
Melati Anne said...

Uncle, bukankah Raja-raja Melayu pendokong agama Islam mengikut perlembagaan kita? Mengaibkan kerabat rapat seperti juga menjatuhkan pendokong agama itu sendiri. Orang tak hormat nanti. Kalaupon betul cerita uncle yang mahu buktikan Uncle bukanlah murahan terhegeh2 pada ex-Permaisuri, menjaja cerita2 begini terang menunjukkan Uncle juga murah.

p/s walau apa pon motif Uncle, ini bukanlah caranya!

p/s/s ke Uncle nak test respond untuk cerita komedi Gila-Gila Hantu?
November 13, 2010 11:39 PM
Anonymous said...

uncle seekers ko nie kan memng ske mengaibkan org..mcmla ko tue bgus sgt...
memng tahap bangang and crik publisiti murahan...
ko nie xdek agama ker...bodo sgt...
ko ingt ko dok uat cite pencarian antu bodo ko tue..bgus sgt ker...ingat org cayer ke??
da la gi tempat2 bodo and penuh ngn iblis ko ingat ko uat cite kt blog ko..org sokong ker??
nak cite2 pasal aisyah...bukannyer org ramai akn sokong ko tp percayela lg rmai yg mengutuk kebodohan ko...da la rupe buruk perangai pown jahat..sianla kt anak ko malu ngn peragai bapak die yg mcm taik...
November 13, 2010 11:44 PM
Anonymous said...

kesian permaisuri...nmpk sgt muka dia innocent....
mcm ada something wrong....hmmm
November 14, 2010 12:12 AM
Anonymous said...

AKU MASIH LAGI TUNGGU ANKELSEEKERS INI SAHUT CABARAN AKU. AKU TAU KO SIHIRKAN AISHAH. HUKUMAN SIHIR ADALAH MATI.

AKU CABAR KO KITE G MANE2 PUSAT RAWATAN ISLAM UTK TEST ILMU KO.
November 14, 2010 12:19 AM
Anonymous said...

rakyat malaysia terang2 ditipu oleh seorang wanita yang gila angau,cerita yang memalukan seorang yang ada nama..walaupun benar sekali pun . macam mana boleh kita berbangga dengan kerja2 yang boleh menimbulkan fitnah ... kalau dah rapat dan peluk sana sini... tolong buat kerrja baik ...kahwin saja habis cerita... islam mengalakkan kahwin ...bukan buat maksiat...
November 14, 2010 12:28 AM
Anonymous said...

ko ingat best sgt ker buat mcm ni org tua huduh??? aishhh
mmg pale jin ler ko nih..grm tol aku...sian kt permaisuri agung..kot yer ko sangap..carik org lain ankel yg bodoh..mik ko..
eiiii~~!!
November 14, 2010 12:42 AM
Anonymous said...

ginilah uncle seekers .. ko nak buat cite hantu sangat ko pi kubur tok nenek kau la..takpun kubur mak bapak ko pi buat casting situ dgn aisyah ..tak puas hati cakap...anytime leh jumpa aku..lama dah aku nak balun ko ni
November 14, 2010 12:50 AM
Anonymous said...

muke pakcik ni macam muke pathmanaban yg bunuh sosilawati tu..btul x korang sume??
November 14, 2010 12:50 AM
Anonymous said...

ntah la,,..
ini lah dunia yg makin kiamat..
wpun citer nie bnar tp as a umat islam,uncle xda hak nak menaibkan org wpun siapa pun dia,,dosa msing2 tanggung,so pkir lh sndiri..
lgpun msing2 dh tua,ajal maut,jodoh suma kat tgn tuhan..
dan persoalan nya skrg,knapa msti publish kn cita2 mcnie???
settle lh dgn bk tnpa mlibatkn org luar..
atau uncle nk publisiti??ntah lh..
i seorg pmpuan bla bca citer nie,i rsa trut malu,rasa mcm maruah i xda n djatuhkan..pliiiz sbg umat islam i nasihatkan stop it...
kita hamba allah yg kerdil,ptt bsyukur dgn apa yg allh berikan,,
aminnn
November 14, 2010 12:55 AM
wan said...

kepada yang berminat nk karoke sendiri di rumah tanpa perlu ke pusat2 karoke berhabis duit, sila ke

http://lagu-karaoke-melayu.blogspot.com/2010/10/beli-lagu-karaoke-melayu-set-1.html
November 14, 2010 12:55 AM
Anonymous said...

ntah la,,..
ini lah dunia yg makin kiamat..
wpun citer nie bnar tp as a umat islam,uncle xda hak nak menaibkan org wpun siapa pun dia,,dosa msing2 tanggung,so pkir lh sndiri..
lgpun msing2 dh tua,ajal maut,jodoh suma kat tgn tuhan..
dan persoalan nya skrg,knapa msti publish kn cita2 mcnie???
settle lh dgn bk tnpa mlibatkn org luar..
atau uncle nk publisiti??ntah lh..
i seorg pmpuan bla bca citer nie,i rsa trut malu,rasa mcm maruah i xda..pliii sbg umat islam i nasihatkan stop it...
kita hamba allah yg kerdil,ptt bsyukur dgn apa yg allh berikan,,
aminnn
November 14, 2010 12:57 AM
bokBoN said...

something wrong with this story, kalau benda baik....dari mula lagi dia bermula dengan baik, or the storyteller try to hide something....wujud lompang di sana sini...cerita ini ditulis oleh seorang yang tidak beramanah dengan agama Islam. Jika penulis seorang yang berprinsip dan beramanah penulis tidak akan sesekali memeluk atau menyentuh seseorang wanita yang haram baginya....penulis pastinya akan bertegas dengan Bekas Permaisuri Agong bahawa perlakuaan memeluk, mencium dan berpegang tangan adalah tidak boleh sama sekali....melalui tulisan ini, penulis seolah-olah ENJOY dan SERONOK dengan perbuatan BERMAKSIAT dengan Bekas permaisuri....NAUZUBILLAHHI MINZALIK....semoga pintu taubat masih terbuka untuk kedua-dua pelaku di dalam kisah seram sedih ini.........
November 14, 2010 12:59 AM
Anonymous said...

dh terang lagi bersuluh bekas permaisuri aisyah kna guna2@sihir..
bila aku baca kisah ni..yes,aku percaya citer ni benar..tp aku tau yg aisyah dh diguna2 kn..menurut cerita uncle ni, mereka berkenalan semasa uncle ni berubat "penyakit" permaisuri aisyah..so, uncle ni ambil kesempatan terhadap permaisuri..
well, rakyat malaysia x bodoh la uncle..yg bodoh tu bape kerat je..tu pon kaum kerabat ko je...so tunggu je la ko dibawa kemuka pengadilan..
November 14, 2010 1:20 AM
Anonymous said...

Something wrong with the whole story.
Pertanyaan: Uncle bersolat Jumaat di mana setiap minggu.
Sekadar ingin tahu... Pls
November 14, 2010 1:29 AM
Anonymous said...

babi tol lu uncle. dedah aib wanita. ko sebenarnye dedah aib sendiri. memang bodoh la lu!
November 14, 2010 1:36 AM
ProfHariz said...

Apa Kebendanya Cerita Dalam Ini?
November 14, 2010 1:41 AM
Anonymous said...

uncle,she might be your future wife rite? (kalo suma citer nie btol la from the begining). knapa nak bkk citer yg mngabibkan nie? manusia ta semua sempurna. but these is too much. psl bpk queen plak, every father wants the best for their child which i can see why he dont approve u. i dont even like u, after reading your blog, i think i hate u much. u should be dead by now.
November 14, 2010 1:42 AM
Anonymous said...

Honestly, aku rasa si tua poyo tak sedar diri ni cume nak orang singgah blog dia. Semakin ramai org baca, makin byk org komen, traffic makin naik, blog dia glemer la. Kite semua jgn terpedaya la dengan jantan x gune mcm dia ni. Mesti ada sbb kan ntv7 dah takmo dia. Sbb perangai dia ni la, takbur, bongkak.
Org yg handal mcm Ustaz Harun Din tu.
Dia ni nak publisiti murahan je.
Dahla ulang-ulang tepek gambar yg sama dan gambar2 berdua dia dgn balu Agong ni memang photoshopped sudah.
Ini penipuan, skandal tua kutuk ni yg takde keje lain melainkan putar belit dan tipu org ramai je.
Malang betul mak bapak ko dpt anak mcm ni.
November 14, 2010 1:57 AM
Anonymous said...

GOOD JOB, UNCLESEEKER (WTF WITH THIS NAME? NOOB.)

YOUR STORY IS JUST A FUCKING LIE. HAHAHAHA
November 14, 2010 2:02 AM
Kak Wok said...

Pergi mencari daun palas,
Terseeker si anak kelawar,
Kalau cinta sudah berbalas,
Takkan lari Tuan Syed yang Kak Echah kejar!

Who cares what the father thinks of you? Is it the father you're marrying or the lovable Kak Echah?

Amin...
November 14, 2010 2:28 AM
Anonymous said...

U R JUST WEIRDO.KALAU X NK TAK YAH LA LAYAN
November 14, 2010 2:29 AM
Anonymous said...

FUCK U ASSHOLE UNCLESEEKERS.
BAJET hot.
tolong la. Cter ko ni mcm nk tunjuk Aishah yg terhegeh2. fuck la. klo pn die terhegeh2, yg ko duk melayan terhegeh2 2 ape kes?klo ko sndiri bepegang kpd prinsip Islam dgn teguhnya, xkn skali ko trima undangan2, ataupn sentuhan2 Aishah kt ko(2 pn klo btol la cter ko ni). Nampak sgt ko ni hdp x berprinsip, konon2 prinsip to seek the truth. boleh bla!
Rasulullah saw pernah ditawarkn dgn harta, wanita dan pangkat. tp baginda tolak demi Islam. 2 bru la hdp yg bepegang teguh dgn ajaran islam. but u?u are society trash. selevel ng pembunuh, pencuri, perompak dn yg swaktu dgnya.
oh anyway, tenks la sbb wat cter ni. so atleast org rmai tau sape ko yg sbenarnya. haha.

Hana, KL.
November 14, 2010 2:46 AM
Anonymous said...

wow agree with u hana.x respect lgsg ngn org camni.eh org ke die ni?
November 14, 2010 2:50 AM
Anonymous said...

ko ni bodoh la uncle.
tak yah la cerita benda2 mcmni. mengaibkan org tambahan die permaisuri.

xelok apa org lain baca / tenok even permaisuri mcmtu (if mcmtu la)

klu ko pk secara positif hentikan la benda2 mcmni. kesian la family permaisuri and kerabat di raja selangor.
November 14, 2010 2:54 AM
Anonymous said...

hana dan penyokong hana,

saya setuju sgt dgn pandangan korang. Ni kes cinta terhalang la ni. Dato Seri tu tak suka si uncle yang penuh sihir ni. Aku yakin 100 peratus aishah dah kena sihir. tu yang dia jadi terhegeh-hegeh (kalau betul la citer si tua kutuk ni). Sebagai bapa, Dato Seri mesti nak protect anak dia. Dan si uncle tak sedar diri ni mula la marah, tu yang jadi mcm ni. buka aib orang sebenarnya aib tu ko yang buat kan? bertaubat la.
satu lagi kau sahut la cabaran pegi jumpa ustaz haron din tu. Ada brani?
November 14, 2010 3:38 AM
Anonymous said...

ngok pye org...da nk mampus pun x sdr diri lg..kubur dh kate mari.....dh ler ko cite buruk org len, ko lg buruk pye perangai...koje nye nk meyihir org je.. dasar org tua xsedar diri..PERLU KE STATEMENT "SELAMATKAN KO MLM NI"....APE PYE SETAN..PATUT NYA AISYAH YG DISELAMATKAN DR SIHIR ENGKO 2...
November 14, 2010 3:39 AM
Anonymous said...

FUCK YOU SEEKEERS!
FUCK YOU DAMN MUCHH!
LOSER!
November 14, 2010 3:42 AM
Anonymous said...

FUCK YOU SEEKEERS!
FUCK YOU DAMN MUCHH!
LOSER!
November 14, 2010 3:42 AM
Anonymous said...

“Siapa yang sering membuka aib orang lain, Allah akan menampakkan aibnya sampai mempermalukannya di rumahnya sendiri.”

uncle seeker=attention seeker sounds good!
enough said!
November 14, 2010 3:55 AM
Anonymous said...

saper ko nih?aku tak knal la.sbb aku rse klu yg cari2 antu dlm tv tu,pastu tujuk2 hebat,tu org bangang,cm ko!mcm haramjadah ko nih!klu takat antu yg ko buat2 ade dlm tv tu tkyh la ko nk kencing org.
November 14, 2010 4:07 AM
Anonymous said...

PATHETIC. BOTH OF YOU. ISLAM HANYA PADA NAMA.
November 14, 2010 4:09 AM
Anitadahahs said...

sedih membaca artikel ni.
Tak paham dan tak sanggup nak memahami apa yang terjadi. Kalau pun kisah ini benar, kenapa nak dihebohkan? Kenapa? Setiap orang ada kekurangan dan kelemahan masing-masing. Kalau rasa diri hebat, selesaikan masalah peribadi dengan cara yang baik dan berotak. Bukan dengan pendedahan macam kanak-kanak yang tidak mampu untuk berfikir panjang. Maaf.
November 14, 2010 4:18 AM
Anonymous said...

kau kawin je la dgn dia. dia melabor kt kau coz suka kt kau, kau lak amik ksempatan je.. kau ni mmg x kenang budi. klu betui x suka apsal mlayan? btepuk sbelah tangan xkn bbunyi.. duit dia kau nk tp kau kutuk dia sampai x cukup ayat. dlm masa yg sama pandai lak kau ckp psl akhirat. memalukan diri sdiri je. so lu fikir la sdiri.. sudah2 la kau malukn diri sdiri sbb kau dh telanjang. bangga & megah sgt ker? "MALU LA PADA TUHAN"
November 14, 2010 4:27 AM
Anonymous said...

insaf la uncle..reti buat dosa jer ekh ko...
November 14, 2010 4:48 AM
Anonymous said...

aku rasa pakcik seeker ni kemaruk publisiti la...maklum la dah tak show hantu. Asyik dok penipu bole jumpa hantu sampai hantu pun tak bole nak buat show. Aku rasa mantan Queen ni dah kena mandram(guna-guna) dgn Pakcik seeker yg barua tu la...
November 14, 2010 5:19 AM
Anonymous said...

SEBENARNYA SAYA XFAHAM MOTIF..APA MOTIF INI SEMUA DITULIS?? TGK STYLE MCM DENDAM..NAPE AISYAH DH SEDAR DIA DI SIHIR KER??DH BREAK LA NI GAMAKNYA.

SBB PENULISAN BLOG NI NAMPAK 'MEROYAN' SIKIT A,BRO..
SILA JWB DLM NEXT PART..APA MOTIF SEBENARNYA NI????
November 14, 2010 5:26 AM
Anonymous said...

AKU SETUJU SANGAT YANG QUEEN KENA SIHIR. KALAU BETUL MCM ORG TUA NI CKP, (YG KONON QUEEN TERHEGEH2 DAN DIA KONONNYA 'TERPAKSA' LAYAN) AKU YAKIN PERLAKUAN QUEEN DI LUAR SEDAR.
BERTAUBAT LA, KO DAH TUA UNCLE OI. SEBAB TU LA BINI KO DULU LARI. TAK SANGGUP TINGGAL DENGAN ORANG GILA DAN PENUH SIHIR.
November 14, 2010 5:33 AM
Anonymous said...

yes....there is something wrong with this story....saya tak kesah yang uncletak kesah nak mengaibkan diri uncle(la yg 5% ckp tu,ye la if u teruskan means u tak kesah kan).yang saya kesah,kenapa awak nak malu kan pemaisuri aishah macam tu sekali...n btw,saya pun rasa awak nak cari publisiti la....
November 14, 2010 5:40 AM
Anonymous said...

uncle....lusa dah nak raya korban....ko bertaubat sebelum ko terkorban...
November 14, 2010 5:50 AM
Anonymous said...

ko ni bukan manusia, muka kau pun dah macam syaitan. ada hati nak bercakap tentang islam? pegi mampus la. muka macam taik, ingat pompuan tu senang-senang nak ngan ko? main sihir pakai ilmu hitam apa ntah, kesian kat dia. ko tunggu la kene azab nanti. memang ko setan. sebab tu la ko suke buat keje dengan syaitan. aku tengah tunggu masa untuk polis datang sumbat ko masuk lokap.
may u rot in hell.
November 14, 2010 5:51 AM
siti said...

muke pon dah mcm bapak syaitan! confirm ko gune2 queen aishah kn?!
aku x caye queen blh syok dgn pembela puaka nih! melainkan disihir!
kau ni lah digelar anak angkat dajjal moden.
aku doakn kau di azab! terbakar bersama puaka2 kau! penipu! lahanat
November 14, 2010 5:52 AM
Anonymous said...

Uncleseekers
Cerita 'cinta syyyh kau tak best.
Kalua kau nak cerita lebih sensasi
kau datang ke Bunglow di kaki gunung Ledang. Kat situ tinggal Puteri gunung Ledang..
Kau cari aku , aku boleh bawa kau jumpa puteri gunung Ledang...Kau bleh "Manderamkan" puteri tu...untung untung dia jatuh cinta kat kau.
November 14, 2010 5:57 AM
Anonymous said...

dey pkcik!!bg aku ko ni mmg dAjal lahanat..95% against u dlm comment2ni.cmner ko bleh kata yg 95% support u bangang!!lagi 1 nk tanya,ko g desire order teh O ais ker
November 14, 2010 6:03 AM
Anonymous said...

bagus betullah ko ni angkelseekers..ko bukak aib orang konon nk tnjuk kehebatan ko..tp ko tak sedar dlm masa sama ko sndri bogel telanjang depan org ramai... baru aku n kawan2 rakyat mesia sume kenal sape ko yg sbenarnya...
ko taubatlah ankel...ni kes cam dh dekat2 nk putus je ni hahahhaaa..sbb tu ko wat kuar ni sume..ngok la ko...
November 14, 2010 6:03 AM
Anonymous said...

uncle ni saje je nk buat kte kutuk2 dy,,kalu x knape dy sgguh2 g ltak sume gmbr yg ntah ape2??

dy bgga gle kot org komen pdas2 kat blog dy ni,,

cbe korg perhati,,mkin rmai yg dok bg nsihat,,mkin galak blog n gmbr2 yg dy letak dlm blog dy,,kte doakan jelah moga Allah bg ptunjuk kat dy,,huhu
November 14, 2010 6:05 AM
det said...

poyo giler mamat ni, dah takut dengan hantu buat cerita merapu...
November 14, 2010 6:06 AM
Anonymous said...

dah la buat keje haram... dok sebut nama tuhan plak?? gila ke hapa lu?
November 14, 2010 6:07 AM
Anonymous said...

hahaha..
selamat ke tidak uncle mlm tu ek?
smb0ng2 pliz.. part 6..
can't wait~
November 14, 2010 6:11 AM
Anonymous said...

mcm novel cinta fantasi yg kununnye reality oleh penulis yg desperate gile..
November 14, 2010 6:22 AM
Anonymous said...

uncle,jangan buka aib orang.kat akhirat nanti, Allah bukakan aib uncle pulak.walaupun dah buat dosa,jangan tunjuk kat orang.biar kita sendiri yang tau dan bertaubat lah segera...ingat,dunia adalah sementara..
November 14, 2010 6:26 AM
Anonymous said...

seriously something wrong with ur story.. kenapa mesti nak buka keaiban org.. and furthermore u bukak keaiban u sendiri... u cerita queen aisyah terhegeh2.. but i dun really think soo.. seronok ke bukak keaiban org lain.. sampai macam tu skali.. puas hati?? kesian la org macam u ni uncle... tau x macam desperatee giler nak publisiti murahan.. ntah hape2... tlg cari cara lain yg lebih berkesan ya.. U R SICK!!
November 14, 2010 6:30 AM
Anonymous said...

this fuckers never have any guts to meet mane2 ustaz.. sihir je lebih.. kene siram dgn ayat ruqyah da kecut
November 14, 2010 6:32 AM
Anonymous said...

kesian...ada gak anak manusia yg sesat mcm nh..
kalau betul nk 'seek the truth' gunalah Al-Quran sbg petunjuk utama..xyah pn nk buat story mcm nh..buat criter ilmiah lagi bagus uncle.
uncle dh cukup malukan diri sendiri..bkn stakat dedahkan kononnya bercinta dgn mantan permaisuri..tp cerita lak pegi club jmpe 'gadis biru' yg seksi2..
haha..org yg bce n bijak menilai pn dh tau uncle nh retarded & suka memperbodohkan diri sendiri.
uncle guna-gunakan mantan permaisuri eh? mengaku je laaa......
November 14, 2010 6:44 AM
Anonymous said...

Moga Allah turunkan hidayah kepada mereka yg berbuat salah dalam Islam...Janganlah kita mempermainkan nama Allah sedangkan ketika itu kita sedang berbuat dosa......
November 14, 2010 7:13 AM
Anonymous said...

tak payah nak kecoh2 cakap 'to seek the truth' sebab kau pun dah buta sampai tak nampak kebenaran.

apa la motif kau malukan diri sendiri dan orang lain?

nampak sangat pergi club, masuk hotel, sifat riak, takbur. segala macam tempat syaitan semua kau pergi.

Tak pulak kau tangkap jin ke syaitan ke makhlukh halus ke masuk dalam botol kt tempat2 macam tu?


oh lupa... kau member~~
November 14, 2010 7:21 AM
Anonymous said...

dah abis baca sume part..

kesimpulan yg aku leh buat..

AKU BENCI JANTAN MCM UNCLE SEEKER..

mengaibkan maruah org.. perlu ke?bia la citer tuh cinta syyhh korg.. aku rasa baek disimpan utk korg berdua jek.. tak perlu tergedik2 nk heboh2 bgtau satu donia.. ke ko rasa cam bajet bagus kalo sume org tau hal ko neh? ko mmg jantan tak gune.. pentingkan dri.. kt donia ko leh aibkan org, kt sana nti tggu la Dia aibkan ko plak..
November 14, 2010 7:24 AM
Anonymous said...

i rasa better not to tell others about this or sharing this into others blog, buat link ke sini dsb sebab this uncle memang sengaja nak suruh semua orang tahu..jangan kita terbabit sama menyampaikan yang tak benar macam dia sudah. ni sengaja cari publisiti dan memang dari gaya penceritaan, memang nampak dia berbuat sesuatu pada mantan permaisuri. dengan semua gambar-gambar yang ada, macam sengaja ambil gambar untuk berbuat cerita..mungkinkah dia dah planning untuk cerita ni dari awal? kasihan aishah.. untuk uncle, kalao ye pun, simpan2 laaa keaiban orang tuu. Even dendam pun, tak kemana... jangan kerana dendam, aib orang lain dibuka.
November 14, 2010 7:46 AM
zehan said...

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”
November 14, 2010 8:08 AM
Anonymous said...

walaupn gwe ngak tahu crita sebetulnya, ttp ngapain kamu crita kayak gini?
iya pun kalo btul, diamin aja deh!
gwe ini sbg saudara seislam malu dgn sikap lu..
gwe jga ngak kenal siapa aisyah tp dr crita lu & dr komentar, gwe tahu dia org yg pntg..
menangin kamu pergi aja sholat taubat..
ngak perlu sebut-sebut nama Allah di sini kalo kamu hnya kepingin org simpati sama lu!
untung aja gwe ngak ada teman kayak lu! kalo ada, udah lma gwe putusin kawan..
November 14, 2010 8:09 AM
Anonymous said...

hallo uncle seekporn.. lu mmg sial.. mcm gampang.. lu dah la buruk so jgn laa dedahkan buruk orang.
November 14, 2010 8:13 AM
Anonymous said...

xbaik tul ko ni uncle..aibkan permaisuri aishah..xkan sampai nk beli pakaian dlm pn ko nk cite!!mmg ko sngaja nk aibkan queen..ko pnye cite ni seolah2 queen ni yg dok tergila2kan ko...eiii sikit aku xcaye cite ko ni!!!
November 14, 2010 8:24 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)
November 14, 2010 8:35 AM
Anonymous said...

dia ni sangap nk glamour...tu la motif sebenarnye dia buat story ni..
November 14, 2010 8:36 AM
Anonymous said...

Ape punye gaya tulisan la ko ni. Kalo aku jadi Aishah tu mau malu smpai pengsan kot, ke dah bagi kaki kat ko. Mmg ko kate bertanggungjawab atas ape yg ko tulis. Tu ko cakap je, otak ko tah betul ke tidak. Segala isi blog ko ni jelas menunjukkan ko kurang pengetahuan agama Islam ataupun tak ade asas pasal agama Islam.

p/s: nak tangkap antu la, jin la kene pakai pompuan jugak ke??
November 14, 2010 8:42 AM
Nor Hanis said...

ni mesti kes frust aishah dump unclesikcness. salah mandrem nih. patut mandrem skali ngn bapaknya. sebab tu meroyan giler2... ekekekeke~

bawa2 ingat tuhan la unclesickness oi...
November 14, 2010 8:49 AM
Anonymous said...

Mmg sah uncle ni tak betul. ke queen dah tinggalkan ko pastu ko bukak la cite bukan2. ape da pasal bra pon nak cite ke. wei mak aku pun tak penah suh bf aku belikan bra tuk aku. ni mmg saje nak malukan queen ni. kitorg tau la bro. apekejadahnye si aishah tu nak gitau yg ko laki dia. ape gile pompuan tu. lagi satu, entry ni bnyk tunjuk yg betapa TIDAK SOPANNYA PERMAISURI AISHAH. padahal lu tu yg buruk!
November 14, 2010 8:52 AM
Anonymous said...

oh gosh..lawak dol uncle seekers nie..agak2 la org tua oi kalo nk cr pubisiti pn..publisiti murahan..bdk tadika bc pn ketawa...lawak gler..pkck2..g keje cr hantu jelah..haha..
November 14, 2010 9:01 AM
Anonymous said...

Permaisuri Aishah kesunyian. Permaisuri masih muda,kurang kawan kerana bekas permaisuri agong,uncle antara org yg tersesat..tiada pilihan utk kesunyian itu, itulah yg dipilih utk waktu ini. Esok mimpi indah permaisuri akan jadi tawar bila hidup bersama dan uncle akan di buang tapi munkin itu takjadi masalah sebab uncle lelaki. Dato' bapa yg mendidik dan membesarkannya yg ingin menyedarkan anak kesayangannya malah menjaga nama baik semua pihak. Permaisuri sedang "gila bayang" tapi itu utk seketika.. Harta bukan masalahnya kerana mereka sdh berharta.Kesian dekat Pemaisuri Aisyah krn beliau anak yg baik. Sepatutnya uncle kena beri kekuatan agar dia tersentak dan menganggap ini satu dugaan kpdnya bukan ambil peluang.Cerita begini biasa sahaja untuk kita tapi kalau disebar begini uncle pun tahu aib mengaib berlaku. Uncle bangga sebab uncle menang dlm percintaan ini berdasarkan yg sya faham...Itulah Dato' minta bantuan.Kita sama-sama jaga kerana dia bekas permaisuri agong kita. Kalau betul uncle berfikiran matang diawalnya.oklah...saya berhenti kat sini. bye..
November 14, 2010 9:51 AM
Anonymous said...

Permaisuri Aishah kesunyian. Permaisuri masih muda,kurang kawan kerana bekas permaisuri agong,uncle antara org yg tersesat..tiada pilihan utk kesunyian itu, itulah yg dipilih utk waktu ini. Esok mimpi indah permaisuri akan jadi tawar bila hidup bersama dan uncle akan di buang tapi munkin itu takjadi masalah sebab uncle lelaki. Dato' bapa yg mendidik dan membesarkannya yg ingin menyedarkan anak kesayangannya malah menjaga nama baik semua pihak. Permaisuri sedang "gila bayang" tapi itu utk seketika.. Harta bukan masalahnya kerana mereka sdh berharta.Kesian dekat Pemaisuri Aisyah krn beliau anak yg baik. Sepatutnya uncle kena beri kekuatan agar dia tersentak dan menganggap ini satu dugaan kpdnya bukan ambil peluang.Cerita begini biasa sahaja untuk kita tapi kalau disebar begini uncle pun tahu aib mengaib berlaku. Uncle bangga sebab uncle menang dlm percintaan ini berdasarkan yg sya faham...Itulah Dato' minta bantuan.Kita sama-sama jaga kerana dia bekas permaisuri agong kita. Kalau betul uncle berfikiran matang diawalnya.oklah...saya berhenti kat sini. bye..Kena bantu Dato'...
November 14, 2010 9:55 AM
Anonymous said...

story ni mmg menarik...
tapi its sound stupid...
dr orang tak tahu apa2 dah tahu pula cerita yang selanjutnya...
well,i think klo uncleseekers ni x gatal tgn,nk kunci je mulut tok story psl hal ni...x kan de problem berlaku..seems like uncle cuba cari masalah..mungkin uncle kata,uncle bertanggungjawab dengan orang2 yg ade dalam kisah dongeng uncle ni...tapi dosa mengaibkan tu..tetapi dosa..tak tahu lah orang umur macam uncle ade pemikiran yang begitu cetek...kita sebagai manusia..ada akal boleh berfikir..ini bukan cara untuk memulihkan keadaan..tapi menambahkan keruh yang sedia ada...seriously tak faham kenapa story pasal uncle & permaisuri Aisyah ni dikeluarkan...
November 14, 2010 10:12 AM
James said...

Pendapat aku:

Kenapa ini berlaku?
Kerana Mantan Permaisuri (MP) telah disantau oleh Uncle Seekers (US).

Kenapa disantau?
Supaya MP tergila-gilakan US. Kesannya, setiap kali berjumpa US, MP akan salam, peluk, cium US. Malah MP turut memperkenalkan US sebagai suaminya kpd org ramai.
Dan juga, MP sanggup menempah bilik hotel untuk US berharga lebih kurang RM28,000 per malam selama tiga hari.

Siapa lagi yg disihir?
Orang yg mereka panggil mama. Kerana itu mama sering mengenyit mata kpd US bila US , kerana hendak menjayakan "cinta syyhh" plan si US.

Apa itu cinta "syyhh"?
Tak tau. Barangkali cinta "syyhhihir", cinta "syyhhaitan"?

Motif?
Setelah mengumpul "bahan bukti kemesraan" mereka berdua, US pun ceritakan perkara2 tu di blog (seperti yg kita dapat baca). Tak cukup dengan cerita, diletakkan gambar-gambar intim mereka sebagai bukti.

Bila telah sampai masanya (MP sedar dan pulih dari sihir ini), MP akan terkejut / tertekan dengan perkara yg pernah berlaku antara dia dan US tanpa disedarinya (kerana berlaku tanpa kesedaran).
Seterusnya? Tak tahu saye nak ckp.

Benarkah semua pendapat saya ini?
Saya hanya berpendapat sahaja.
Saya tidak paksa kamu semua percaya.

Alangkah eloknya jika kita dapat berkomunikasi dengan Dato' Abdul Rahman, bertanya kepada beliau apa sebenarnya yg berlaku skrg, barangkali sebab inilah beliau pernah menunjukkan pistol kepada US.

Sekian.
November 14, 2010 10:27 AM
Anonymous said...

Pada pendapat saya....saya rasa pakcik seekers...memerlukan pembedahan plastik supaya orang akan lebih percaya kepada cerita pakcik seekers...pakcik seekers juga perlu berpakaian lebih formal dengan memotong rambut lebih pendek supaya nampak kemas...baru nampak berpelajaran dan lebih akedemik ala-ala pensyarah IPT...barulah nampak macam dr. fazilah KAMTUMI...lebih elegan....lebih macho...lebih chong...lebih kelentong dan sebagainya....


saya suka anda sebab walaupun anda menipu anda masih rasa anda betul walaupun ada rasa sikit-sikit tidak betul pun anda rasa pasti betul...atau anda yakin betul walaupun anda dah tahu cerita anda tipu...ataupun anda memang suka buat novel aisyah ditipu lagi oleh seorang pakcik bergaya yang banyak duit di mata wanita dan nampak hebat di kaca tv dan mempunyai pengikut cantik dan ada kamera canggih dan ada siaran tv sendiri walaupun hantu tipu dan sekejap dan banyak iklan....sayang sekali kepada anda...pakcik seekers...sungguh sayang...ada bakat...cuba masuk tom tom bak balik duit aku....ataupun bintang tua...
November 14, 2010 11:08 AM
Anonymous said...

orang utara cakap...hang ni spesis pelaq.....
November 14, 2010 11:33 AM
Anonymous said...

Ya Allah...
uncle xmo lah macam neh...
ramai yg bg comment...
tuh semua nak bg uncle sedar...
nampak sgt ape yg uncle buat neh x betol...kalo x...xder lah dorg bg comment hentam uncle smpai mcm neh...sy malas nak ckp lebih2...sbb sy juge hamba Allah yg bnyk kekurangan...cume rase bertanggungjwb utk menegur...uncle sy respect uncle sbg org yg lebih mkn garam n sy juge respect queen aisyah, kesian die uncle...xmo lah, enough is enough...uncle xda hak nak mengaibkan hidup orang lain...bila uncle buat mcm neh, menimbulkan kontroversi, kat situ pun dah salah, mungkin ada yg tegur secara kasar, ada yg tegur cara baik, tp semunya same, iaitu nak menegur n memperbetulkan apa yg salah kat sini,sbb kami semua ade rase tanggungjwb utk menegur...kite kan saudara sesama islam...okeh?...peace no war
November 14, 2010 12:24 PM
Anonymous said...

Sebelum membuat tuduhan bahawa uncleseekers fitnah, tipu, manderem, atau apa saja, kenapa anda tidak dapatkan sendiri maklumat ini dari orang2 yg boleh anda percayai.

ANDA tak rasa malu ke, anda yg lemparkan kata2 fitnah dan tuduhan krn cerita ini BENAR.

Orang yang berani dan cerdik pandai hanya memandang orang2 seperti ANDA ibarat anjing salak bukit saja.
November 14, 2010 12:33 PM
Anonymous said...

ini bukan kes sebab kisah benar atau tidak dah...
tapi kes mengaibkan orang...
mengaibkan orang tu kan salah di sisi islam...
November 14, 2010 1:10 PM
Anonymous said...

Permaisuri Aisyah,

Jika tuanku terbaca blog ni, sedarlah jantan ini tidak jujur dan hanya menggunakan tuanku..

Love will come someday.. dengan orang yang jujur dan ikhlas memberikan cinta

SAYA JUGA HARAP ILMU HITAM UNCLE AKAN MAKAN DIRI UNCLE SATU HARI NANTI... TERUK PUNYA ORANG!!!!
November 14, 2010 4:34 PM
Anonymous said...

SEMOGA ALLAH MEMBERI TAUFIK DAN HIDAYAH KEPADA TUAN UNCLE SEEKERS DAN PERMAISURI AISYAH
November 14, 2010 4:34 PM
Anonymous said...

hmmm..rasa kesian pulak dekat permaisuri Aishah,sampai segala pekung dibuka.

Kalau dalam Islam kan,tidak baik aib orang dibuka.Uncle tak rasa kesiankah pada Aishah.Dia x bersalah pun.

Sungguhpun uncle x suka dia,janganlah jumpa dia,elakkan lah berjumpa.Kalau hati tidak suka,kenapa hendak jumpa??Sebab nak ambil gambar bukti?huhuhu

ke permaisuri Aishah ni memang kasi kebenaran untuk reveal semua rahsia?Kalau tuan punya badan dah kasi,nak buat macam mana kan.huhu
November 14, 2010 4:40 PM
Anonymous said...

bodoh je dua2 watak ni..aibkan diri sndri n org lain..memalukan..permaisuri ke ape ke..status same je..manusia gak..x mustahil kalo de wat silap...cume xyah hipokrit dgn watak alim tp tatau beza dosa pahala...
November 14, 2010 5:11 PM
Anonymous said...

Aku tak pernah komen apa2 blog, nilah 1st time sbb melibatkan maruah negeri , raja dan agama aku. Komen aku saper yg respect tu bangang dan yg buka pekung didada tu memang cari pasal didunia dan diakhirat. Api kat dunia pun tak leh tahan nie kan lagi kat akhirat.
November 14, 2010 5:56 PM
Anonymous said...

conclusion dr cerita ini..

1) uncle attention seeker ni xde pedoman...(agama??)

2) bkn main marah kunun bapak aisyah x bg hang bercinta dgn die...tp stetmen ckp mcm aisyah jer yg tergila2kan hang..hang buat2 cool xmo layan sgt????bercanggah bukan..sbb tu motif hang ni mmg sekadar nk 'merasa' dpt keturunan royalti,giler glamer,mgkn nak sauk duit org tu...kedudukan?pangkat?

3)stetmen mama tu mcm bangga gile nak bermenantukan hang...mcm rendah giler akal seorg ibu nk bermenantukan hantu mcm hang... kire gempak seluruh alam la dpt hang...padahal dtg dr mulut hang jer la..

4)nak laku blk blog hang yg sepi nie.....

5)mgkn mmg ade involve black magic hang gune kat aisyah tue...sbb tindak tanduk yg x normal bg seseorg yg dah diajar protokol....apatah lg agama dan bertudung litup....

6)nak puas kan hati dan naluri hang yg songsang...giler glamer keterlaluan..attention seeker...sbb tu hang rase 'terpakse' mendedahkan cinta shit hang ni...padahal x pyh pon xpe..

7) hidup hang yg da x laku....

8)IQ yg rendah...pemalas---->xde keje lain...nak keje McD malu la kan???

9)kalau aku jd bapak kpd anak gadis walaupon org2 biasa jer...dah tentu aku xkan pilih org mcm hang sbb conclusion no. 1 di atas...

TQ....
November 14, 2010 6:33 PM
Anonymous said...

lu bro macam taik la..dah la aritu kalah dgn fadzillah kamsah..ada hati main ayat2 al-quran..last2 makan diri..sah ko xda pelajaran..hahaha lu skola agama x dulu bai?yang fitnah je ni..nk cri publisity sbb seekers lu da xlaku..xda orang tgk...sekor hantu pun xnmpk..yang aku nmpk ko la hantu besar....hahaa weh da tua da..pi la tobat..delete post2 ko yg cari publisiti ni..mntk maaf kpd org yg berkenaan..xguna aku nasihat ko pun..sbbnya ko ni bukan jnis bleh terima nasihat..dasar hantu,toyol,setan..suma la ko..
November 14, 2010 6:53 PM
Anonymous said...

keje si unkle bodo ni cari setan kan hantu kan..kan cume setan nampak setan..so dgn apa dia tulis ni lagi la membuktikan yg dia setan wakakakka...da xlaku cari publisiti
November 14, 2010 7:12 PM
LadyRye said...

eh dulu hang bercerai dengan bini hang yang pengasas cuci vagina tuh, bisnes dia lingkup pasai hang, kan?

pastu pandai hang no? tangkap balu agong..pencen agong puluh ribu kot??

tau la hang bengang kat pak aishah pun, tapi yang hang pi ikut, pi jumpa jugak pasepa? saja gedik??? ka sebab dia boleh tumpang hang? boleh sponsor keja hang cari hantu tu??

insaf la weih..duk perhamba orang pasepa?? dah dia maw kat hang konon2, hang menikah la dengan dia, kalau tak, jangan duk pi contact2 dah..

ni dak, mulut kata takmau, tapi gatai butuh duk pi jumpak jugak..

memang jahat la hang ni!
November 14, 2010 7:40 PM
Anonymous said...

kasihan aisyah yg lurus bendul.. saya doakan aisyah berjumpa dengan lelaki mukmin yang beriman dan soleh.. jauhilah pemuja jin dan syaitan tu. semoga allah beri hidayah pd bapak syaitan yang pandai mempergunakan si lurus bendul aisyah utk kepentingan dirinya itu. semoga dosa2 kamu mengaibkan orang secara terang2an mendapat balasan sewajarnya.
November 14, 2010 7:44 PM
Anonymous said...

gagagagagagagaga..perut aku kena ulser dh la wei, sebab gelakkan citer ko ni. macam lahanat dok promote nasik lemak whores kat club, dh tu ada ati lak nk citer konon ko taknak masuk hotel dgn aisyah. lu ni mental siak..lu xde telor ke der..stakat aisyah ngan mama dia pon ko xleh nk lawan, kalo betul ko taknak. harap rambut jek panjang lu ni, akal ngan telor same, sentot! gagagagagagaga ko nk doa Allah selamatkan ko, ko rasa Allah nak ke selamatkan syaitan besar mcm ko? kaki ada, kepala ada lu bleh jek blah dr ctu, tp masalahnya lu ikut kepala but** lu, dh tu nk meraung mintak Allah tolong konon. ade aku kesah crita ko ni betul ke tak..tp yg pastinya lu ni sume ayat mau nampak baik jek der, padahal x masuk akal. sumpah muka lu ni patut kena ludah jek der.
November 14, 2010 7:58 PM
Anonymous said...

lu cakap, xde org leh paksa lu buat benda yg lu x suka..tp kena paksa gi ikut dia beli underwear tu natang pe..x suka blah la lu tunggu dah tu lu nk bising, memang fag la lu ni org tua. lembik. cakap jek macam hebat. awek wa yg berkali ganda cun pon bleh ikut ckp wa, lu mmg tarak tulang. the biggest disgrace to manhood. macam pondan dok mengadu domba kat sini..hahaha
November 14, 2010 8:15 PM
karipapsayur said...

Apakah semua anon yang mencarut adalah pengecut x berani nak reveal ID masing2? Haihh, ini lah dia org kita.

Main batu sembunyi tangan ni yang x syok weyh..

daripada kesemua entry, jelas nampak dari awal uncle permainkan YAMP Siti Aisyah. Kalau x suka kenapa dilayankan?
November 14, 2010 9:12 PM
Anonymous said...

doa:
Ya AllAh,andai benar lah yg dikatakan oleh PAKCIK ini.berikan lah dia petunjuk. Andaikata dia membuat fitnah dan mengadakan cerita mengenai CINTA syyy ,padaMu Ya Allah,berikan lah dia PENGAJARAN yang dapat dilihat oleh seluruh umat Islam bahawa dia membuat fitnah..Moga ia nya dpt dijadikan pengajaran..
November 14, 2010 9:14 PM
Anonymous said...

part 6 ade ke??? panassssss....
November 14, 2010 9:35 PM
Anonymous said...

ape motif m'aibkan org?hurmm..
November 14, 2010 9:52 PM
Anonymous said...

amin...!!!!!
November 14, 2010 9:54 PM
Anonymous said...

seperti aduka taruna menghina almarhum sultan.. letak gmbr aisyah masa jadi agung.. agak2 x tido lokap ka? ke seekers dh tadak owang nk tngk hang sibuk nk interprame cite baru.. hang gaduh ngan datuk tuh hang nk cite satu dunia.. walaweyh
November 14, 2010 9:56 PM
Eliza said...

Assalamualaikum semua..
Baca boleh, Percaya jangan!!

p/s: seronok yer atok sicker mengaibkan org lain...
November 14, 2010 10:14 PM
Anonymous said...

biarkan si luncai terjun dgn labunya...

aisyah bkn berdarah raja @ lebih tepat lg bkn berketurunan diraja...dia hanya rakyat biasa..

for uncle go to the hell
November 14, 2010 10:33 PM
Anonymous said...

yg dia dok sibuk kate mcm2 kt dato' seri tu pehallll?? elok ke mcm tu?? baik ke mcm tu?? ni x de kes lain juzz nk pblisiti yg plg murah.. kesian kt aisyah..jd mngsa mandrem..
November 14, 2010 11:03 PM
Anonymous said...

start benci makhluk tuhan paling bangang nie mase die berbahas dgn Dr Fadzillah Kamsah tym Linda Onn talk show ....Mmg xder akal nyer olang...
November 14, 2010 11:19 PM
moshi_hemoh91 said...

KORANG PERASAN X?

KOMEN2 YG ATS2 TU SUME POSITIF??

KOMEN2 KT BAWAH SUME YG NEGATIF...

NMPAK SNGAT UNCLE SEEKERS YANG SYOK SENDIRI TULIS KOMEN YG POSITIF YG ATS TU...
November 14, 2010 11:51 PM
Anonymous said...

to uncle ape bangang ko ni .. ko ni Melayu yang memalukan org Melayu la bro.. kecik2 ko tak nak mampos dah besar menyusahkan org ... lu mmg bebal dan bangsat kat malaysia ni... udah le tu .. gua rasa lu mmg payah nak mati la
November 14, 2010 11:58 PM
LadyRye said...

hang kata 'hantu suka perempuan yang sexy!'

hahaha!

patut laaaa..hang suka masuk club, berkenalan dengan pelacur tunjuk tetets..

hang tu la HANTUUU!!!!

WAHAHAHAHA!
November 15, 2010 12:01 AM
Anonymous said...

sedar la pakciksetan oi..ko tu muke xde la nsemm..buruk cam hantu2 lam seekerss jgk..ptuihhh!!xpyh la nk canang nk kecoh2 psl cite cinte syhh ko ni..wt malu kokram jekk..malu..malu..malu..aib yg memalukan masyarakat jgk sbb ade org tua yg giler mencari2 hantu..tp xsedar yg dirinye sendiri 'hantu' yg teramat! hahahhahaaaaa...sume masyarakat gelakkan ko skunkk..
November 15, 2010 12:23 AM
Anonymous said...

kalau betul pun apa salahnya kalau nak share cite...hebat....
November 15, 2010 12:45 AM
Anonymous said...

xyah test die.
dkt sini dah menunjukan atleast 1% keperibadian die ni.

kwn2 uncle ni x malu ke berkawan dgn bangsa macam ni?

klau aku dah aku lenjan kwn yg mcm ni.

klau ada benda nk tuju..cita la reason dia..ni cite mcm ni mcm fitnah..spekulasi pun keluar.
xbaik tu uncle..kesian mak bapak hang..org fitnah depa skali taw x..

klau ko ada hantu pun simpan je..xyah dok cita..kang dtg hantu power lagi serang ko kan naya..

akhir zaman...
November 15, 2010 12:50 AM
Anonymous said...

manusia pling bhlul yg pnah aku jmpa....iaitu uncleseeker...wawawawa
November 15, 2010 1:12 AM
Anonymous said...

writer ni dan sekutu-sekutunya kompem x kenal ALLAH, tuhan dia sendiri. x pun kenal, tapi saje langgar perintah Allah, suka kan, masuk neraka, dgn hantu2 tu...(your writing demonstrates your abominable,lowly,vulgar mind.i REGRET reading this...pfftt..ko buat la smpi part seribu pn jgn hrp aku nk bace pasni.baik aku bace buku teks budak darjah 1) p/s:kalau x paham part english 2, boleh bukak kamus ye...x pun kalau 'bz' sgt, boleh search kt internet...tulis pelik2 blh, x kan bukak buku pn x sempat....adoai...rusak masyarakat...
November 15, 2010 1:41 AM
Anonymous said...

Rumah kata pergi, kubur dah kata mari. Petanda-petanda hari kiamat dah makin dekat banyak dah yang keluar,patutnya time2 ni lahorang nak buat amal ibadah lagi, bermaaf-maafan,bukan wat crita yang bukan-bukan,tambah dosa semua. PADANG MASYAR tu luas,berkerumun dengan hamba2 Allah s.w.t yg msg2 tgh bingung apa yg jd time tu....,susah nanti nak mencari semula org2 yg kita dah wat salah nnti nak mntak maaf....ingat2 lah....,takkan org tua pon msih lg nak sronok dgn bnda duniawi nih....org muda2 pun dah pndai brubah.tak malu kaa.....
November 15, 2010 1:50 AM
Anonymous said...

sebelah ats ni tulis hmpir 95% suruh siapkan crita nih,tp apa yg dpt di baca dari2 komen2 bawah ni,95% tu soh berenti tulis,soh g taubat,mntk maaf,g solat,bukan waat lagi crita2 ni.ke mmg dulu x reti membaca,kat skolah dulu belajar untuk menulis jek,tapi x paham pon klu di suruh membaca.anda nih bebal sgt kee......
November 15, 2010 1:54 AM
diana said...

saya pun rasa komen yang atas2 yang kata sokong uncle tu,uncle sendiri yang buat..
sebab komen yang bawah2 ni semua tak sokong pun..
tak baik tau mengaibkan orang..
kalau pun kita pernah dianiaya selesaikan dengan cara baik.
bukan dengan cara ini..ini cara kotor.
November 15, 2010 1:55 AM
Anonymous said...

uncle gila sex! kuat berangan!
November 15, 2010 2:03 AM
Anonymous said...

JANTAN TUA KUTUK NI JUMPA KAT AKU AKU LUDAH MUKA DIA~ AKU AJAK RAMAI2 LUDAH MUKA DIA ~ KAH3!! PADAN MUKA.. KALO BOLEH SEMUA YG BENCI KO KAT SINI NAK LUDAH MUKA KEPALA KAU SIAL WOI~
November 15, 2010 2:35 AM
Anonymous said...

salamm..ape sebenarnyer niat kao sampai nak dedahkan semua ini?jika lah benar semua ini mengapa nak membuka pekung di dada masing2?jika lah kao benar2 nak membuat si aishah sebagai permaisuri kao sekali pom mengapa semua ini perlu didedahkan?adakah kao ingin katakan kepada masyarakat yang kao ini hero?..sila nyatakan dengan hati yang tulus..tq
November 15, 2010 2:44 AM
Anonymous said...

AKU RASA DIA DAH BOMOHKAN SI AISHAH NI, BILA AISHAH DAH TEHEGEH-HEGEH KAT DIA, DIA PULAK JADIK RIMAS, BILA DAH RIMAS, DIA MULA LA BUAT CRITA BUKAN2 PASAL AISHAH. SIAL TUA KUTUK NI.. JIJIK .. MUKA X KURANG CAM HANJENG..

-oked kl-
November 15, 2010 2:52 AM
Anonymous said...

0i beruk, babi k0.. isap k0nek ak laa..
November 15, 2010 3:43 AM
Anonymous said...

mmg tua kutuk tak sedar diri..
kubur kata mari rumah kata pergi..
elok laa sok2 ada menda lain lak yg dok seekers kat kubur ko..
ahahahaha
November 15, 2010 4:10 AM
Anonymous said...

gile najis dow muke kau. aku yg bukn permaisuri pon geli, xde selera. adoila, xkisahla kau nk dgn sape pon. tp xperlu kot nk cite ape yg kau cite ni.

kau faham x GELI?? dahla bajet konon jejaka rebutan malaya. aku harap kau mati kene mkn hantu2 yg kau duk seek sgt tuh.

eishh, huduh sgtla kau nih!
November 15, 2010 4:32 AM
Anonymous said...

WELLDONE Uncleseekers! YAM siti aishah adalah manusia biasa yg mempunyai perasan & memerlukan belaian kasih sayang! Jarak umur beliau dgn almahrum Raja, suami pertama begitu ketara & beliau menjadi balu dlm umur yg masih muda didlm peringkat perkahwinan yg singkat! Sesugguhnya beliau merasa kosong tanpa belaian kasih sayang perasaan cinta & tuntut batin drpd seorg adam!... Teruskan mahligai cinta anda berdua uncleseekers!!
November 15, 2010 4:44 AM
Anonymous said...

adoi...ada la manusia mcm ko ni..
kecik2 tak mampos dah besar menyusahkan orang
November 15, 2010 4:50 AM
Amir Izzat said...

tak malu ke dengan Allah???????

p/s: ankel nie..kena rasuk ek? malu weyh dengan orang... wat rosak nama blogger je! tutup blog la lepas nie...tulis lak dalam buku..xpun taubat dulu.... entah papa.. tp best gak lyn..tp byk dosa lak bila layan part nie...lol -.-'

nota: tnya diri sendiri.."ak nie lembu ke manusia??" hurm..
November 15, 2010 6:03 AM
Anonymous said...

wooiii layak ke aq pngil ko ungle..geli jek ko la manusia yang ta tau malu pnh aq jmpe,,mcm ci jek hahah (cibai)
November 15, 2010 6:22 AM
Anonymous said...

dia mmg chi bai kot . kahkah~ sory to say lah . cmner la queen ni boleyh tgoda kat kau . geli oi~ sumpah aku geli . ahahahah . da la buat blog pkai words yg mgelikan . bjet kau terhangat di pasaran je an
November 15, 2010 6:24 AM
nurhidayah said...

mst queen ni da kene mandram dgn ko kn,,mst ko pakai ubt yg ko jual kt tepi jalan kn,,haahha ta laku ko bg queen mkn,,ta bergune langsung
November 15, 2010 6:26 AM
Anonymous said...

kahkahkah!! mmg pun . ubt dia bukan mujarab pun . dah tipu pasal hantu . psal ubat pun nk tipu . dia nk buat cter hot kat umum . tp aku tgk lagi byk kene kutok jer . wkakakaka
November 15, 2010 6:28 AM
Anonymous said...

huh..
November 15, 2010 7:23 AM
Anonymous said...

aku percaya yg ko 1 ari akn mati kene tembak... ko tggu jer laa sial..!!! babi punye olang...kasih idup baik2 lu cari mati...tggu jer...
November 15, 2010 7:26 AM
Anonymous said...

walau apa pun org kata..aib dah di buka...bertaubatlah....pada keluarga permaisuri aishah cuba2lah bawa pergi berubat.........
November 15, 2010 7:29 AM
Anonymous said...

cpt la cter lg..
ske ak bce..
da mcm bce novel lak..
November 15, 2010 7:40 AM
issshhhhh said...

kata mak dia sembayang tip top....xnah tingai...xkan anak wat benda menyalahkan agama Islam like pegang tangan n peluk xlarang....siap kenyit mata g...apa brg bro.....ish2.....

pas2 siap pesan suruh mak n aisyah ngaku lau org tnya toi ke x cita nie.....ish2....mengaibkan sungguh...

cian kat manta pemaisuri...salah ke u dicintai...xpasai2 kena aib...

uncle nie mmg xleh blh bajet story dia cm mantan pemaisuri lak tegila2kan dia....
November 15, 2010 7:48 AM
Anonymous said...

Salam,
Unkel..please stop all of this..even this is truth..but u xde hak memalukan insan yang bernama manusia dimuka bumi ini.
unkel said hampir 95% minta unkel menyiapkan segera cerita ini..but where 95% nye?i look..95% MINTA unkel STOP kan citer2 nie!!hny 5% je yg menyokong unkel.
if u org yang ada ilmu, bukan begini kamu bertindak.org yg bertindak sebegini adalah org yg takbur dan hanya cakap kosong tanpa sebarang ilmu didada.
if unkel org yg beragama, Desire Club takkan unkel jejaki.if skalipun nak jumpa teman, takboleh kah di Kopitiam ke, Starbuck ke (tu pun kalo rasa kedai mamak is a low class).
please stop this story!!
November 15, 2010 8:02 AM
tipah said...

Btul kata Anonymous tue...aku s0k0ng sgt utk menentang uncle huduh A/L keji...mmg mnyampah aku baca wlpn sekerat jer...jijik!!!!! mcm muka dia jgakk...geli makk!!!
November 15, 2010 8:17 AM
joyah said...

bongok btol org tua hitam nih..kalo btol pun xyahlah nk cter 1 kampung...dh lah ko tu buruk...perangai pun buruk..sah3 ko mandrem permaisuri..kesian dia..baik ko taobat...silap2 ko beratur depan FIRAUN(time check in NERAKA DURJANA)...elok2 belakang abu jahalll dh tukar turn duk dpn skali...
November 15, 2010 8:22 AM
Anonymous said...

pergh tertawan gue dgn gadis biru lol....alang2 ko buat maksiat biar sampai kepenghujungnya lol.....jgn lupa record videonya skali ya...baru gempaq....
November 15, 2010 9:10 AM
ehem ehem said...

memng aishah dalam keadaan separuh sedar...
saye penah jumpe die...
n perangai die mmg agak pelek...
aishah terslah jmpe org...
baginda ingt jumpe org yg syg n iklas nk bantu die berubat..tp sabaliknye....
org yg mengaibkan die...
poor queen aishah...

uncle seekers....
hanye hantu yg boleh nmpk hantu...
dan hantu itu adalah engkau........
November 15, 2010 9:18 AM
Anonymous said...

korg sume kene faham...uncle ni jenis poyo orgnye...org poyo tau la camne kn...maafkan jela die...
November 15, 2010 10:31 AM
fauzana said...

This is kind of.. ermm low life, don't you think, uncle? You should be ashamed.
November 15, 2010 10:46 AM
GHAH said...

I think your story is quite true. But I also think that you have done something to her which has made her acting stupid like that.
Whatever it is, do think before you do, say and write. Trust me, one day you'll get humiliated.
At first, I couldn't believe what Permaisuri had done. Or maybe, you were just trying to creat a fucking fake story behind all these. Huh.
November 15, 2010 10:52 AM
Asma said...

Sian Permaisuri...

Beliau xde kwn lelaki yg bukan muhrim kecuali pakcik, tu psl asyik2 cari pakcik jer...

Kalo dia bebas cam org laen, awal2 lg pakcik kene reject...

Pakcik ni mmg perasan betul la..

Hal pilihkan baju dlama pun nk citer..

Kalo jadi kawen ni, hal lebih dari tu pun ko nk cter gamaknya...

Mmg ko dh aniaya Permaisuri. Kalo aku sruh ko insaf pun, ko ignore jgk. Sian ko. Dah la tua, sesat plk tu. Aku bg peta je la. Nah!
November 15, 2010 11:00 AM
Anonymous said...

muke pn cam ceplos...ade hati nk cerite kunun2 mcm permaisuri tergile2 sgt kt ko...sengal la ko niih...aku nk panggil ko uncle pn geli...sbb xde ciri2 "uncle" aka pakcik pn perangai ko, kalah org muda cara ko cerita...nampak sgt xdak akal.pasni buat facebook page i hate u uncle seeker ceplos hanjing
November 15, 2010 12:12 PM
Anonymous said...

ko ni memang menggelikan!!!!!!
November 15, 2010 3:14 PM
Anonymous said...

uncle bodoh nak mampos...ko pg setelkan cite tapak kaki big foot dulu yg ko hebohkan..dasar kencing masyarakat...tp yg pelik ade jugak org sokong ko ye mangkok ayun..
November 15, 2010 3:47 PM
♦♦orked♦♦ said...

sorry.
in my own opinion,
sume gambar n entry ni mengaibkan si perempuan.

terasa hilang hormat pada dia.

Uncle Seeker- tlg jaga aib dia.
November 15, 2010 5:21 PM
Anonymous said...

"Memanglah aku tak romantik dengan dia sebab warna pakaian dalam yang dipilih langsung tak stim. Hancusss"

oii uncle..dah tu kalau warna yg dipilih menggairahkan, ko naik stim la? nampak sangat la kat sini yang ko pun memang nak kat dia. aku hairan la. kalau muka ko tu macam brad pitt ke, aku faham la juga nape ko kata aisyah nak kat ko..ni muka macam mafia...
dah la tu, ko gi isi gambar perempuan yang memakai pakaian yang tak cukup kain, nampak sangat ko ini suka mengaibkan orang.
aku rasa ko ni de something wrong la dalam kepala ko ni
November 15, 2010 6:01 PM
Anonymous said...

saya sebagai salah seorang rakyat ng selangor, telah melaporkan perkara ini kepada pihak yg berkenaan. Mudah2an uncle tak guna ini akan dpt pembalsan di dunia dan di akhirat..!
November 15, 2010 6:29 PM
Anonymous said...

kenapa dia buat pendedahan ni?
NUFFNANG!!!!
November 15, 2010 7:11 PM
Marhean Huduh said...

aku kenal dak liza dalam blog paksik tue neh .. minah liza nie pon poyo perasan bagos same macam mentor die pakcik tue neh ..

pape pon .. 'terbaek' cite ko ..
November 15, 2010 7:17 PM
Anonymous said...

(Kenalkan uncleseekers…dialah suami saya”

Adusss….malunya aku tuhan saja yang tahu tapi nak buat camner…) petikan dari antu bodoh ni.... yng aku boleh rumuskan daalm cite bodoh ni adalah...
1. uncle seekers dayus.
2. cite ni nertujuan untuk mengaibkan queen sekeluarga...
3. mmg quuen sakit.. tp sakit disebabbkn seekers bodoh ni..
4. cite ni terlalu banyk tokok tambah..
5. kalu dilihat pada gambar yng diletakakkn ni... seoolah2 cite ini dirancang... byk gambar yng seperti super impose terutama gambar berpeluk..
6. wanita kene bangkit... ini adalah salah satu penganiayaan wanita.. seekers bodoh ni menggunakn segala cite nii untuk mencari publisiti murahan dan menjatuhkan nama baik queen sekeluarga...
November 15, 2010 8:08 PM
Anonymous said...

lu memang babi syal!
November 15, 2010 9:12 PM
Anonymous said...

why dont u see ur real face @ the mirror???? perasan nyer. bg la rm sejuta pun, xder saper hingin . dah la ckp puntianak=bitch. bodoh punya org. semoga dpt la hukuman setimpal utk ko org tua x sedar diri
November 15, 2010 9:38 PM
Anonymous said...

dlm cerita ni aku rasa mcm ko je la yg malaikat...hahahahahahaha

cerita mcm baguss......

tapi bila tgk muka ko, sebiji mcm setan.....hahahaha....
November 15, 2010 9:39 PM
AnakGanu said...

aku rasa permaisuri aishah dah kena guna-guna dgn old dog ni..takkan sampai macam tu kemaruk dekat orang yang suka menipu dan cakap merapu ni??
November 15, 2010 9:56 PM
zack was here said...

“Ya Allah, selamatkanlah aku malam ni…” chitt porahh serupa geng ayah pin jugak ko niee...aku rasa ko ni baca ayatul kursi pun x lepas....
November 15, 2010 9:58 PM
Anonymous said...

KAU MMG XGUNA!
DHLA WEYHH KAU NIE DHLA MCM SIAL..
BERANI KAU GUNA KAN HELAH NIE UTK DPT KAN DUIT!
ISHH KAU NIE XTAU LAH NK GAMBARKAN MCM MANA..
KAU CKP DATO SERI NK BAGI KAU DUIT TP KAU XNAK, PADAHAL KAU MMG MEMINTA2 DUIT KT PERMAISURI..
FUCKERS JAHANAM!
SBB XDPT DUIT LA KAU BUAT MCM NIE KAN!
BODOH LA JAHANAM, PUBLISITI MURAHAN!
HAHAHAHAHAHA..
November 15, 2010 10:17 PM
Anonymous said...

salam..
kau org semua xpayah bangga la dengan perangai dajjal mcm ni, lau betul syg,dia xkan nak aibkan Aishah ni.. bg tahu g hotel la,tunjuk pic peluk2 la,ko xmalu ke sial.. muka ko ni kotor bebenor dah aku tgok,mcm bukan org islam,xde cahaya pun kat muka..baik ko solat taubat nasuha la sial.. aku menyampah tgok muka ko.. org mcm ko ni mmg patut hukum bunuh,xpun pancung.. lau hukum sula lagi Ok.. mcm sial la muko ko..ko pk la sendiri,taubat la,ko xde otak ke? ko xleh nk Pk nape semua komen2 kat c ni? msti la perbuatan ko tu salah.. cuma ada sekor dua je yg setuju ngn ko, yg setuju ni jenis yg mcm ko la..xde otak..xleh nk pk baik buruk.. aku nk bg tahu ko, ko ingat ko hebat ke dpat share smua2 ni kat org rmai,ko bukan hebat la tp ko ni bodoh tahap cipan..xde otak..tgok muka ko pun aku dah menyampah..lau jumpe aku mmg balik batu kat otak ko,bia bergegar ckit otak tu,mgkin sb xpenah solat smpai kan saluran darah bahagian otak tu xberfungsi dgn betul..insyaAllah lau aku balik batu ke,bata ke kat kepala ko,msti ko dapat berfikir dgn baik lpas tu..
November 15, 2010 10:30 PM
44 comments:

^MaX2™ said...

PANAS!!!
SEPANAS DUNIA INI..!!
X SABO NK TNGGU PART 5 NEH....
November 8, 2010 9:42 AM
Anonymous said...

kesian aishah... moga ankel penipu danpenyihir dan jin2 sihir yg bersarang dalam tubuh ankel sihir ni merasa panas yg amat sgt..panas..sepanas api dunia...lum kire api neraka kelak...
November 13, 2010 9:57 AM
Marhaen Kacak said...

syok layan ni...hahaha...c'mon2


Kelantan Akan Keluar Dari Malaysia!!!
November 13, 2010 5:24 PM
sickchild said...

kesian Aisyah ;(
November 13, 2010 6:18 PM
Anonymous said...

Kalau uncle sayang aisyah.....berhentikan rahsia ini dari diketahui umum. biarlah kita luka, asal yg di sayang tidak terluka dengan tindakan kiat. Atau uncle sudah di tinggalkan, lalu bongkar lah semua rahsia. tak ada 20 sen, rahsia bocor ah.
November 13, 2010 6:26 PM
Anonymous said...

astaghfirullahalazim
bertaubatla sebelum terlambat...berdosa besar mengaibkan orang..jika benar die bersalah dan jika cerita ini benar sekalipun,aib tetap aib.di dunia awak buka aib die,di akhirat aib awak lagi besar di depan Tuhan!
November 13, 2010 6:49 PM
Anonymous said...

Subhanallah..
ape nak jadi la dunia sekarang ni?

aku rasa jantan, betina, bapak si betina sama2 gile semua.
November 13, 2010 9:33 PM
Anonymous said...

i think the best thing is u should stop !!!

apa jadahnya pegang anjing , yop
November 13, 2010 11:26 PM
Anonymous said...

uncle nie da ting tong dowh..haha
November 14, 2010 1:17 AM
Anonymous said...

MACAM GAMPANG PUNYE CRITE.PENIPU PALING BODOH DALAM SEJARAH MANUSIA. MUKA MACAM CELAKA ADE HATI NAK BAJET HOT.WTF??? FUCK YOU ATTENTION SEEKER AND FUCK THE REST OF YOUR CREW
November 14, 2010 2:33 AM
IRAH HAJERAH AZMAN said...
This post has been removed by the author.
November 14, 2010 2:36 AM
Anonymous said...

astafirullah

"Adalah seperti amalan biasa, setiap kali aisyah berjumpa dengan saya, beliau akan mengucup tangan dan mencium pipi saya walaupun depan dikhalayak ramai dan disaksikan oleh mama"

perlu ko bagi tau 1 dunia benda ni? Weh, maruah dia ko kene jaga jugak. Kalau betol ko sayang dia, ko takkan cerita aib bapak dia. apa kau nak buktikan sebenarnya? Kau hebat dapat bersama bekas permaisuri? Ko nak tunjuk kat dunia ko hero. Hello, this is not the right way. Berfikir cara orang matang. Sepatutnya, ko yang ada anak ni boleh fikir, seorang bapak nakkan yang terbaik untuk anak dia. apa perasaan ko kalo teman wanita/ lelaki anak ko hina ko macam ni? Apa2 masalah happen pun, ko x perlu cerita too public like this. Kalau ko iklas. Ko x kan buat macam ni.

Bekas permaisuri bagi aku wanita agung di mata setiap umat Islam di malaysia. Bila baginda mengahwini bekas sultan dengan image bertudung, kami sebagai umat Islam kagum. Walau sudah menaiki tahta, wanita itu tetap menjaga aurat. Bila ko tunjuk gambar ko dekat dekat dgn dia, gambar dia yang tak pakai tudung, ko cerita die salam cium ko yang sah sah bertentangan dengan islam, ko tak fikir ke perasaan kagum kami kat beliau selama ni?

Stop it, udah -udah lah. Malu. Kalau betol betol sayang, betol betol cinta. This is not the right way. even benar sekalipun korang bercinta.

anyway, kalau ko betol betol sayangkan dia, ko takkan sentuh walau sehelai bulu yang ada kat tubuh dia pun. Cinta adalah melindungi. Bukan bukak pekung bukak aib macam ni
November 14, 2010 2:37 AM
Anonymous said...

motif kau tulis semua ni? tiba2 nak memalukan mantan permaisuri agong. And btw, mantan tau tak apa yang kau tulis ni? kau adalah seorang yang bajet hot. merapu!
November 14, 2010 7:09 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)
November 14, 2010 8:49 AM
zehan said...

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”
November 14, 2010 8:50 AM
Anonymous said...

UNCLE SEEKER..KO BODOHLA...
1ST MENUNJUKKAN KO NI X DER ILMU AGAMA MAK BAPAK KO X HAJA KE??
2ND KO BUKAK AIB ORG NMPAK SGT ADER PROBLEM NGAN KO
3RD KO TU HANTU YG KO CARI2 SELAMA NI..

WEI BALIK LA KE PANGKAL JALAN...KO TU DA TUA NAK MAMPPOS.......AISYAH HANYA SEORG PPUAN BIASA YG SUNYI..KO MAINKAN PERASAAN DIA...PATUTNYA KO NGAKU KT DIA AWL12 YG KO X DER ATI NGAN DIER
CKPLA YG KO ADE ATI NGAN DUIT DIE..
GTAULA RNCGN SEEKERS KO X DER HANTU KUA...TRUS TERANG JE YG KO DA POKAI NAK MAMPOS..HAHAHAHA BODOH
November 14, 2010 9:07 AM
Anonymous said...

relaks la bro.. Budak hingusan nie bukan Islam la.. Nama pon Seeker..
November 14, 2010 11:01 AM
Anonymous said...

uncle,
jangan buat macam ni, kesian dia..

kau hanya nak permainkan dia.. cari publisiti murahan....
November 14, 2010 4:24 PM
ninie said...

Geli.. geli ... geli...
November 14, 2010 5:41 PM
Anonymous said...

gle pye owg!!maenkn prasaan pmpuan..muke cm setann+pgai ag truk dr setan!!!taubat lah...kang besok2 mampos xsmpt ko nk taubat
November 14, 2010 7:12 PM
lizay_73 said...

ermmmmmm.... sedihnya bila tengok pic tu...
tak baik buat aisyah macam tu
kalau betul sayang kenapa buat macam tu
November 14, 2010 7:18 PM
Anonymous said...

"Disinilah aisyah berlari keanakan kerana merajuk dengan saya, Tanah, langit, pokok-pokok, bunga, kayu, pasu bunga, cengkerik dan lain-lain disitu menjadi saksi.Kesnya kecil saja, saya suruh aisyah minta maaf pada ayahnya, tapi dia tak mahu."
lucu lak bile aku bc ayt nie...nk trmuntah pun ada...hahahaha....
November 14, 2010 8:18 PM
Anonymous said...

gambar yang pegang anijng tu edit ke?
November 14, 2010 11:02 PM
moshi_hemoh91 said...

KORANG PERASAN X?

KOMEN2 YG ATS2 TU SUME POSITIF??

KOMEN2 KT BAWAH SUME YG NEGATIF...

NMPAK SNGAT UNCLE SEEKERS YANG SYOK SENDIRI TULIS KOMEN YG POSITIF YG ATS TU...
November 14, 2010 11:54 PM
nationalistpunk said...
This post has been removed by the author.
November 15, 2010 3:22 AM
spyequipment4u said...

Macam cerita gossip plak. Betoi punya cerita ka rekaan saja ni? Kalau betoi, sedih dan kesian pada bekas Permaisuri kita ni.

Get Back With Ex
November 15, 2010 7:17 AM
papa jahat said...

emmm kompius2...cakap umah aisyah kt kondo tp bila pulak dia belari-lari anak kt umah dlm gmbaq 2???ish2....kompius2....nampak sgt da unsur2 penipuan.....ahahahaha
November 15, 2010 7:34 AM
uncle seekers puaka said...

kn,papa jahat?dah tak betol agaknye org tua ni..repot kat polis kang baru tau!bia kena siasat ngan SKMM.

eh...org tua ni tau ke SKMM tu ape?haha!
November 15, 2010 8:08 AM
ehem ehem said...

.........PENGUGUMAN PENTING........


uncle nie penipu penipu penipu....
ko ni amek kesempatan pDe insan yg lemah...
to all...pcaye lah...aishah tgh sakit...n die tak sedar ape yg dilakukan...
ade sesuatu di dalam badan nye (saka)Wallahualam.....
klu btl uncle dah bjaye keluarkan drpd badannye..
kenape aishah masih lg terus berubat n berubat...
die ade berubat dgn bakal my mother in law....


uncle penipu n mcm bagus....
nak harte aishah jek tu...
pastu kene reject...nak marah tak pasal2....

stop it la..
November 15, 2010 9:03 AM
Anonymous said...

ko mmg terhebat....ko pun sma sungguh mengaibkan...patut disula aje korang berdua!!!!
November 15, 2010 9:05 AM
Asma said...

Bangga plk buka loud speaker nk bg semua org dgr yg Permaisuri tergila2kan pakcik... Memalukan betul.

NI baru cinta Syyy.. dah semua benda nk citer. Gambar permaisuri freehair dan berpelukan dgn pakcik pun satu dunia leh nampak.

KAlo dh kawen nnti, citer ape plk yg pakcik citer, gambar ape plk yg satu dunia leh nmpak...

Permaisuri ni pun satu hal. Ayah dh elok2 jaga, ngn pakcik yg merepek ni juga yg dia ni...

Tgk la. PAkcik langsung tak hormati ayah permaisuri. Lagi nk berkasih sayang dgn dia...
November 15, 2010 10:46 AM
Anonymous said...

pelik betul....
kata islam...
sanggup junjung al-quran....
tp peluk cium, jmpa kat hotel cam org barat....betul ke tak betul ni....
November 15, 2010 5:29 PM
h0tnett said...

salam uncle.. kenapa di buka pekun didada? adakah uncle bangga dengan scandal yang di lakukan? kenapa tak kahwin saja? adakah uncle tak takut azab allah s.w.t amat pedih? semoga allah mengampuni semua nya.. amin..
November 15, 2010 6:15 PM
Marhean Huduh said...

fuh .. besh gak cite ko bikin neh ..
November 15, 2010 7:02 PM
Anonymous said...

lu bodo la, babi lagi pandai
November 15, 2010 9:13 PM
Anonymous said...

nasib baik ko dlm undang2 lord reid...kalo tdak sendiri mau ingat la...bahaLoL
November 15, 2010 10:05 PM
Parang Terbang said...

Tunaikan Tanggungjawab Anda dengan REPORT ABUSE blog uncle seekers. Cepat jangan berlengah lagi
November 15, 2010 10:46 PM
Anonymous said...

tarak guna punya ini olang....penaya bekas permaisuri..
November 16, 2010 3:51 AM
Anonymous said...

macam bagus sangat la lu ni seekers....boleh blah la
November 16, 2010 8:46 AM
Anonymous said...

bodoh la pakcik ni.. aku yg x terkenal ni pon.. rmh psg grill siap mangga pakcik oooiiii. x payah la nak api2 kan org nak ckp konon family aishah tu jahat... ko tu lagi SIAL la..
November 16, 2010 8:47 AM
Anonymous said...

mmg dasar penyangak betul...
muka dah la xhensem...
lagi mau tipu olang ka...
bodo punya olang...
hahaha...
ko jgn nak bikin2 cerita la wei orang tua ganyut...
suka ko ekk mengaibkan orang...
nanti datang aib 2 dekat ko dgn family ko baru ko tau...
ko kena sedar kita menumpang sementara jer di dunia Allah ni..
Azab Allah i2 benar...
i2 janji Allah...
ko tgula...
lagi sa2,ko ni blh dikategorikan sebagai askar Dajjal dah ni...
PENDUSTA DI AKHIR ZAMAN!!!!
minta tuhan jauhkanla dari cop dahi ko 2 dgn tulisan
KAF....FA....RA....
nauzubillahi min zalik....
ROSS........
November 16, 2010 4:15 PM
Anonymous said...

adula mak aii. hotel2 bagai. nak tnjuk yg korang wat maksiat ke?
November 17, 2010 1:48 AM
Anonymous said...

huhuhu....sje nk loudspeaker bg sume org tau btpe brtuahnye uncle seekers dpt panggilan drpd bekas permaisuri agong...benti2 la wat cite xbtol ni....awk 2 ibarat rumah kate pergi...kubur kate mari2 uncle...hahaha...
November 17, 2010 9:18 AM
Anonymous said...

pegang anjing ka dalam gambar kat atas tue?
islam apa kah ini
November 17, 2010 8:30 PM
22 comments:

zelmey said...

Saya juga pernah beberapa kali diminta pertolongan oleh mereka.

Tapi akhirnya sangat mengecewakan. Bukan balasan yang saya minta, duit pun tak pernah saya minta dari mereka malah tidak pernah ambil pun.

Makan minum pun ada yang saya bayar.

Kerana saya bukan boleh dibeli.. apa yg saya lakukan sebelum ini adalah niat ikhlas utk membantu apa sahaja yg mereka perlukan.

Kalau nak ambil kesempatan.. saya rasa saya boleh kot ..

Hingga staff saya terpaksa meninggalkan kerja di pejabat utk beberapa hari menaiki bas ke kota bharu kelantan semata2 untuk memandu kenderaan Permaisuri utk membawa beliau dan mama pulang ke KL.

Tapi apabila staff sy di dalam bas tiba2 Dato Seri muncul di sebelah staff sy dan berkata "Kau jgn beri tahu Aisah atau mama kau dah sampai Kota Bharu".

Ingat KL ke KB tu macam KL ke Subang ke ape?

Staff sy tak peduli terus hubungi mama dan beritahu dah ada di KB.

SO... Dato Seri tak boleh buat apa2 terpaksa biarkan staff saya bersama mereka utk bawa pulang ke KL.

Bagi saya .. ayah beliau seakan tidak menghargai dan menghormati apa pengorbanan org lain utk keluarganya.

You all nilai sendiri lah ...
November 8, 2010 12:04 PM
Anonymous said...

bodoh ler ita ko niee jembalang!!
November 13, 2010 10:53 PM
Anonymous said...

Jumpa kat kondo tu buat apa? muskil gak... kalau berdua2 ..apa lagi keje yang boleh di buat... kata islam ... orang islam tak buat keje2 yang boleh menimbulkan fitnah... nauzubillah....
November 14, 2010 12:10 AM
Anonymous said...

benda camni pun nak citer kt orang ke ? takleh blah lansung la weh ..baik hang naik c70 pi round satu kampung sambilo tangkap ikan la
November 14, 2010 12:45 AM
Anonymous said...

Saya tinggal kat Kondo ni dah lama tapi tak pernah pun nampak si Habib ni or Pn Aishah kat sini..hmmm...biasanya bdk2 mtnce kat sini akan citer kalau ada orang high profile tinggal kat sini..tak pernah lak dgr dia orang citer..wallahualam..
November 14, 2010 5:44 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)
November 14, 2010 8:48 AM
zehan said...

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”
November 14, 2010 8:48 AM
Anonymous said...

taubatlah....semoga ALLLAH s.w.t mengampuni dosa ko pakcikseekers
November 14, 2010 7:07 PM
Anonymous said...

hahaha jgn caya langsung la. semua nie is a piece of garbage..blogger pun garbage..
November 15, 2010 12:36 AM
Anonymous said...

jgn caya...semua nie sampah....bogger pun sampah gile publisiti...
November 15, 2010 12:37 AM
anna said...

ni la manusia yg paling mangkok yg pernah aku kenali dlm mana2 media di dunia ini...
November 15, 2010 3:39 AM
Anonymous said...

Mcm org x betul je Uncle ni...
November 15, 2010 5:55 AM
hamzah ian said...

har har har
November 15, 2010 7:54 AM
Anonymous said...

mcm ada yg tak betul ngan uncle niihh..
mengaibkan
November 15, 2010 4:58 PM
AnakGanu said...

uncle ni perasan lebih siot...aphal tah...cari publisiti ke bang?? dah x jumpa hantu, jumpa permaisuri pon jadi lah..
November 15, 2010 8:21 PM
Anonymous said...

haram jadah punya cerita, lu bodoh apa, babi lagi pandai
November 15, 2010 9:14 PM
Parang Terbang Ke Muka Uncle said...

Tunaikan Tanggungjawab Anda dengan REPORT ABUSE blog uncle seekers. Cepat jangan berlengah lagi
November 15, 2010 10:47 PM
Anonymous said...

sudah la seekers.. ko mencari publisiti murahan la.....
November 16, 2010 8:44 AM
Anonymous said...

halooo orang tua brengset...
kalau ko kata niat ikhlas yg ko pg aibkan dia knaper???
sa2 punya bahlol la ko ni!!!
mcm la ko 2 bagus sgt kan...
kalau ko rasa ko terrer sgt ngan ilmu ko 2 aku cabar ko jumpa Harun Din...
kalau ko jantan yag ada telor la kan...
kalau xada xaper...aku faham...(^^)
hehehe...
November 16, 2010 4:01 PM
Anonymous said...

huhuhu...btol ker sume ni uncle...klu dok ckp kt tv bkn main lg...tp bab2 cmni jahil....bkn sume bnde kite lh kongsi...at least klu btol pon pk2 r maruah or harga diri org len...jgn ckp xserupa bikin okey......
November 17, 2010 8:58 AM
Anonymous said...

comfirm trafic lu nye blog naik gile.. tahniah la kalau berjaya naik kan ranking dengan isu2 camni..
kalau kamu benar2 cintakan dia, buktikan cinta kamu dengan cara yang betul, bersesuaian dengan situasi dan keadaan.. negara Malaysia masih lagi berdaulat dengan pimpinan raja, sultan, dan permaisuri, so anda harus hormati mereka.. good luck!!
November 17, 2010 7:09 PM
Anonymous said...

lu nih memang bangang... dari dulu lagi... poen sungguh... lu nih kaki kincing lah bro.... dulu lu malukan diri ngan berdebat ngan dr fadilah kamsah yang lu sendiri tau ilmu dia yang tinggi... lu dah bukak pekong kebodohan lu sendiri... skarang lu buat camnih plak... apa bangsat sangat lu nih bro?? aku tak leh lupa lu nyer statement antoo suka awek pakai seksi.... lu nih bebal.....


all geng bloger flag jer blog nih... semak cam sampah... sebijik mcm taik...
November 17, 2010 7:38 PM
52 comments:

Anonymous said...

sy tabik dgn uncle cuz brani ngaku & bercerita tentang kisah cerita cinta anda. uncle dan pemaisuri aisyah berhak dpt kebahagiaan masing2 kan? kalu dh jodoh x kn kemana lar. mudah2an dua2 pown bahagia. cinta x kenal pangkat ker..nama ker.. usia ker..@ harta.. nie sume soal hati.
November 3, 2010 5:43 PM
Anonymous said...

tp uncle nak ke kat aisyah tu ?
November 3, 2010 7:05 PM
zelmey said...

I have seen this in person :)
November 8, 2010 11:55 AM
^MaX2™ said...

Abg Naguib?!
AARRGHHH!!!
November 9, 2010 12:54 AM
Anonymous said...

...


Caya la uncle... wa tabik sama lu.. lu mmg berani...


..
November 13, 2010 2:58 PM
Marhaen Kacak said...

cayala uncle seekers...gentle beb... senapang gajah pun lu tak takut kan?


Nasi Lemak, Spender Pun Dakyah Freemason?
November 13, 2010 5:18 PM
Anonymous said...

ape motif kau?
mengaibkan aishah?kalau btul pn mereka itu salah,perlukah diaibkan begini?Hukum mane kau ikut?
Allah bayar cash je weh.Tunggu...~
November 13, 2010 5:47 PM
Anonymous said...

muka ko hodoh ada hati nk gila glemer.. dok diam2 ngn rncgan ngarut ko tu dah le
November 13, 2010 8:23 PM
Anonymous said...

seriously..bodoh nak mampos uncle seekers ni..mcm ngarot ja suma cita ko ni..kalau ye pown ko kenal ngan family Pemaisuri Aisyah ni xyah lah nk eksyen wat cite lelebeyh..memalukan btol lah ko ni
November 13, 2010 9:11 PM
Anonymous said...

benda bangang apa yg kau buat neh?buka aib org.kau mmg bodoh.sama mcm rancangan seekers bodoh kau tuh.xdak kerja p cari hantu..padahai yg hantu tu kau.xpayah susah2 p cari.
November 13, 2010 10:50 PM
Anonymous said...

mmg bodoh gler nak mampus!
November 14, 2010 1:27 AM
Anonymous said...

apa yg cuba dismampaikn neh? diamanahkn? duh.. cari publisiti la lu uncle.. dlu kena ngan fadilah kamsah pown trdiam..
November 14, 2010 4:16 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)
November 14, 2010 8:47 AM
zehan said...

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”
November 14, 2010 8:47 AM
Anonymous said...

UNCLE SEEKER..KO BODOHLA...
1ST MENUNJUKKAN KO NI X DER ILMU AGAMA MAK BAPAK KO X HAJA KE??
2ND KO BUKAK AIB ORG NMPAK SGT ADER PROBLEM NGAN KO
3RD KO TU HANTU YG KO CARI2 SELAMA NI..

WEI BALIK LA KE PANGKAL JALAN...KO TU DA TUA NAK MAMPPOS.......AISYAH HANYA SEORG PPUAN BIASA YG SUNYI..KO MAINKAN PERASAAN DIA...PATUTNYA KO NGAKU KT DIA AWL12 YG KO X DER ATI NGAN DIER
CKPLA YG KO ADE ATI NGAN DUIT DIE..
GTAULA RNCGN SEEKERS KO X DER HANTU KUA...TRUS TERANG JE YG KO DA POKAI NAK MAMPOS..HAHAHAHA BODOH
November 14, 2010 9:05 AM
Anonymous said...

Takde sape kisah pun...hahahaha... suke ati ko la penipu...hihihi amcam, kote dah gatal ker bro...
November 14, 2010 10:13 AM
Anonymous said...

wei..buat malu keturunan jer...
November 14, 2010 4:22 PM
Anonymous said...

muke dhla buruk..pgai pom buruk..mmg teruk la ko ni pakciksetan!!
November 14, 2010 7:22 PM
Anonymous said...

WAHAI MANUSIA YG BERAKAL N BERAGAMA.....KEBENARAN N KEADILAN BOLEH DICAPAI TANPA MENGAIBKAN ORG YG DLM KESUSAHAN YG PERLUKAN PERTOLONGAN.....INI BUKAN CARANYA....CUBA FIKIR...KLU BTOL ANDA IKHLAS SYGKAN SESEORANG...SANGGUPKAH ANDA MENGAIBKAN ORG YG ANDA SYG TU???? DARI SINI KITE BOLEH NILAI MANA YG BTOL MANA YG TIDAK...WASSALAM
November 14, 2010 8:53 PM
Anonymous said...

xbetul da org tue ni
November 14, 2010 11:10 PM
Anonymous said...

bawak2 ar sedor diri.....ko nie kaki kikis agaknyer.....dah bercinta nak malukan lak org tue....ko x malu ker?????? lelaki per ko nie?? dayus??? kawan ngan iblis ar ko tue..
November 15, 2010 1:16 AM
Anonymous said...

i pity you uncle seekers,you are too desperate to tell the world that the lady once love you...dont do this to her,be a man,not be the satan by telling her aib to others...if we look word by word of your story,we can easily notice that the she is not problematic,but you are,yess you!be a gud muslim,Allah will protect your aib is u protect others...
November 15, 2010 1:23 AM
Abershavin said...

muka uncle mcm jenglot..
member saya cakap
kahkahkah
November 15, 2010 1:57 AM
Anonymous said...

uncle i thing i had to say. you are freaking idiot!stupid mtf who doesnt realize how stupid himself is.n for queen stop what u are doing.this old man doesnt fits u.he is dirting inside out.UNCLE BODOH!
November 15, 2010 2:26 AM
sayapmalam said...

muka uncle takde cahaya la.nampak macam terhegeh-hegeh sebab post cite ni.suka ke ramai visitor?ke nak publisiti?kat akhirat nanti aib ko terbukak abis sampai cair satu badan ko.
November 15, 2010 4:31 AM
Anonymous said...

hahha pelik2 jek..diam2 sudah la ta private lansung
November 15, 2010 6:09 AM
Anonymous said...

huh....bila aku baca petikan serta melihat pic pic bekas permaisuri dan penulis blog ni...nampak sgt penulis blog ni nak sgt kisahnya hangat di mata rakyat Malaysia.knapa dia tak cite kisah dia ngn bekas isterinya dlm blog ni..? nampak sgt nak glamour..kesian aku tgk siti aisyah..apa yg aku harapkan agar siti aisyah tidak mengahwini penulis blog ini..semoga Allah melindungi siti aisyah dari kejahatan yg terlihat dan yg terselindung.
November 15, 2010 7:15 AM
hamzah ian said...

har har har
November 15, 2010 7:52 AM
Asma said...

A'ah la.. Pakcik ni mesti harap2 wartawan Melodi datang terjah.. Pastu msuk paper 1st page besar2.. Konon2 bangga la dpt menawan hati permaisuri...

Tp permaisuri tak sepadan dgn pakcik, sbb pakcik sgt perasan bagus dan pasti akan mensia2kan cinta permaisuri...

Mana ada org bercinta buat kronologi kisah cinta dia. Biasanya org laen yg buatkan, itupun org yg popular je dapat..

Kesian pakcik..
November 15, 2010 10:30 AM
Anonymous said...

sex seekers la lu bro!

Belum kawin mana bley peluk2 & cium2
Tak payah la junjung Al Qur'an bro...
Lu tau hukum Islam tak bro?
November 15, 2010 6:00 PM
hamba said...

apakah kamu wahai uncle seekers x langsung mengingati mati??apabila kamu membuka keaiban orang lain maka kamu tunggulah pembalasan dari Allah s.w.t. Tidakkah kamu pernah mendengar ""Tidak menutup seseorang akan keaiban orang lain melainkan Allah akan menutup keaibannya pada hari qiamat". (Riwayat Muslim)"..Janganlah kamu memalukan mantan permaisuri dengan sedemikian..kamulah satu-satunya lelaki paling tidak bermoral pernah saya lihat..kamu katakan kamu tidak takut dengan pistol,tapi kamu dedahkan cerita cam ni..ini bermakna kamu juga takut dengan kematian.dimanakah keheroanmu??kamu masih mempunyai ibubapa, fikirkanlah mengenai perasaan mereka...apakah tujuan ibu yang mengandungkan kamu selama 9 bulan untuk mengaibkan atau menjatuhkan maruah sesiapa???kamu tidak fikirkah tentang Kuasa ALLAH S.W.T??ingatlah kita ini membawa agama yang diturunkan Allah s.w.t pada rasulnya nabi Muhammad S.A.W. dan kpd umatnya..jgnlah kamu mengaibkan pekara seperti ini lagi.APAKAH PANDANGAN BANGSA OR AGAMA LAIN APABILA MELIHAT PERKARA SEPERTI INI BERLAKU??KAMU KENE INGAT KITA DUDUK N TINGGAL DALAM NEGARA YANG BERDASARKAN SISITEM BERAJA.kamu telah mengaibkan institusi raja-raja melayu.anjing yang buang air kecil di tepi jalan lebih mulia dari kamu yang membuat kenyataan seperti in..bertaubatlah kamu selagi masih diberikan Allah sedikit ruang untuk kita semua selaku hambaNYA....
November 15, 2010 7:06 PM
Anonymous said...

bodoh seekers
November 15, 2010 8:13 PM
srinoora's said...

jgn la buat mcm ni...siap ada gambar permaisuri kat atas..pastu peluk2...memang patutlah keluarga terhormat marah..
walaupn niat anda baik tp mungkin tidak baik pada org lain,,, saya sedih tgk blog ini apalagi membabitkan mantan permaisuri..
November 15, 2010 8:49 PM
Anonymous said...

bodoh!
November 15, 2010 9:14 PM
Gorgeous H said...
This post has been removed by the author.
November 15, 2010 9:58 PM
Akak Gojes said...

tak suka jangan baca la. komen maki hamun plak.
November 15, 2010 10:07 PM
Parang Terbang said...

Tunaikan Tanggungjawab Anda dengan REPORT ABUSE blog uncle seekers. Cepat jangan berlengah lagi
November 15, 2010 10:49 PM
Fuziani JSR said...

kISAH CINTA TUAN DGN MANTAN PERMAISURI ADALAH HAK TUAN TAPI CARA TUAN MENULIS DI BLOG DGN MEMPAMERKAN BELIAU MEMELUK TUAN SEBELUM ADA IKATAN SUAMI ISTERI.... SAYA RASA TIDAK PATUT DAN MENGAIBKAN BELIAU... KASIHANILAH DIA DAN KELUARGANYA..
November 15, 2010 10:58 PM
Anonymous said...

alo seekers you are stupid and crazy........
November 16, 2010 8:45 AM
Anonymous said...

WOI MANGKUK,APE DA..SETAKAT BERANI TULIS DALAM BLOG TP X GENTLE NAK JUMPER BAPAK DIER..SUDAH LA DARI SITU DAH NAMPAK KO NI X BERANI JUST POYO TAHAP BABI
November 16, 2010 12:50 PM
Anonymous said...

Salam..

xtau nk ckp per. org yg da rs dier sorg je btul, nk tegur pn xgune.

wat mende cam nie pe yg dpt.

1- Buka aib org, keluarga, umat islam.

2- tengku dpt malu. masyarakat pndang serong.

3- sebar fitnah klau bende nie xbtul.

byk lagi bende nk tulis drpd aib org. Amanah bkn bende yg leh main².
dosa diangap biasa akhir zaman nie.

Lu pikir la sdri..
November 16, 2010 5:46 PM
Anonymous said...

lelaki mcm kau...
mcm VAVI je..
xsedar diri..da tua..xhensem..berkedut..
oitt..buat bertaubat!!!
RUMAH KATA PERGI, KUBUR KATA MARI..
ko teringin msuk neraka ke??
bagus lar booking awal2..
semoga Allah bgi kau hidayah sebelum kau mati...
astagfirullah al'azim...
November 16, 2010 7:43 PM
Anonymous said...

PAKCIK TUA YANG GILA
November 16, 2010 10:15 PM
Sufeean85 said...

sebelum2 ni pun ko perabih dwet bini ko...skrang nak perabih dwet aishah plak??manusia manusia...dari kes ko yang dulu lagi dengan bekas bini aku dah meluat
November 16, 2010 11:01 PM
almondpecan said...

Ada juga yang suruh aku bersedia makan yang sedap-sedap dan main internet puas-puas kerana tak lama lagi aku akan ditahan bawah ISA! (bolehke?)

Apa pulak tak boleh? Dah nama dia pun detention without trial. Ertinya apa2 je la alasan utk penahanan.
November 17, 2010 4:09 AM
Anonymous said...

seperti biasa aku rasakan apa yang lu lakukan adalah hak peribadi lu sendiri....tapi sebagai org islam dan juga orang yang telah 'TUA', maka pakailah akal sedikit....malu bebudak baca blog dan kata2 dari kau yang amat memalukan.....
November 17, 2010 7:06 AM
Anonymous said...

hati ko da kering -

walau apa pon hujah2 yg kita komen, ko hanya akn balas dgn sinis dgn logik akal semata2 ...

hanya satu ayat shj.. SUBHANALLAH, Allah Maha Besar lg Maha Bijaksana
November 17, 2010 8:01 AM
Anonymous said...

sumer komen hampir same..
klik report abuse at the top of this blog..
November 17, 2010 9:24 AM
Anonymous said...

Org macam ni..patutnye kene buang negeri je..buat peghabis bogheh je negara ada org mcm ni..sangat merbahaya woo..bg nasihat pun tak guna woo..tak makan sama ini org..apa kata pakat ramai doakan moga dia dibuang negeri..pi dok sorang2 kat mana2 pulau ke..hahahaha....
November 17, 2010 5:58 PM
Anonymous said...

trolling
November 17, 2010 8:14 PM
Anonymous said...

boDoh La si Gelap ni!!!.
November 17, 2010 9:37 PM
Anonymous said...

haha!! lucu eh..memalukan org melayu je.nasib baik aku bukan org islam huhuh.

org islam/muslim ne memang suke sangat ngan benda2 camne..bomoh2!!.(benci la ngan korang ehh!)

insaf la wahai...pokcik gelap!!!
jangan bt ilmu itam kat bkas permaisuri ne.bace & tgo muke ko pun dah tahu dah...haha!.
November 17, 2010 9:43 PM
210 comments:
«Oldest ‹Older 1 – 200 of 210 Newer› Newest»

Anonymous said...

What the hell with you. Kononnya di AMANAHKAN untuk jaga Aishah. Ko goreng dia habis2 kemudian ko kata ko diamahkan menhaja dia. Gila punya orang. Sebenarnya, ko lah hantu. Ko lah Iblis, ko laha syaitan.
November 4, 2010 8:08 AM
Anonymous said...

well if u dunno head or tail of the story and proceed to make a comment that is just irresponsible. being irresponsible is normally what the syaitan will do.... im sure everybody knows that. cheers!
November 4, 2010 10:00 AM
Anonymous said...

permaisuri manusia juga~

love should not and will not be challenge by social status, race...and what not.

unless... if uncleseekers is a god damn skillful photoshop artist~
November 5, 2010 7:42 AM
zelmey said...

Kebenaran pasti terlihat disuatu hari nanti..

I have seen everything
November 8, 2010 11:51 AM
^MaX2™ said...

Don't judge person coz you hear the story...
You don't know him so much...
"Maka sesiapa yang bercakap/niat pada seseorang itu akan keburukannya, maka sebenarnya orang itu yang membuka aibnya sendiri..."
Pikir2kanlah....
November 9, 2010 12:50 AM
Anonymous said...

pakcik sampah..
lawak la cite kau..
takbur,riak n bukak aib orang..
semua ada..
TAUBATLAH...
adios sampah
November 13, 2010 9:10 AM
Anonymous said...

Amanah??? amanah ke dok peluk2 gitu? kata sggp junjung AL-QURAN.. Peluk2 pun sanggup jugak ker? dia tu muhrim ko ke uncle...
November 13, 2010 9:54 AM
Anonymous said...

bajetlah bagus gila lah uncle seekers!
wakakaka...
tp aku pelik btol laa..
dalam ramai2 laki duk ada ni uncle jugak yg dipilih...
xdak org laen kah?
hahahahahk
November 13, 2010 10:01 AM
Anonymous said...

korang tak tau ke, angkel seeker ni penyihir n bela jin. aku cabar angkel seeker kite jumpe kat darulsyifa atau darulsaka, atau akrine. mau melolong angkel seeker ni kene ruqyah.. ckup2lah tu ko nak sihir2kan si aishah ni..
November 13, 2010 10:06 AM
Anonymous said...

hanya Allah yg tau apa ada dlm hati manusia, baik atau buruk niat dan kehendak... dan hanya Allah yg akan memberi balasanNYA... Ay Allah, berilah keimanan kedalam jiwa manusia2 yg terlibat..
Membuka keaiban orang adalah sehina2 perbuatan... dan setiap perbuatan, pasti ada pembalasan... tungguuuu
November 13, 2010 4:03 PM
Anonymous said...

hanya Allah yg tau apa ada dlm hati manusia, baik atau buruk niat dan kehendak... dan hanya Allah yg akan memberi balasanNYA... Ay Allah, berilah keimanan kedalam jiwa manusia2 yg terlibat..
Membuka keaiban orang adalah sehina2 perbuatan... dan setiap perbuatan, pasti ada pembalasan... tungguuuu
November 13, 2010 4:04 PM
Anonymous said...

ala.. dia nak create tekanan kat keluarga aisha.supaya keluarga aisha akur dengan kehendak dia. dengan cara ni dia ingat ayah aisha nak kasi kawin dengan dia kot.. what are despret person u a?. pandailee ko tabur kasih sayang pada org tu, ko mainkan perasaan dia. kenapa janda yang ko pilih? anak dara tak lutkan dengan bisikan gurauan ko?.
November 13, 2010 4:14 PM
Anonymous said...

memamng menipu..dah tu apa point diapegi sccan smua resit bayaran..sms ..dan lain2...kesimpulnnya mcm nak ckp AISHAH je terhegeh2 kat dia..sebb ada satustaement dia ckp "dia panggil aku syg sedngkan aku hanya panggil dia cik puan/ pemaisuri) BAJET BAGUS SIAL...JAHAT! SIAN PEMAISURI! entah2 kena "hembus2" :(
November 13, 2010 4:39 PM
Marhaen Kacak said...

gelak gulink2 aku baca komen....haha


Rancangan Akademi AlQuran dan Imam Muda Agenda Yahudi dan Freemason
November 13, 2010 5:14 PM
Anonymous said...

ape ni men peluk2 uncle...
kalo betol la uncle ni syg sgt kt puteri n kononyer diamanahkan tuk jg puteri...ni ke carenye??
peluk2...
baik u all kawen la...
November 13, 2010 8:43 PM
Anonymous said...

wehhh..uncleseekers...ko niee kan memng bodoh bin tahlol ler wey!!! sedap2 jerk ko tayangkan aurat permausuri tuee lepas ko bomoh kan dia kn3x...ko ingt aku xtahu ler..dasar lelaki berhantu...

ko tuee bela jin..padan ler muka ko itam jerkkk..meh ler jumpe ustd haron din..aq cabar koo lau ko berani...
November 13, 2010 9:03 PM
Anonymous said...

scary doe muka uncle ni
apa point la dia post cite ni.
buat malu je.
November 13, 2010 9:07 PM
Anonymous said...

nonsense!!ridiculous!!
November 13, 2010 9:49 PM
pakeri said...

perh ramai giler komen dari anon..

:)
November 13, 2010 9:59 PM
Anonymous said...

mende laa unkel ni tulis bagai.. lawak doe ko bukak aib n aurat org cmni. cam sial je... moga dosa ko diampunkan Allah ye unkel.
November 13, 2010 10:34 PM
Anonymous said...

haha..poyo la ko uncle oii..
macam la ko ni bagus sgt..
siap letak gambar n sms kat blog ko..
udah2 elr nk cari glamour..
ko teringin nk masuk paper ke bro?

nk termuntah aku baca artikel ko..
over la ko!! cam keling estet keluar pekan
November 13, 2010 10:56 PM
Anonymous said...

Kalau betul pn carik la org ensem sikit...hahahahkk
November 13, 2010 11:21 PM
unclebodoh said...

ko ni mmg bodoh la uncle.. muka x hensem x tau maluuuuuuu... bangangggggggggg
November 14, 2010 12:15 AM
Anonymous said...

insaf2 la uncle..jgn sebarkan aib org dan diri sndiri..berdosa..
November 14, 2010 12:19 AM
Obefiend Weiland said...

uncle memang tough

hensem dan macho

cayalah

dulu P Ramlee dapat puteri Norizan. sekarang lu pulak

lu bakal ganti P Ramlee liao
November 14, 2010 1:17 AM
Anonymous said...

you are so irresponsible man!!!
wut the fuck psl amanahkan kalo sampi buka citer mcmni? grown up!!! you're old enough to think about your action. she a women, u should protect her, not treat her like this. stupid old man!!!
November 14, 2010 1:25 AM
Anonymous said...

kunda la uncle.
uncle ni cot banyak sangat.
tu yang otak dah sakit tu.
November 14, 2010 1:27 AM
Ben Ya said...

mandrem jgn x mandrem
November 14, 2010 1:34 AM
Anonymous said...

perlukah mantan permaisuri diaibkan begini..walau pun nak menceritakan tentang kebenaran..wanita perlukan perlindungan bkn penganiyaan..berdosa besar..Dato' Seri ada hak utk menjaga kebajikan anaknya..kamu tiada hak..dia perlukan seseorang yg benar2 bertanggungjawab terhadapnya..bkn seseorang yg telah mengaibkan anaknya mcmnie..hidup nie ibarat pusingan roda dan Allah Maha Mengetahui..kalau Allah nak tunjuk..kejap je lagi Dia boleh tunjuk..bertaubatlaahh..pulangkan mantan pada yg hak...semua bapa nak yg terbaik utk anak2nya walaupun anaknya hanya seorang balu..
November 14, 2010 2:42 AM
Anonymous said...

jenglot betul!
November 14, 2010 4:43 AM
daq ann said...

pakcik seekers,aku xtahu nk golongkan dalam golongan apa..
teruksangat penghinaan yg kau buat tu!!!!
November 14, 2010 6:20 AM
lolyat gang said...

ko sokong uncle brengset ni gak ke obe ?
November 14, 2010 6:55 AM
Anonymous said...

da point is, mamat nie nk tunjuk yg mantan permainsuri nie terhegeh2 nk kt die... so? hebat sgt la tu? konon ! mmg patut pn dato seri menyampah ngn ko.
November 14, 2010 7:39 AM
Mata terbukak said...

Apa punya orang lah,sayang tapi bukak aib..artikel kau ni tak ubah macam budak perempuan yg baru nak baligh,dok jaja cerita kat semua orang..Kalau kau berani sangat,kenapa lak tak call atau SMS je ayah permaisuri??Bacul..tak sudah2 ngan publisiti murahan kau??
November 14, 2010 7:43 AM
Anonymous said...

alangkah baiknya kalogambr tidak bertudung tidak disiarkan.. alangkah berdosanya menunjukkn aurat orng lain... kalo pun sayang tidak perlulah diaaibkan sebegini...
November 14, 2010 8:12 AM
LandoSeekers said...

Udah-udah la tu sihir orang,Uncle..
Tak cantik pun si Aishah ni.

Gemuk.
November 14, 2010 8:24 AM
zehan said...

"Wahai orang-orang Muslim, jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian prasangka adalah dosa dan janganlah mencari kesalahan orang lain dan janganlah mengumpat sebahagian yang lain, Sukakah salah seorang diantara kamu memakan daging saudaranya yang telah mati? Maka tentulah kamu jijik kepadanya. Dan bertakwalah kepada Allah. Sesungguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha penyayang" (49,12)
November 14, 2010 8:45 AM
zehan said...

Rasulullah SAW bersabda : “Seorang muslim adalah saudara bagi muslim yang lain, ia tidak akan menzaliminya dan tidak akan membiarkannya binasa. Barangsiapa berusaha memenuhi keperluan saudaranya maka Allah akan memenuhi keperluannya. Barangsiapa yang menghilangkan kesusahan dari seorang muslim maka dengan hal itu Allah akan menghilangkan salah satu kesusahannya kelak di Hari Kiamat. Barangsiapa yang menutup aib seorang muslim maka Allah akan menutup aibnya di Hari Kiamat.”
November 14, 2010 8:46 AM
Anonymous said...

haish...asal kne dedahkn kt blog ek...ape tujuan uncle nie!
lu pk la sendiri....
November 14, 2010 8:50 AM
Anonymous said...

uncle seeker boleh.......malaysia boleh!!!
November 14, 2010 9:00 AM
Anonymous said...

dah aisyah tu pakai tudung, knapa post gambaq dia tak pakai tudung? kenapa amek gambaq dekat2? tak kawen lagi kan?

apa prinsip uncle sbenaqnya ni?
November 14, 2010 9:33 AM
Anonymous said...

pakcik yang dikasihi...

apa motif awak nak mengaibkan bekas permaisuri tu???saya tak nampak relevennya kat sini sama macam saya tak nampak releven awak mencari hantu tu.
November 14, 2010 9:53 AM
Anonymous said...

salam,
mcm x percya,
yg saya x faham knp ada org marah bile org lain mengutuk uncle?
uncle sendiri yg beria bukak cite ni kt blog, cite pung pang pung pang jd mmg nasib la kalau kene maki, ye dak?
benda yg uncle buat ni mmg sah2 la x elok jd knp berani sebut2 psal akhirat?
setiap org pasti akan ditimpa kesempitan jadi kalau uncle nk carik jln penyelesaian carik la jalan yg halal di sisi agama.
ini bukan soal cinta x kenal status ke ape, atau soal sy ni perfect sgt ke nk bg nasihat.
kalau lah uncle btul2 cinta sgt kt Permaisuri mungkin uncle x kn sggup dedah kn dia mcm ni.
atau mmg konspirasi korang berdua.
kesian tgok Permaisuri ditogelkn oleh uncle mcm ni.
kalau korg mmg bercinta dan nk kahwin, jgn la smpai kn berita baik tu dgn cara mcm ni.
mmg sng je sy bercakap ikut suka hati tp renung2kn lah.
saya berdoa agar uncle dan Permaisuri sentiasa mendapat tempat di sisi Allah, dan jgn lupa yg pintu taubat sentiasa trbuka buat sesiapa yg betul2 bersedia utk bertaubat. Amin
November 14, 2010 10:37 AM
Berani kerana benar said...

Adakah Uncle Seker ni dah kawin dengan bekas permaisuri ni? Kalau dah kawin tu mungkin boleh terima lah dia posting gambar bekas permaisuri tu disini.

Sebaiknya uncle seeker jgnlan posting benda-benda macam ni kerana benda ni boleh mengundang prasangka. Jadi jgn salahkan pembaca kalau tau pembaca tak dapat info yang betul. Uncle seeker lah yang sepatutnya cepat-cepat menjelaskan benda-benda ni semua supaya hilanglah prasangka. jika dibiarkan, uncle seeker juga akan terima 'sahamnya' juga.
November 14, 2010 11:49 AM
Anonymous said...

saya rasalah kan.....permaisuri aisyah ni ada masaalah ni. kalau tak dia tak akan pandang pakcik seekers yang muka bujur bak tepak sirih ni. saya ada abang yang sakit, perempuan yang mustahil dia pandang tulah dia tergila2 nak kawin..tup2 bila pergi berubat baru dia tersedar semua. sbb saya tgk penampilan permaisuri..cara permaisuri layan pakcik ni samapi suruh pilih pakaian dalam nya. depan mak pakcik ni pula tu..macam di luar kawalan. dan rumah nya pun ada cctv. macam family permaisuri tgh jaga dia. bukan kerana pakcik ni. jangan nak perasan okey!!!!!!saya marah sbb saya sayangkan permaisuri..menitik air mata ni baca blog hampeh ni. maruah permaisuri di pertikaikan. percayalah wahai semua...permaisuri kita buat semua ni diluar kawalannya.
November 14, 2010 12:58 PM
Falina said...

assalamualaikum
uncle seeker,
hanya awak ja tahu tujuan awak buat ni semua.
tapi saya amat malu dgn tindakan anda.
ya, tuanku aishah manusia biasa juga. begitu juga dgn kita semua. tapi tidak mampukah anda menggunakan akal utk bfikir secara rasional?
samada yg mjadi mangsa adalah awak ataupun tuanku, ajakan saya, tolong padamkan gambar2 tuanku yg tidak sesuai ini. atau lebih baik lagi padamkan crita ni.
November 14, 2010 2:24 PM
Anonymous said...

Dear uncle seeker

kalau cinta sejati bukan macam ni caranya ..
kalau lelaki sejati bukan macam ni juga caranya ..
kalau muslim sejati bukan macam ini juga caranya...
November 14, 2010 4:14 PM
Bibu said...

saya cume boleh doakan kite semua kembali ke pangkal jalan yg benar. Yang benar dan baik sume dari Allah yang buruk tu dari manusia belaka.
Uncle, saya dah jalankan kewajipan saya sebagai umat Islam menegur dan memperingati tuk semua dan diri saya juga. Selebihnya itu diri masing2.Astagfirullahalazim liwalakum (smoga diampunkan dosaku dan kamu).
November 14, 2010 5:01 PM
Anonymous said...

si bodoh ni..nak buat cerita lawak ke hape? Uncle seekers, lu mmg di lahirkan bodoh la..kalau tak de org bodoh mcm lu maka tiada la perkataan bodoh..

bodoh adalah uncle, dan uncle adalah bodoh..
November 14, 2010 5:04 PM
hellghast said...

peh! sampai Obe pun komen same hahaha!!!
btw bile sebut tentang uncle aku takkan lupa dia menipu penonton tentang vcd hantu,memang pakar menipu,sekali menipu,selamanya org tahu...
gile publisiti atau lebih tepat lagi mcm nak dapatkan perhatian.or nak dapatkan duit?hehehe...
November 14, 2010 5:21 PM
ntah sape aku said...

uncle muke buruk bebenow..gler ape aisyah nk kt die..mesti guna guna guna nih...uncle kn byk ilmu~~siann kt aisyah..peluk cium uncle..mybe mse peluk cium tu die terbyg2 muke brad pitt kowt..pdhal yg sbnarnye.....nk muntahh aku tgk muke die..bwekkksssss
November 14, 2010 6:40 PM
OoNey™ said...

ala macam nk cari publisiti murahan..mungkin betul dia mnt kt ko..dan mungkin jugak ko perasan sendri..hahahaa..jaga la title dia..org istana..apa la nk bukak aib orang..cuba org aibkan ko..?malu beb..sedar..what goes around comes around..qisas..
November 14, 2010 6:40 PM
Anonymous said...

da tentu uncle seeker ni da sesat..hbs benda da xlaku so nak cari publisiti dia wat la mcm ni..bodo xtau agama buka aib org..hahahah..bangang gilo
November 14, 2010 6:56 PM
Anonymous said...

lu ni prasan bagus la der. dari dulu aku nyampah ngan ko ni. apa motif ko buat camni?? nak masok melodi?? btw, canggih gak enpon ko eh? hahaha
November 14, 2010 7:25 PM
Anonymous said...

nothing to say tapi membuka aib orang secara langsung membuka aib sendiri...

menutup aib orang secara langsung menutup aib sendiri...

kemudahan internat patut dimanfaatkan secara baik....

EGO is ruin evrything
November 14, 2010 7:37 PM
Anonymous said...

"Sesungguhnya orang-orang yang suka menghebahkan tuduhan-tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat dan ingatlah Allah mengetahui (segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian)". "Sekiranya tidak ada kurnia Allah dan rahmat-Nya kepada kamu semua di dunia dan di akhirat, nescaya kamu ditimpa ‘azab yang besar kerana perbicaraan kamu tentang berita bohong itu. Ingatlah di waktu kamu menerima berita bohong itu dari mulut ke mulut dan kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui dan kamu menganggapnya suatu yang ringan sahaja pada hal ia di sisi Allah adalah besar. Dan mengapa kamu tidak berkata di waktu mendengar berita bohong itu?. Sekali-kali tidaklah harus bagi kita memperkatakan ini. Maha suci Engkau (Ya Tuhan kami) ini adalah dusta yang besar".
November 14, 2010 7:49 PM
Anonymous said...

mcm2 lah org kutuk u...
jgn tgk kesalahan org tp nilai dulu diri sendiri untuk menilai org lain...
mayb btl die salah tp kite sebagai umat hanya mmpu untuk menasihati bkn memaki hamun org lagi...
dlm dunia ni x pernah ade manusia yg sempurna...semuanye x sempurna...
tp kite x berhak mengutuk org..kite harus menasihati nya...dosa2 dia hnya ALLAH s.w.t saja yg mengetahui.. harap2 semua org insaf lah...
November 14, 2010 8:11 PM
ARC™ said...

eh eh anon sekalian apsal korg takut sangat nak tunjuk diri. Tengok ni

UNCLE kau ni TAHI BERUANG lah

Sekian, dari anonymous bernama
Kan senang?
November 14, 2010 8:24 PM
Anonymous said...

pakcik seekers, apa motif pakcik siar gambar2 mcm ni? nak cari publisiti? nak up nama pakcik sbb cite seekers yg menipu tu orang tak layan dh?

Amanah la sangat.kalau pakcik ni amanah, patutnya pakcik sedar aisyah tu bkn muhrim pakcik sampai nak peluk2. lepas tu nak bukak cerita pulak pasal ayah dia.syg apa mcm ni. ni mcm nk memalukan aisyah n family dia saja
November 14, 2010 8:26 PM
Shahrizat said...

adeh...tak tau le mana betul mana idak..tapi kalau benar siti aisyah ini jiwanya sunyi..harap uncle tak ambil kesempatan lah, bapak dia pun tak ambil kesempatan. kesian kat dia. dia pun ada perasaan jugak. Betullah dia pun manusia biasa.
November 14, 2010 8:49 PM
dotblogspotdotkom said...

apa yg deme nih cerita?..... cerita hantu kah?.. cerita apa kah?.... aku ketinggalan keretapi kah?..

huhuhuhuhu
November 14, 2010 8:50 PM
abd. halim hadi said...
This post has been removed by the author.
November 14, 2010 9:16 PM
Anonymous said...

wei uncle..kot ye pun jgnla siarkn gmbr mantan permaisuri..aurat dow...behla ko peluk2 "amanah" ko 2 ek..gile ape ni...
November 14, 2010 9:20 PM
Anonymous said...

sedarla sape diri tu .. taubat la ..
November 14, 2010 9:21 PM
Fitrix said...

Congrats to Uncle for managed to steal the heart of the Queen.YOURE THE MAN DAWG!!!
November 14, 2010 9:24 PM
Anonymous said...

ni propa je ni..
huhuhu.. walau ape pun pacik ni tulis, aku tetap tanak percaye... huhu..
saham dah turun tu buat propa je tu... nak naikkan rate sendiri.. hmm..
November 14, 2010 9:44 PM
Anonymous said...

keparit juga engkau ni nanti...
November 14, 2010 9:56 PM
Anonymous said...

F you la.
November 14, 2010 10:13 PM
Anonymous said...

PERMAISURI SILA TAMPIL JAWAB SEMUA TUDUHAN UNCLE GILER NI. Kami rakyat jelata sayangkan Permaisuri.
Kami lebih pecaya Permaisuri drp uncle bodoh lg giler ni..menci..menci..
November 14, 2010 10:15 PM
Anonymous said...

der..~ lu ni sampah la der..~ cam dogpig wa rase..~
November 14, 2010 10:32 PM
Anonymous said...

die wat mcm tue utk membuktikan pd mata masyarakat bahawa die bleh dpt cipap the queen. alkmlum tikey sex la katekan. sick al de mantol.
November 14, 2010 10:39 PM
✿ n0ra ✿ said...

Seriously... this is not the way to show ur LOVE
November 14, 2010 10:56 PM
Anonymous said...

Al-Quran bukan utk dijunjung bai.. Al-Quran utk dibaca, difahami, dan dilaksanakan kerana Al-Quran itu adalah kalimah Allah.. kalau ko amalkan isi kandungan AL-Quran tu, pastu blog ni takkan wujud.
November 14, 2010 11:32 PM
hana nabihah said...

omaigod~
November 14, 2010 11:33 PM
Fiffy said...

konon mcm kisa dodi al feyed n lady diana wak lu. booo

x takut tuhan ke pakcik? rumah kata pg kubur kata mari dah pakcik.


korang ni cuak pehal pakai anon. boo nanti kalau anon masuk blog korang marah plak. xde teloq.
November 14, 2010 11:58 PM
Mona Ismail said...

KENAPE ANON2 SUME NAK MARAH2 NIE... I X PAHAM LA..... UNCLE ADE WAT SALAH DKAT KORANG KER? MMMMMMMMM...... PELIK LA I... WELL.... KALAU TULISAN UNCLE NIE JUST TULISAN JER,... NO PICTURE... KAN... BLEH LA KORANG NK CAKAP MCM2.... TU BUKTI2 TU MANE NK CAMPAK... SIAP RESIT2 BAGI..SMS LAGI... SILAP2 KALAU LA ADE YG DI RECORD PERBUALAN UNCLE NGAN AISYAH.... HAAA..... CAM MANE??? BLEH XPLEEEEENNNN X ANON2 KU? KORANG NIE XDE NAMA EK??? KE TAKUT NK TUNJUK DIRI... SEKADAR POM PANG POM PANG JE LEBEY..... MMM.... BERANI KERANA BENAR... TAPI KALAU MATA STILL LAGI X NAMPAK BUKTI DH DEPANMATA.... MAKNANYER... MMG KORANG NIE YG X PUAS HATI.... X BLEH TNGK ORG SENANG... WA RESPEK LA LU UNCLE~~~ HUAHUAA...
November 15, 2010 12:17 AM
Anonymous said...

salam..
eceli..i x berapa phm sgtlah entry ni..byk citer yg buat kte kompius..
n i so kompius ape point sbnrnya yg nk disampaikan..adakah:

A) nk aibkan mantan permaisuri
B) nk aibkan Dato' Seri
C) nk aibkan diri sendiri
D) nk bgtau smua yg u bagus sbb u 'menjaga' amanah?

ugh! i really dont understand org yg mcm ni stil wujud lagi kat melesia..
November 15, 2010 12:34 AM
Anonymous said...

lu mcm org tarak smayang punya olang o....
November 15, 2010 12:53 AM
Anonymous said...

mcm ni ker org islam...? nak buka aib org lain...nanti aib sendiri yg terbuka lgi terukkk....
November 15, 2010 12:57 AM
Anonymous said...

uncle seekers.. arwah bapa saya pun dukun juga.. pernah mengobati keluarga diraja dan anak lord serta dato.. pernah juga ditwarkan jadi suami dan rela bermadu.. tapi semua arwah bapa tolak baik2 alasan saling membantu dan itu semua atas hadrat dan izin allah.. dan pernah juga ada anak lord sering cari arwah bapa saya.. (jatuh cintan) dan bapak wanita tu buat penawaran.. (dia sangka arwah bapak kenen /guna-guna anak dia) arwah bapak tak expose pun macam nih.. malah arwah bapak ajar balik macam mana nak nak buat lupa atau benci.. bagi saya.. jika uncle jujur dan ikhlas.. lanjutkan.. dan usah heboh macam nih.. so what is your point..?
November 15, 2010 1:04 AM
Anonymous said...

Macam ni lah perangai looser.. you considered yourself a hot stuff lah kononyer.. OMG.. please!.. btw.. i think your ex-wife is soooo lucky to be divorced from you.. u dont deserve any woman including whores!


- I'm every woman
November 15, 2010 1:06 AM
Anonymous said...

mona ismail~bukan diri awak atau keluarga awak.. boleh lah.. bagi saya saya pernah mengalaminya.. walau tak heboh di internet tapi heboh dari mulut ke mulut.. apa rasa awak jika wak berda di posisi tuanku? think.. you are a lady.. your pride and dignity are in jeopardise.. think again...
November 15, 2010 1:18 AM
Anonymous said...

mona ismail~bukan diri awak atau keluarga awak.. boleh lah.. bagi saya, saya pernah mengalaminya.. walau tak heboh di internet tapi heboh dari mulut ke mulut.. apa rasa awak jika awak berada di posisi tuanku? think.. you are a lady.. your pride and dignity are in jeopardise.. think again...
November 15, 2010 1:18 AM
Qaseh dalia adelia said...

salam leh menyampuk..ekeke xpaham sgt tp sepatutnya jagalah keaiban org...nnt org pun akan jage keaiban kite...ape dapat lau sebar2 benda2 camni yek?dpat pahala?oh tidak sama sekali...~ dapat dosa?wallahualam...hurmmm kdg2 org2 yang makin tua ni makin kolot pule ye..dimane letaknya akal fikiran..septutnya yg tua lah beri contoh tp.... ~ salam :)
November 15, 2010 1:20 AM
Anonymous said...

and the reason you telling everyone this story is...?
if u got a problem with Dato'Seri, I think u got to tell him all this personally.
Don't drag Permaisuri Aishah into this.
November 15, 2010 1:22 AM
Anonymous said...

fuck you la uncle!
November 15, 2010 1:23 AM
Abershavin said...

giler r uncle..muka buruk jer
fullamak..bg la ilmu ckit !!!
sharing is caring ! kahkahkah
November 15, 2010 1:34 AM
baby said...

blah lah ko mona...
pompuan menggelabah tak tau malu... yarks! hak tuih!~

ini semua kes pablisiti murahan bagi org2 tua je.... create pablisiti ntah hapa2...
pablisiti taik kucheng namanya...

pergi mamposlah uncle ni nak buat apa ke, nak scandal ke amanah ke...kita semua tak payah sebok2 nak bela ex-queen tu ke hapa...
biarkan le dia dah tua boleh fikir.

kalau betul dia kena mandrem biarlah sedara mara dia yg usahakan dulu... kita takyah nak over sgt...

yg penting aku mmg meluat tahap hanjeng sama pompuan nama mona ni... eeeeeeee yarks!~
November 15, 2010 1:37 AM
Anonymous said...

jahanam btul la org tua ni.. perlu ke nk aibkan cik puan aishah smpai mcm tu? klau ye pun bercinta, tu ko punya pasalla! jgn la smpai memalukan cik puan. ko x layak marah ayah cik puan. he knows what's best for her daughter! klau ko lelaki baik, ko xkn expose bnda mengarut mcm ni.. mmg patut kena maki dgn ayah cik puan! bangang!
November 15, 2010 2:24 AM
Anonymous said...

ntah2 ko ni dajjal ko uncle.dah la bodoh x berakal plk 2.bangang ntah ape lg.jgn sorok sape ko setan!ko mmg nak malu kan sume pempuan kalau bole kan.Allah tu adil.nti ko rasa la ye! bodoh!
November 15, 2010 2:29 AM
Anonymous said...

To Seek The Truth? BULLSHIT!
November 15, 2010 2:30 AM
Khan Durrani said...

i got nothing to say.. kalau dah jodoh.. ok je...

i'm from royal blood and i don't think this a crime or sin ataupun berbezaan darjat or what so ever...

kalau dah jodoh.. cepatkan.. tu je..
November 15, 2010 2:36 AM
Anonymous said...

MONA ISMAIL ko ni dah dapat dr uncle ke?dok belah die? hahahaha
November 15, 2010 2:40 AM
corey cortay said...

orang gila cinta orang gila
November 15, 2010 3:26 AM
Anonymous said...

HELLLL-OOOO mcm gini ke cari kebenaran...??? uncle ko nie mmg haram pnye manusia... x de tempat lain ke ko nk post? sakit hati, sakit mata dan sakit jantung ak tgok n baca blog nie..

ko nie sakit ke uncle... knape ko post benda nie..

aib2... sungguh mengaibkan org lain.. x psl2 ko aibkan diri ko yg dh ghaib...

cube bwk2 fikir... tp jgn fikir guna kepala lutut..

ok thats it, x nk maki hamun lebih2, do0sa tu.. :)

p/s: to MONA n FIFFY... knape ko berdua mrah2 anon2 sume termasuk ak.. ko x pkir ke kami nie ade google account or blog ke tidak.. suke sukie je ko mrh kami2 semua... lain kali ko berdua siasat dulu.. nie tidak main terjah.. OK!!??
November 15, 2010 3:41 AM
ilovemilfs said...

wow what a big catch ! u rock man. i dig u. :-)
November 15, 2010 3:57 AM
Anonymous said...

aku rasa uncle seekers ni laa yg hantunya yg sihirkan aishah..
hahaha lawak...buka pekung sendiri..
dah kalau betol ko sayang kat aisha tu..takdenyer nak jatuhkan maruah dia dgn buat blog bodow ni..
publisiti murahan betoi..
nih mesti agenda nak kaut keuntungan berganda laa nih..
November 15, 2010 3:58 AM
ilovemilfs said...

u aint got no balls anons. u guys are just like dicks, know to critic but are actually cowards with small wangs. fuck off anons i hate you guys.
November 15, 2010 4:03 AM
ilovemilfs said...

u aint got no balls anons. u guys are just like dicks, know to critic but are actually cowards with small wangs. fuck off anons i hate you guys.
November 15, 2010 4:03 AM
Anonymous said...

mona ismail tenuk gemuk bajet hot tali barut uncle la.....budak2 hingusan yang dikelentong uncle

hey mona,ko ni manusia ke syaitan macam uncle tu jugak? ko takde hati perasaan ke? ko takde belas sesama insan ke?orang semua bengang kat uncle sebab uncle jenglot ni dah over biadap tau tak?

perlu ke nak cerita hal rumah tangga ,hal dalam kain,hal baju dalam bekas kekasih kat satu dunia,ko ni betina ke jantan? aku sebagai wanita terasa terhina seandainya aku diperlakukan macam ni

bertaubat nasuha la wei,daripada ko sibuk nak berkejar hantu ngan uncle tu baik ko duduk rumah sujud kat sejadah buat amal banyak2
November 15, 2010 4:04 AM
kemayan said...

adoi adoi. ini la yang berlaku apabila teknologi maklumat semakin maju. mat rempit dan orang kampung sudah ramai yang PANDAI menggunakan internet. maka, ini lah akibat nya, mereka (menggunakan otak kecil mereka), mengeluarkan komen-komen yang kurang cerdik ditambah dengan caci-maki di dalam blog ini. sangat memalukan. yang paling memalukan ialah mereka sungguh pengecut tidak ada teloq berselindung di sebalik nama ANONYMOUS. betul lah kata pepatah ingeris, "setiap kemajuan pasti ada pengorbanan".post script, ini hanya lah andaian, terpulang kepada anda menilai.
November 15, 2010 4:11 AM
kemayan said...

adoi adoi. ini la yang berlaku apabila teknologi maklumat semakin maju. mat rempit dan orang kampung sudah ramai yang PANDAI menggunakan internet. maka, ini lah akibat nya, mereka (menggunakan otak kecil mereka), mengeluarkan komen-komen yang kurang cerdik ditambah dengan caci-maki di dalam blog ini. sangat memalukan. yang paling memalukan ialah mereka sungguh pengecut tidak ada teloq berselindung di sebalik nama ANONYMOUS. betul lah kata pepatah ingeris, "setiap kemajuan pasti ada pengorbanan".post script, ini hanya lah andaian, terpulang kepada anda menilai.
November 15, 2010 4:11 AM
Anonymous said...

kemayan ngan ilovemilfs tu orang yg sama.....bukti? timing pun tak jauh beza


wei syuuhhh syyuuuuhhhhh berambus la woi tali barut uncle.takpun uncle tulis sendiri kot?kui kui kui

if u really got the balls then show urself la fuck**s
November 15, 2010 4:24 AM
antiuncle seekers said...

meh di tgok kebebalan uncle seekers :

http://www.youtube.com/watch?v=suN6M9w1ygw
November 15, 2010 4:41 AM
Anonymous said...

apa ke bongokkkkk la orang tua ni!!!!... nampak sangat jenis nak tarik perhatian orang lain...
Carilah idea lain kalau nak glemer pun....ni malu dapat,,, dosa pun dapat sebab mengaibkan orang lain.....
November 15, 2010 5:18 AM
Anonymous said...

caya lah uncle pencari hantu, lu pun dah jadi macam antu dah, tak yah la cari jlan mudah untuk glemer camni, kalu ye pun lu bercinta dan ada masalah pun, jnganla sampai mengaibkan pihak lagi satu...
November 15, 2010 5:27 AM
Anonymous said...

kalo btol2 cintakn seorg pmpuan tu,dia akn sntiasa mnjaga akhlak dan aurat nye...bkn menelanjangkn d khlayak...ape2 pn smoga d bwh rahmatNya slalu..tanpa rahatNya hidup pn x aman lagi
November 15, 2010 5:41 AM
Fitrix said...

HATERS GONNA HATE.

To Uncle,
Thanx for the LULZ you have inflicted with this drama.Not a fan of yours actually,but credit shall be given when its due.

Now plz get married with the x-queen for graet justice.Not to mention for MOAR drama,butthurt and LULZ.Godspeed,Uncle!
November 15, 2010 5:49 AM
Anonymous said...

saman jer uncle ni..alah dulu wat seekers pn hantu tak kuar..uncle kot yg jd hantu sebenonya.. aku nyampah baca blog dia nih..mcm nk tunjuk Aishah yg tergila2 kan dia..aiyoo.. dh lah tak ensem..
November 15, 2010 5:57 AM
Shiela said...

Sedih gak uncle buat mcm ni. Tentu org luar tepuk tgnkan? Memalukan diri sendiri ngan Tuanku Aishah. Jaga la maruah dia.. jgnlah krn ingin kebenaran.. keaiban org terbuka. Tentu press luar negara pun nak korek crita.
So, Tuanku Aishah... U dah kena mcm ni still nak si Uncle ni?? Baik xyah la.. cari org lain yg pandai jaga maruah U. wa'Allahualam
November 15, 2010 6:10 AM
Anonymous said...

WTF mannnnnnn
November 15, 2010 6:13 AM
Anonymous said...

bro.. kalo lu syg kan dia, apsal lu aib kan dia.. xpyah ler nk bukak citer mcm ni..
November 15, 2010 6:25 AM
sengal 44 said...

mona : ko jgn pentingkan diri ko ja...ko tau x aisyah 2 sapa???mantan pemaisuri kita...ku ulang MATAN PEMAISURI KITA...sebab 2 la smua org marah...
pak ciik : semua org akan marah coz bila mantan pemaisuri diaibkan cm nie...xsalah lau dia nak bercinta n nak kawin tp jgn aibkan cm nie...
ku cuma xpaham????DI AMANAHKAN???? SAPA YANG AMANAHKAN MANTAN PEMAISURI AISYAH KAT PAK CIK???TOLONG JAWAB....
November 15, 2010 6:55 AM
Anonymous said...

umum->menunjukkan aurat org lain kepada org lain berdosa.eloklah kamu bertaubat sebelom malaikat maut mencabut nyawamu.panas api neraka itu tidak tertanggung panasnya.

sifat2 org munafik ada 4. takperlu sy sebut semua.salah satu amanah.ada kah kamu amanah? sy tak rasa kamu amanah.

mkamu mahu org lain berdosa melihat aurat? kamu mahu menyesatkan org lain?

org islam tahu bezakan mana yang betul dan tidak betul.

kesimpulannya. kamu mungkin telah terpesong dari islam. bertaubatlah.

jgn nnt disana kamu baru nak sadar. dah terlambat.

"telah datang cahaya(nur) tetapi kamu menidakkan nya" Wallahuallam
November 15, 2010 6:57 AM
birakbatu said...

ini meng"aib"kan namanya.. btw, ilmu apa yang uncle guna.. share lew sikit dalam enrty akan datang.. LOL
November 15, 2010 7:26 AM
Ain said...

LOL. should i call u uncle? tak patut..

wahai lelaki tahyul, pergi engkau dari dunia ini. engkau mengaibkan kaum aku. gih gih gih shuh2x
November 15, 2010 7:31 AM
Anonymous said...

bodoh la ko uncle..tgk msg tu pon da tau terang2 ko reka cte..bleh je ko frwd msg tu ke sape2 kn pastu ckp tu msg dato seri or permaisuri aisyah..pastu ko pegi kt sent item pastu amik gmbr tayang kt blog..mmg bodo la ko~ hahah..
November 15, 2010 7:32 AM
Anonymous said...

kubur kata mari...rumah kata go....
November 15, 2010 7:34 AM
mentari korea said...

adusshh...nak kata bodoh, rasanya terlebih2 akal sampai sanggup buat perkara bodoh & membuka aib sendiri serta org lain bikin kepoh bukan takat 1 Malaysia tapi 1 dunia... Ini lah dia...bila minda terlebih akal...keJAHILan..AMARAH..meRAJAi diri..Sepatutnya org yg pandai melihat benda2 halus gni lebih bersikap merendah diri..ini tidak semakin dikuasai aura2 hitam dalam diri...pe KEJADAH nyer??? Hilang respek ku dibuatnya..
November 15, 2010 7:41 AM
palai said...

dah lah xpayah duk sebuk nk ceramah org...nk kate bela tu ini.....pikir dr sendiri tu betol ke amalan tu..jgn ckp je solat 5 waktu tu pun belum tentu saempurna........org melayu ni kadang2 bukan boleh tg org lain senang..nk cierta itu ini....pasal org......nasib baik aku ank jawe....
November 15, 2010 8:14 AM
Anonymous said...

bodoh sebodoh bodoh manusia
November 15, 2010 8:16 AM
Anonymous said...

bodoh sebodoh bodoh manusia
November 15, 2010 8:17 AM
Anonymous said...

bodoh sebodoh bodoh manusia
November 15, 2010 8:17 AM
Anonymous said...

woi...hang ni bengong ka gila talak????
mcm xdak pompuan lain dah kat dunia ni...
dok terhegeh2 mcm kera luku...
huahuahua
November 15, 2010 8:18 AM
El Moe de la Rocha said...

kawin je lah. senang citer. :)
November 15, 2010 8:33 AM
Anonymous said...

manusia kat dlm komem ni semua sama j,pandai komen j.diri sendiri dah rasa betul k
November 15, 2010 8:37 AM
ehem ehem said...
This post has been removed by the author.
November 15, 2010 8:43 AM
ehem ehem said...

salam...

sbnr nye...secare pesenel....sye penah berjumpe dgn permaisuri...
die tgh sakit skang nie..
n die penah berubat dgn bkl my mother in law...
ape yg terjadi sbnr nye...pemaisuri dlm keadaan separuh sdar..
dont take for granted uncle...
bukan uncle sorang yg penah tlg brubat kan die...
sye sendiri pun penah tlg ubat kan die...
n we talked together..
aishah mmg seorg yg baek...
tak baek uncle buat pendedahan mcm ni...
sye tau uncle rapat ngn die pun sebab ape...
terkejut sgt dgn pendedahan yg mcm ni....

u are so cruel..mendedahkan keaiban
org yg tgh sakit n mintak tlg disembuhkan....
November 15, 2010 8:44 AM
yazidane said...

gasenye uncle ni x betol la...terencat....dh la membuka keaiban org..gase die ade blaja ilmu hembus x pun pngasih...pakai sihir...dah tu giler glamer...nk glamer jgnla susahkn org laen...yang pi kacau mantan permaisuri watpe..kejam ko ni..mcm bagus je..
November 15, 2010 9:13 AM
MistaZam said...

Setiap perkara ada hikmah diseblaik yg perlu kte selami, hayati & pelaari mksd yg terselindung. Time will reveal all. Allah Maha Adil
November 15, 2010 9:17 AM
Anonymous said...

aiseyyyyyyyyyyyyy.. publisiti murahan
November 15, 2010 10:39 AM
Anonymous said...

wut is this..~ merepek je? motif nk letak crite ni kt cni? spy the whole wide world tau?
motif please?
so wht if her parents dont like u.. mine wont like u 2.. ngan rmbut mengerbang mcm 2? u ingt parent mn nk approve?

yes she is a human being who want to be loved and etc.. y x kecoh kt pihak2 media tv ke? y here?
November 15, 2010 11:02 AM
|Silly-Willy-Sarah| said...

wut is this..~ merepek je? motif nk letak crite ni kt cni? spy the whole wide world tau?
motif please?
so wht if her parents dont like u.. mine wont like u 2.. ngan rmbut mengerbang mcm 2? u ingt parent mn nk approve?

yes she is a human being who want to be loved and etc.. y x kecoh kt pihak2 media tv ke? y here?

nmpk sgt ur action ni hny semata-mata nk carik publisiti..
c'mon la..
klau btol pon dye nk sgt kt unkel.. dye da angau sgt..
but mnde2 mcm ni prlu ke?
x pasal2 diri sendiri yang kena balik..
November 15, 2010 11:06 AM
Anonymous said...

http://4.bp.blogspot.com/_VnZGEdWYtbY/TNgBQlkvNkI/AAAAAAAAB1o/d9v_HKMjFbw/s320/f.jpg

super impose ke real ni? bukan nak buka aib org, tapi mcm uncle seekers ckp, "To seek the truth".
November 15, 2010 11:32 AM
Anonymous said...

Guyyy, i so jelikkk dengan lelaki mcm nie. aku memang amt benggang dengan statement uncleseekers nie. mcm lahanat.Aku tauuuu mcj nie ni menipuuu...

Kalu u ols ada hp kan. Kalu kite terima msg dekat henpon, mesti message akan keluar details "receive or from....and time. Tapi dlm gambar nie, keluar details "sent:. nammpak sgt ko hantar msg kat diri sendiri kan. shitttt!!! bodoh!!!! ko yang mental terhegeh2 kat aishah.. ko kata aishah gile bayang. ko memang jelmaan syaitan laa uncle
November 15, 2010 11:47 AM
syazwan said...

obiefren tu bangang! same bodoh dgn si kerbau hitam itam tu. rambut da kerinting mcm hape pun aku xtau. tp memang benda buruk yang x boleh diterima akal. apsal la kau ni jahil sgt haaa? hantu?? bodoh. aku jumpe kau aku sepak kau. bodoh.

adik aku lg pandai hormat privasi org!! bangang,kerbau itam kerinting harammmmmm. kau je dlm dunia ni kerbau yg haram. lain semua ok.
bodo. sembelih. bakar. loji :)

bodo! haihhh.
November 15, 2010 12:40 PM
Anonymous said...

SUMPAH UNCLE SEEKERS NI SICK! haha. org baca,BUKAN gelakkan permaisuri TAPI orang GELAK KAN DIA (UNCLE SEEKERS)!!! HAHAHAHAHA. Woi,kau mati orang senyum laaa. sumpah kau bodoh. kau ade anak tak? adik ke? mak ke? kesian diaorg...malang nasib dapat orang mcm kau ni Uncle. apa kata,kau pegi berdoa agar muka kau nmpak bersih. KOTOR la MUKA KAU! NAMPAK BUSUKKKK sgt! hahahahaha. MUKA BUSUK MUKA BUSUK. aku rasa......mak kau ni main dgn setan laaa. tu yg dpt kau!(uncle) hahahahahahahahahahah.
MAK UNCLE HITAM :D
November 15, 2010 1:51 PM
Anonymous said...

APALAH NASIB FAMILY KAU KAN UNCLE. MENGAIBKAN!! apa lah kata anak cucu kau satu hari nanti? ini sejarah yang kau nak tinggalkan pada dunia? SILAKAN... tak ada siapa pun akan kenang kau bila kau mati nanti. sick!! Woi orang gila! GET A LIFE!
November 15, 2010 1:56 PM
Anonymous said...

kesian kat permaisuri aisyah......diperlakukan begini..hentah pape hentah uncle ni....kalaula betoi2 sayang bukan camni caranya....teringat kat permaisuri dolu2.....sejuk mata tengok dia...dia tgh tak sihat skrg..jgnla ambik ksmptan..
buat mona: ko ni pompuan ke hape ha???kalo maruah kakak ko dicanang macam ni ko bole duk diam tak??heh tak paham la aku ngan pompuan zaman skrg.....ntah2 ko pun jalang sama cam uncle!!
November 15, 2010 4:05 PM
Anonymous said...

klu ye pon aisyah nak kawen, huhuh... berjuta2 lemon lagi jantan bersih yang ada kat luar tu. Dia bukannya pompuan x laku, petik jari semua datang... kenapa ko yg yang 'dipilihnya' ek? mmm... nauzubillah!
November 15, 2010 4:19 PM
Anonymous said...

cinta konon!!! kalo cinta ko takkan aibkan Aisyah & her family. Grow up ler Uncle Seekers yg x btol... mau duit nak buat shooting seekers yg tak btol tuh...
November 15, 2010 4:25 PM
emy said...

salam,

saya rasa baik uncle remove gamba Aishah tak pakai tudung tu. berdosa la buka aib orang. please ye..

TQ
November 15, 2010 4:35 PM
Anonymous said...

ko ni tak abis2 cari publisiti..pegang amanah pekebendanya, siap tepek gambar mcm tu ngn msg2 tu mcm saja nak malukan die je..

poyo la ko
November 15, 2010 5:49 PM
Anonymous said...

uncle... anda tu da tue.. bringat la kat Allah... wktu skang ni,kne ingat Allah je... xyah nak carik pablisiti murahan...
November 15, 2010 6:14 PM
Anonymous said...

Uncle,

kalau ye pun nak create tension or desperation tak usah la sampai mengaibkan org lain. Aisyah tu siap boleh saman kalau dia betul-betul malu nanti, itu kan gambar private, wat pe nak tunjuk2....nasib gambar2 mcm tu aje..saya rase, kalau ada lebih lagi pun uncle nak siar kan konon2 nak bagi pressure kat org tua dia. apa salahnya kalau uncle ubah dulu penampilan uncle,banyakkan berdoa dgn Allah s.w.t agar di lembutkan hati org tua dia...parents mana yang tak nak yang terbaik untuk anak2 dia..uncle sendiri ada anak..pasti uncle juga akan menyirap kalau org buat benda yang sama kat anak uncle..
November 15, 2010 6:21 PM
Anonymous said...

PERLUKAH CERITA SEMUA SKALI???
KENAPA MAHU BUKA AIB ORANG???
ATAU SEKADAR INGINKAN POPULARITI SEBAB DAH X POPULAR KEBELAKANGAN INI???
SIAP MASUK GAMBAR LAGIIII???
LOOK AT U...PATHETIC....
November 15, 2010 6:22 PM
Anonymous said...

siti aishah juga manusia biasa..saya faham..tapi diharapkan tuan seekers janganlah letak gambar beliau yg tak tutup aurat, yg berpegang/bergaul dengan bukan mahram utk tontonan ramai..

semoga yg terbaik allah kurniakan buat beliau..amin..
November 15, 2010 6:36 PM
Anonymous said...

perasan nk mampos!!geli siot..ade jugak manusia mcm angkerl ni..sape yg amanahkan ko jaga dia??leh lg nk fight bapak dia..bapak dia tu yg berhak nk amanahkan pd sape tau!silap2 sms tu create je..aku pun bole buat aku main sms dgn megan fox..beli je sim lain..save nama megan fox..pastu main la sms sorang2..

sumppah ko gila perasan!
November 15, 2010 6:51 PM
Anonymous said...

Uncle!!!wa nak bg cdngan positif!!
ha,nak femes an?wa tgk astro da start smula Raja Lawak...g la audition...bleh pnye!!!chayouk uncle!!errr....ke nak jd artis nyanyi2??masuk la AF 9 nti...siyes...wa taw lu mmg talented!!!lu kan bnyak kelebihan...lu hembus la juri tu...way to go uncle!!
November 15, 2010 6:53 PM
Anonymous said...

saya dh baca semua kisah cinta syyhhh nie... X baik mengaibkan maruah mantan permaisuri... ape yg uncle nk ceritakan pada dunia nie... Cinta.. sayang... klu uncle cinta pada mantan permaisuri, uncle x kn buat mcm nie.. Uncle ade niat yang x baik pd dia...

Bertaubat lah...
Mohon ampun pada Allah!
November 15, 2010 6:58 PM
Anonymous said...

mana la ko tak gilerkan x queen ni uncle, aku dengor pencen dia je dah beratus ribu sebulan...hehehe
November 15, 2010 7:07 PM
helangkawi said...

tanggungjawab amanah la uncle ye

aku rase aku nak amik amanah jaga adik perempuan lu la uncle,kalau lu ade adik perempuan ar...kazen leh gak

wa nak mencapap kaw kaw adik perempuan lu,sebab amanah kan


serious la uncle,aku nak tengok dowh ko kene rejam atau sebat ikut hudud
November 15, 2010 7:13 PM
Anonymous said...

isk isk isk,takleh nak marah sesiapa pun dalam hal ni,samaada uncle dah mandrem dia,takpun memang aisyah dah sunyi pastu uncle jadi peneman.kene siasat dulu.benda camni berat dowh,main peluk2,astaghfirullah..takleh biar jer camni..tapi kalau nak cari orang utk disalahkan,mmg uncle lah patut,apsal ko letak gambar sume dowh ? ko gile ker ape ? ko nak kasi sume org tau ? bodoh sial ko nie,aku dah tak tahan dah,dari dulu aku tgk muke ko mmg aku dah benci,ko mmg gatal muke tak malu sial.Fuck sial ko nie,aku jumpe depan mata mmg siap ah ko,aku sepak2 muke ko.
November 15, 2010 7:14 PM
Anonymous said...

Fatwa merokok itu HARAM :-

Di Malaysia, Muzakarah Jawatankuasa Fatwa, Majlis Kebangsaan Hal Ehwal Islam Malaysia Kali Ke-37 yang berlangsung pada 23 Mac 1995 telah memutuskan bahawa amalan merokok itu hukumnya adalah haram menurut pandangan Islam.

Kerajaan Arab Saudi mengeluarkan fatwa bahawa merokok, menanam tembakau dan memperniagakannya hukumnya adalah haram kerana daripadanya terdapat kemudaratan.

Fatwa yang termasyur di seluruh dunia iaitu Al-Marhum Mufti Saudi, Syeikh Abdul Aziz bin Baaz

Fatwa Al-Azhar terdahulu iaitu Syeikh Abdullah Al-Masyd (Ketua Lembaga Fatwa Azhar), Dr. Ahmad 'Umar Hashim' (Naib Canselor Al-Azhar) dan lain
lain.

10 SEBAB MENGAPA ISLAM MENGHARAMKAN ROKOK

1. Rokok menjejaskan akal (mental)
2. Rokok membahayakan kesihatan fizikal
3. Rokok membahayakan keselamatan diri dan orang lain.
4. Rokok membahayakan keturunan
5. Rokok mengganggu manusia lain.
6. Rokok menimbulkan akhlak buruk
7. Rokok mensia-siakan waktu hidup
8. Rokok bercanggah dengan maruah keislamana
9. Rokok membazirkan harta (wang)
10. Rokok mengandungi dadah (nikotin dan arak)

*Uncle berhentilah merokok, kita ada tanggungjawab sebagai muslimkan?
November 15, 2010 7:25 PM
hamba said...

apakah kamu wahai uncle seekers x langsung mengingati mati??apabila kamu membuka keaiban orang lain maka kamu tunggulah pembalasan dari Allah s.w.t. Tidakkah kamu pernah mendengar ""Tidak menutup seseorang akan keaiban orang lain melainkan Allah akan menutup keaibannya pada hari qiamat". (Riwayat Muslim)"..Janganlah kamu memalukan mantan permaisuri dengan sedemikian..kamulah satu-satunya lelaki paling tidak bermoral pernah saya lihat..kamu katakan kamu tidak takut dengan pistol,tapi kamu dedahkan cerita cam ni..ini bermakna kamu juga takut dengan kematian.dimanakah keheroanmu??kamu masih mempunyai ibubapa, fikirkanlah mengenai perasaan mereka...apakah tujuan ibu yang mengandungkan kamu selama 9 bulan untuk mengaibkan atau menjatuhkan maruah sesiapa???kamu tidak fikirkah tentang Kuasa ALLAH S.W.T??ingatlah kita ini membawa agama yang diturunkan Allah s.w.t pada rasulnya nabi Muhammad S.A.W. dan kpd umatnya..jgnlah kamu mengaibkan pekara seperti ini lagi.APAKAH PANDANGAN BANGSA OR AGAMA LAIN APABILA MELIHAT PERKARA SEPERTI INI BERLAKU??KAMU KENE INGAT KITA DUDUK N TINGGAL DALAM NEGARA YANG BERDASARKAN SISITEM BERAJA.kamu telah mengaibkan institusi raja-raja melayu.anjing yang buang air kecil di tepi jalan lebih mulia dari kamu yang membuat kenyataan seperti in..bertaubatlah kamu selagi masih diberikan Allah sedikit ruang untuk kita semua selaku hambaNYA...
November 15, 2010 7:26 PM
suhaisweet said...

Tak habis..habis
November 15, 2010 8:14 PM
Anonymous said...

what the hell????u guys look so fuckin desperate lor....plss la...she not like dat...maybe she need sosial..but not in this damn way...
November 15, 2010 8:40 PM
Anonymous said...

gila punya orang,
1. ko bukak aib orang
2. ko bangga diri
3. jahil agama
4. bengap

ko bajet bagus ar...perempuan Islam ko bukak aib die camni

pastu ayat yang amanah nak jaga tu paling x leh blah...bongok nak mampos

tunggulah balasannya
Allah Maha Kuasa
November 15, 2010 9:02 PM
Anonymous said...

Dasar jantan takde maruah..dah ko sihirkan orang tu ko ambik kesempatan..jantan mcm ni nak buat laki tak payahlah..patutlah bapak aishah kurung je aisha dalam rumah dari berlakikan jantan berkawan dengan setan ni..eeiii nauzubillah dijauhkanlah jumpa anak2 pompuan aku jumpa jantan sebegini hina..pooorraahhhh
November 15, 2010 9:12 PM
Anonymous said...

Raja Lawak musim terbaru dia la...
gambar nak hot je isap rokok...hahah~
November 15, 2010 9:33 PM
saya said...

x baik bukak aib orang..klo da couple dgn die,jgn la nk tnjk2 pic yg boley aibkan die..sedarla..xslh nk kongsi cite,tp aishah 2 sape yg xkenal.lu ckp lu syg...xde syg klo lu wat cmtu kat org yg lu syg..lu pk la sdriiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
November 15, 2010 9:37 PM
Anonymous said...

engko dh glamour la ni mengalahkan RM (rosmah mansor)
November 15, 2010 9:46 PM
Anonymous said...

Ish!! kalau aku pun tak mau menantu cam hang tau dak?? baik aku kurung anak aku dari jatuh kat tangan lelaki cam hang.
November 15, 2010 10:05 PM
Anonymous said...

Kpd: Binatang Manusia(Uncle Seekers),sebenarnya ko xlayak pun d panggil uncle,ngan perangai ko mcm ni,layak d panggil binatang je.. apa yg ko tulis dlm ni ko sngaja nk mnjatuhkan maruah Siti Aishah,ko xlayak pon ngan dia,ko ngan muka kotor mcm org xsolat ni,sapa yg nak kat ko?,dah pasti la ko sapu minyak pengasih kat Siti Aishah ni smpai dia tergila kan ko,kalau x,xkan dia pandang ko.. ko xkan kemana gak.. dalam kubur gak tempat ko lpas ni,sedar la sblm ko masuk kubur,nnti xpasal2 xsempat nak taubat buat org mcm ni..ingat la.d dunia ni sedap la ko duk aniaya org,nnti ko mampus..ko rasa la seksanya bila trima balasan nnti.. sengaja tunjuk pic yg free hair,mesra2,lau boleh nk tunjuk mcm2 lagi kan? ko ni xmalu langsung.. org tua2 cakap, bila kepala otak letak kat kepala lutut masa berpk,jadi macam ko ni la.. ee,aku lau jadi puan pun aku xkan pandang ko..ngan muka kotornya,xde pun nmpak bersih mcm muka org islam yg xtinggal solat..
November 15, 2010 10:12 PM
kajol said...

salam,pada uncle setan,tlg lah jgn aib kn tuanku siti aishah... sejak keluarnya artikal ni sya x dpt tdr lena kerana stiap perkmbgn saya bca mngenai tuanku siti aishah... sya sngat syg pd tuanku dri dulu smpai la skrg.. bila sya bca blog uncle setan pd mingu lalu hati sya bgai di tusuk.. sya mcm x pcaya tuanku sngp di prbuat bgni oleh uncle setan.. tlg la jgn aib kn tuanku siti aishah serta famili dia.. air mata saya berlinangan bila bca blog uncle setan mngaibkn tuanku siti aishah.. sya x boleh trima perbuatan uncle setan.. klu btl lah uncle setan hormat n suka pd tuanku siti aishah,knpa buat dia bgni?? knpa aib kn dia?? knpa malu kn dia?? sharus nya uncle setan mnjujungi tuanku bkn mgaibkn!!!!!!!!! knpa?? mgkin uncle setan x da bljr cra untuk hormat org n jga hati org kn?? suda la uncle setan tlg la saya mrayu pd uncle wlu pn uncle x knl sya..saya sayang dan cinta pd tuanku siti aishah dri dulu shingga skrg wlupn tuanku x knl sya.. seluruh kluarga sya sgt sdih bila berita ni kluar... tpi hnya saya yg amat sdih n trluka...pada sesiapa2 ja yg sdi tlg la ubat kn hlgkn sihir yg uncle setan buat pd tuanku siti aishah.. tuanku siti aishah mmg sah di sihir oleh uncle setan.. percya la.. sbb sya ada kakak spupu di sihir jg.. tika laku sama ngn tuanku siti aishah bila di rawat alhmdulillah smua slmt n sperti ny org tu akn mndpt blsan.. sya mrayu tlg la rawat tuanku sblm trlmbat....... dri hati sya bdk bt10..
November 15, 2010 10:24 PM
Anonymous said...

uncle boleh masuk raja lawak la =)
November 15, 2010 11:11 PM
Anonymous said...

si tua 2 bodo.. +siti aishah 2 pun bodoooo kot..
November 15, 2010 11:11 PM
Anonymous said...

uncle boleh masuk raja lawak la =)
November 15, 2010 11:16 PM
blackCats said...

kahkahkah...hantu dah abeh ke smpai buat cerita lawak ni? :)) =))
November 15, 2010 11:21 PM
Anonymous said...

damm betul uncle nie..diberi amanah konon..mengaibkan
November 15, 2010 11:25 PM
Anonymous said...

Uncle janganlah tunjukkan kebodohan walaupun kita orang tahu uncle mmg bodoh,

ingatlah uncle ada anak perempuan, jangan kelak anak uncle orang perlakukan benda yang sama, Allah Maha Adil.
November 15, 2010 11:38 PM
Anonymous said...

uncle bodo ni mmg pendek akal..tgk la mcm mna dia membodohkan dri dia dgn meninggikan suara n mencabar dato' fadhilat kamsah..n mcm mna bodohnya dia mengtranslate pontianak dlm english sbg 'bitches' bkn 'banshees'..malu la ko org tua kutuk..booooo
November 16, 2010 12:30 AM
zack was here said...

Dude!..blog lu mmg lawak...mcm citer kartun pun ade....geng korang pun smua haru-biru..keta besau...anjing besau..betina besau...mmg terbaek dr ladang!!!!ajaran mmg cantekkk...tunggu aku buat citer lawak ttg kalian....hahhahha
November 16, 2010 12:36 AM
Anonymous said...

DASAR NAK WAT GLAMOR JER!!!....
dh xda duit nk wat duit r tue...
bangus r buat AIB kt org....
pe yg KO dapat!!..ko bukak pekung ko sendiri....sampai anak cicit ko pun malu ko wat cam nie!!!...nampak sangat ko yer IMAN senipis KULIT BAWANG!!!!.....sbg umat islam yg beragama aku nasihat kan kembali r ke pangkal JALAN!!....ko renung r kpd mak ayah ko bertapa sedih yer dpt ank cm ko!!...
November 16, 2010 1:07 AM
Anonymous said...

KESIAN KAT KO NI UNCLE...
DAH MCM BERUK MAK YEH AKU TGK...
NAK SUMPAH JUNJUNG AL-QURAN LA APERLA..ADA KER DALAM ISLAM DISURUH BERSUMPAH JUNJUNG AL-QURAN NAK TUNJUKKAN KEBENARAN???XKAN???SUMPAH HANYA DIATAS NAMA ALLAH...
COME ON LA UNCLE...
DAH TUA 2 CUBALA BERBUAT AMAL SKIT...NI XABIS2 MENCARI MASALAH..
November 16, 2010 2:56 AM
Myst3Rious!! said...

Waspadalah akan firman Allah:

“Sesungguhnya orang-orang yang ingin agar (berita) perbuatan yang amat keji itu tersiar di kalangan orang-orang yang beriman, bagi mereka azab yang pedih di dunia dan di akhirat. Dan Allah mengetahui, sedang, kamu tidak mengetahui.” (An-Nuur: Ayat 19)

Apabila Allah telah menutup keaiban kita, janganlah pula kita yang membukakannya. Setelah selesai dosa sembunyi-sembunyi kita, janganlah diterang-terangkan kepada orang lain. Renunglah sebuah hadith:

Diriwayatkan dari Abu Hurairah RA ia berkata, “Aku pernah mendengar Rasulullah SAW bersabda: “Seluruh umatku akan diampuni dosa-dosa kecuali orang-orang yang terang-terangan (berbuat dosa). Di antara orang-orang yang terang-terangan berbuat dosa adalah seseorang yang pada waktu malam berbuat dosa, kemudian di waktu pagi ia menceritakan kepada manusia dosa yang dia lakukan semalam, padahal Allah telah menutupi aibnya. Ia berkata, “Wahai fulan, semalam aku berbuat ini dan itu”. Sebenarnya pada waktu malam Tuhannya telah menutupi perbuatannya itu, tetapi justru pagi harinya ia membuka aibnya sendiri yang telah ditutupi oleh Allah.” (Muttafaqun ‘alaih HR Bukhari dan Muslim).
November 16, 2010 3:00 AM
Anonymous said...

http://www.mesra.net/forum/lofiversion/index.php/t60941.html

yg ni menarik gak - "

KUALA LUMPUR: Lafaz cerai taklik yang dibuat Syed Abdullah Al-Attas yang lebih dikenali sebagai Uncle Seekers terhadap isterinya, Mardziyaton Darus, tiga tahun lalu, disahkan Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam.


Hakim Syarie Mohamad Fauzi Ismail mengesahkan lafaz ‘kalau tak bagi atau serahkan Syarikat Manja dalam masa seminggu, jatuh talak’ sebagai sah dan sekali gus menjatuhkan talak."
November 16, 2010 4:55 AM
Anonymous said...

assalamualaikum uncle seekers..

saya lebih dulu mengenali cik puan siti aishah. tahniah saya ucapkan kepada uncle atas pendedahan berani ini walopun agak mengaibkan cik puan. walaubagaimanapun, satu perkara yang ingin saya katakan iaitu.. uncle dan cik puan umpama "BUKU BERTEMU RUAS"..

mama cik puan satu ketika dahulu amatla hebat. kemanakah hilang nya taring beliau sekarang ini?

cik puan aishah, hutang saya RM50 pada tahun 1998 saya telah halalkan :)

saya harap cik puan masih tak lupa tentang diri saya ini..
November 16, 2010 5:54 AM
Anonymous said...

x perlu kot nk cite yang aib kan pihak aishah je.....cam die terhegeh2 nk uncle....
xperlu kot cite merepek2 2....tambah dosa je....
November 16, 2010 6:18 AM
Farhan Che Hassan said...

aku dari dulu memang tak suka kau la uncle attention seekers. bawak2 la mengucap. jangan nak porak peranda keluarga orang. cerita peribadi orang ko nak jaja sana sini. apa benda ko ni?.
November 16, 2010 6:55 AM
Aku-Ida said...

eh eh pakcik dot pun ade... ermmm nk gelak gak ..tgok upin ipin la lagi best
November 16, 2010 8:01 AM
wani0801 said...

orang macam hang ni uncleseeker oooi la yang jadi pemusnah agama tau....dajal bertopengkan manusia. kalo ko sayang dia skalipun ko jaga aib dia....dan ko lelaki uncleseeker oooi....bukannya ko tak bleh tolak dengan baik....da tau dia bukan diri dia yang hang pi layan suma kehendak dia kenapa. kata keluarga hang ni ada agama napa tak layan tuanku permaisuri cara islam ni dia ajak peluk hang pun layan peluk.... poodddaaahh....!! aku tak berapa percaya sangat pasai hantu tapi pas baca blog hang ni baru aku tau ada rupanya hantu kat dalam dunia ni....hang la contoh hantu paling besaq....!! pigi da mampos !!
November 16, 2010 8:38 AM
Anonymous said...

astagha......permaisuri tu minta tlg hang buat ubat dia.....yang hang amik kesempatan buat apa? hang ni tak guna punya jantan....di dunia ni manyak jenis hang nih. aku doa allah lindung permaisuri dari setan yang cam hang.....amin !!
November 16, 2010 8:55 AM
m.i.a said...

cube korang bace btul btul uncle tulis ni.. aku rase die da kurang siuman ni...
dah dah..jangan layan orang gila.. nnti korang pon gila.. aku pun da na gila da ni bace.. banyak gelak dari gila.. gelak gila... waaaaa.. gila aku duk lelame kat sini.

Semoga Allah mengampunkan dosa-dosa manusia kerdil seperti kita ya,
November 16, 2010 9:30 AM
Anonymous said...

Astghfirullah..HANYA ALLAH MAHU TAHU SEGALANYA..lg satu yang peliknya, bukan ke kalau dato' seri tu hantar msg ke US akan dipapar 'RECEIVED' bukan 'SENT' kan? RECEIVED = DITERIMA
SENT = ? PIKIR2KANLAH..LOGIK?
November 16, 2010 9:37 AM
Anonymous said...

"Kebenaran pasti terlihat disuatu hari nanti..I have seen everything"

Let Allah SWT decides that. Not us. Bukan dengan cara ini. Cara yang amat keji. Cara yang sangat mengaibkan. Yes, saya tak tahu cerita sebenar, but sebagai seorang Muslim, seorang yang pernah diberikan didikan agama yang baik, cara ini amat salah di sisi Islam. Kamu juga, sebagai seorang Muslim seharusnya tahu tentang ini...

Stop all these stories now.
November 16, 2010 9:55 AM
Anonymous said...

ha-ah betul la..bl kite terima msg patut nye RECEIVED bkn SENT,bru tperasan..thanks ye cik/encik ANON.
November 16, 2010 10:43 AM
Anonymous said...

mona bengong baik ko kwin dgn pcik tua 2...ko ni xde bljr agma ke..ko igt bka aib org tuh baik ke?..ptut la aurat ko pn tdedah sb ko pn sma dgn pcik botak pmbela jin 2..bwk pcik ni g beubt ke darul shifa xmusthil akidah tpesong sbok cr hntu...tu yg x wife jtuh mflis sb dia bdoh sbok dgn hantu rya nya..
November 16, 2010 11:11 AM
aku&kau said...

dalam 1 hadis Rasulullah s.a.w bsabda, msudnya: "Sesiapa yg menutup keaibn sdaranya sesama Muslim, kelak Alah akan tutup aibnya d akhirat."
November 16, 2010 11:14 AM
Anonymous said...

Syed Abdullah Al Attas, anak Syed Hussein Al Attas - Lu orang lanchiau, muka macam beruk, babi pun lebih handsome dari u.

SYED ABDULLAH serta BAPA makan tahi dari lahir, otak monyet pun lebih pandai dari u dua orang.

Awak pasti masuk neraka. U dua orang bapa dan anak pergi jahanam!

Tak tahu malu! You with your ugly long stupid hair - have you ever seen yourself in the MIRROR? Wow, I guess you never owned a single mirror in your whole life, they must all be broken the minute you look into them... jeez!

Syed Abdullah - You are the devil incarnate - the syaitan exists in you, living as a human being! All the religions in the world should PISS + SHIT + SPIT on you and your whole family.

You are not grateful for what blessings life has brought you. Allah should take away everything from you from now on, because of your multitude of sins, which can never be forgiven, now and in akhirat!

PTTUUUII !!!! I hope my spit lands straight on your stupid ugly black CHEAPSKATE face!
November 16, 2010 7:16 PM
Southern-Girl said...

share dari blogserius obefiend:

http://blogserius.blogspot.com/2010/11/serius-wtf-meleis-moden-comolot-di-kl.html

"KLCC or Him(uncle seekers)?"

Bwahahahaha..
Muka cam pontianak tansgender, jangan kata KLCC, Pasar Awam Larkin pun menang lagi dari muka cam Uncle Seekers!
November 16, 2010 8:47 PM
Anonymous said...

PAKCIK TUA TAK SEDAR DIRI = ORANG GILE....
November 16, 2010 10:11 PM
Anonymous said...

Ya Allah...semoga Uncle Seekers mendapat balasan Allah swt kerana membuka aib orang lain. Bertaubatlah selagi pintu taubat masih terbuka,selagi peluang masih ada.

kepada Permaisuri Aishah...bersabarlah di atas segala aib yang ditanggung.semoga "syaitan" yang bertopengkan manusia ini mendapat azab di dunia dan akhirat.
November 16, 2010 10:59 PM
Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=suN6M9w1ygw

Hantu suka pada perempuan seksi? kenyataan dangkal uncle seekers...nmpk sgt dia ni jahil...kalau anda semua perasan....geng seekers uncle especially yg perempuan....aurat pon tak tutup...nak bicara pasal quran....mengaji dulu bab aurat dlm islam....sesama geng pon tak boleh nak tarbiah...ada hati nk sanggah Dr Fadzilah Kamsah....
November 17, 2010 12:17 AM
Anonymous said...

Menggelabah la kau orang tua. tak sedar diri betul. Eeuw!~
November 17, 2010 2:02 AM
sabree hussin said...

ape cerita ni
November 17, 2010 2:17 AM
Anonymous said...

salam.saya rasa pakcik ni da tade modal n duit. minta rakan2 sedekahkan ape2 yg patut.. sekian.
November 17, 2010 2:19 AM
Amir said...

Good luck uncle To seek the truth..InsyaAllah
November 17, 2010 4:46 AM
Anonymous said...

Lu ni syok sendiri la bro......kalau ya pun Aishah suka pd kau, tak payah kecoh2 bai....muka dan badan dah tua tp minda macam bebudak U....
kau ni seekers ke saka...?
November 17, 2010 6:58 AM
Anonymous said...

erm mcm ayah pin le pule.. huuu..
"Sesungguhnya Allah itu Maha Pengampun.."
November 17, 2010 9:15 AM

No comments: